sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odwrotnie niż Rydzyk...

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odwrotnie niż Rydzyk...

wiem temat byl nie raz poruszany ale hehe jakos nie moglam sie powstrzymac... ;) nasza swietna strona lomzynska 4lomza.pl jest baaardzo prestizowa, 0 w niej tandety, 0 postow chlopcow ktorzy nudza sie w domu lub szkole i najwazniejsze 0! bledow i duzo wyszukanych tekstow. Czytajac czasem niektore "akrtykuly" nie moge sie powstrzymac od smiechu bo teksty czesto sa tak naciagane i tak za wszelka cene ktos stara sie nie powtarzac slownictwa i wymysla takie okreslenia ze az mnie zal za dupe sciska:) hehe nie wiem kto to pisze redaguje itp ale naprawde nie trzeba tutaj wymyslac, wydaje mi sie ze wystarczy pisac zwykly prostym jezykiem [nie myslic z prostactwem] i wszyscy beda zadowoleni i nie robic na sile z tej skromnej strony - powaznej oficjalnej strony wielkiego znanego na cala polske! Łomży! to tyle;)

Sorry, że 3 razy wysłałam ten sam post,ale internet mi szwankuje..hehehe

ja rozniez polecami OSK KAZIK, bardzo fajnie ucza, Pan Kazik ma podejscie, mozliwa jest jazda o kazdej godzinie od rana do wieczora wiec mysle ze to plus jest kilku instruktorow a najlepszym argumentem ejst to ze i ja i duzo moich znajomych zdalo za 1 razem:)

a no czasami czytam, dobrze wiedziec co sie dzieje no i posmiac sie ;p

ja nie pisze oficjalnego tekstu artykulu czy jak to nazwac wiec wydaje mi sie ze nie musze byc az tak poprawna jak redaktorzy naszej stronki

no wlasnie, wsadza mu pare razy w dupe kija i co z tego jak on to lubi? Wyjdzie po jakims czasie i dalej bedzie robil swoje, upierdolic przy samej dupie i za oknem powiesic to wiecej nawet o tym nie pomysli

Pesymista by tobie napisał, że mąż zafundował ci nie tylko solarium ale i pośrednio raka skóry. :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Treść jest ukryta

http://moto.wp.pl/kat,106078,title,Policjant-smiertelnie-potracil-bliznikow,wid,12055597,wiadomosc.html?ticaid=19c74

Kiedyś czytałam że gość się nie chciał posłuchać sąsiada i prowadzał go obok jego posesji (chyba na złośc) bez smyczy i kagańca. Facet tak się wku...ił że skoczył i bardzo dotkliwie pogryzł mu psa, przyjechała policjia itp afera z tego wyszła jak cholera i mieli co w prasie pisać.

Takos

Wpełni popieram nie dorabiajmy chamów!!!!

NO TAKIE JAK NAPISAL KLUS89 HEHE FACHOWIEC SIE ZNALAZL POCZYTAJ TROCHE NIE MOWIE ZE 100% ALE BYC MOZE TO

A JESZCE MAM PYTANIE TO STUKA CI CZY SZARPIE
MOZE JA ZLE ZROZUMIALEM JAK TAK TO SORKI :)

HY hY hy :D ;d :d

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

aa

ha ha ha

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

b

witam ! potrzebuje firmy zjamujacej sie odzyskaniem odszkodowania za kolizje czyli ubezpieczenie OC. mam problem z firma ubezpieczeniowa ktora mi naliczyla smieszna kwote za uszkodzone auto.co mam zrobic z taka sytuacja ? moze ktos mial taki problem i dobrze sie potem zakonczyl

Wiadomo,że nie za wszystko od razu ścinać, ale pedofilii, gwałcicieli i innych zboczonych śmieci inaczej karać nie można,a ja nie zamierzam płacić za utrzymywanie takiego ścierwa albo jego leczenie.

nie wprowadzajcie w blad ludzi!!! zelixa nie zostala wycofana ze sprzedazy..wiem to ze zrodla-na 100%...Wycofano Afibron i Lindaxe..jesli ktos chce zelixe prosze zajrzec-adverds.pl

no fakt...dostalem list..spoko..wycofano dzis wszystko..nara, nic juz nie idzie

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org