niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powstanie woj. środkowopolskie

Heh ja wiem dużo o Krakowie :D:D a mi to rybka czy przenoszo Pg4 do Pg3 ej ptysiek ty tez sie nie martw ważne że nie przenoszo OHAPu do Ostrołęki :) albo zawodówy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powstanie woj. środkowopolskie

:):):) Ryskago masz dobry humor jak ja ja to teraz ide na muszle. :):):)

...PIJMY WIECEJ ZEBY INNI MIELI MNIEJ ;-]]

... & vice versa!

Autor: Zbych (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-03-05 13:41

Podstawowy błąd ontologiczny: pomieszanie nazw zawodów, funkcji i cech (negatywnych) osobowości- bo polityk to funkcja, a nie zawód (oni maja swoje zawody). To, jak on wykonuje swoja funkcję (dobrze czy źle) to OCENA a nie zawód!

Zbychu ........, A gdzieś Ty się chłopie uchował ???
Od dawna część z nich jest politykami zawodowymi !! Mieszasz zawód wyuczony z wykonywanym (aczkolwiek i tu niektórzy z nich mają wykształcenie polityka. Co wg Ciebie kończyli ci n/w?). Kwaśniewski, Miller, Cimoszewicz, Oleksy (akurat przyśli mi na myśl ci z lewej); to funkcja, czy zawód? Jak myślisz, czy Wałęsa po roku 1990 - to elektryk, czy polityk ??

przez pewien czas mnie nie było i sie bie orientowałem w temacie. ja sie pisze na to z wielką ochotą i postaram sie ludzi zebrac. przynajmniej troche:D

ściemka wszystkim

: ptysiu91 a twoje zdanie zwlaszcza mnie nie interesuje... i to nie dlatego ze mieszkasz na bawelnie ...a skad ;PPPP buhahahahaha

... & vice versa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org