Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstanie woj. środkowopolskie |
Heh ja wiem dużo o Krakowie :D:D a mi to rybka czy przenoszo Pg4 do Pg3 ej ptysiek ty tez sie nie martw ważne że nie przenoszo OHAPu do Ostrołęki :) albo zawodówy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstanie woj. środkowopolskie |
:):):) Ryskago masz dobry humor jak ja ja to teraz ide na muszle. :):):)
|
|
...PIJMY WIECEJ ZEBY INNI MIELI MNIEJ ;-]] ... & vice versa!
|
|
Autor: Zbych (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-03-05 13:41 Podstawowy błąd ontologiczny: pomieszanie nazw zawodów, funkcji i cech (negatywnych) osobowości- bo polityk to funkcja, a nie zawód (oni maja swoje zawody). To, jak on wykonuje swoja funkcję (dobrze czy źle) to OCENA a nie zawód! Zbychu ........, A gdzieś Ty się chłopie uchował ??? Od dawna część z nich jest politykami zawodowymi !! Mieszasz zawód wyuczony z wykonywanym (aczkolwiek i tu niektórzy z nich mają wykształcenie polityka. Co wg Ciebie kończyli ci n/w?). Kwaśniewski, Miller, Cimoszewicz, Oleksy (akurat przyśli mi na myśl ci z lewej); to funkcja, czy zawód? Jak myślisz, czy Wałęsa po roku 1990 - to elektryk, czy polityk ??
|
|
przez pewien czas mnie nie było i sie bie orientowałem w temacie. ja sie pisze na to z wielką ochotą i postaram sie ludzi zebrac. przynajmniej troche:D ściemka wszystkim
|
|
: ptysiu91 a twoje zdanie zwlaszcza mnie nie interesuje... i to nie dlatego ze mieszkasz na bawelnie ...a skad ;PPPP buhahahahaha ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |