Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odwrotnie niż Rydzyk... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odwrotnie niż Rydzyk... |
wiem temat byl nie raz poruszany ale hehe jakos nie moglam sie powstrzymac... ;) nasza swietna strona lomzynska 4lomza.pl jest baaardzo prestizowa, 0 w niej tandety, 0 postow chlopcow ktorzy nudza sie w domu lub szkole i najwazniejsze 0! bledow i duzo wyszukanych tekstow. Czytajac czasem niektore "akrtykuly" nie moge sie powstrzymac od smiechu bo teksty czesto sa tak naciagane i tak za wszelka cene ktos stara sie nie powtarzac slownictwa i wymysla takie okreslenia ze az mnie zal za dupe sciska:) hehe nie wiem kto to pisze redaguje itp ale naprawde nie trzeba tutaj wymyslac, wydaje mi sie ze wystarczy pisac zwykly prostym jezykiem [nie myslic z prostactwem] i wszyscy beda zadowoleni i nie robic na sile z tej skromnej strony - powaznej oficjalnej strony wielkiego znanego na cala polske! Łomży! to tyle;)
|
|
Sorry, że 3 razy wysłałam ten sam post,ale internet mi szwankuje..hehehe
|
|
ja rozniez polecami OSK KAZIK, bardzo fajnie ucza, Pan Kazik ma podejscie, mozliwa jest jazda o kazdej godzinie od rana do wieczora wiec mysle ze to plus jest kilku instruktorow a najlepszym argumentem ejst to ze i ja i duzo moich znajomych zdalo za 1 razem:)
|
|
a no czasami czytam, dobrze wiedziec co sie dzieje no i posmiac sie ;p
|
|
ja nie pisze oficjalnego tekstu artykulu czy jak to nazwac wiec wydaje mi sie ze nie musze byc az tak poprawna jak redaktorzy naszej stronki
|
|
no wlasnie, wsadza mu pare razy w dupe kija i co z tego jak on to lubi? Wyjdzie po jakims czasie i dalej bedzie robil swoje, upierdolic przy samej dupie i za oknem powiesic to wiecej nawet o tym nie pomysli
|
|
Pesymista by tobie napisał, że mąż zafundował ci nie tylko solarium ale i pośrednio raka skóry. :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://moto.wp.pl/kat,106078,title,Policjant-smiertelnie-potracil-bliznikow,wid,12055597,wiadomosc.html?ticaid=19c74
|
|
Kiedyś czytałam że gość się nie chciał posłuchać sąsiada i prowadzał go obok jego posesji (chyba na złośc) bez smyczy i kagańca. Facet tak się wku...ił że skoczył i bardzo dotkliwie pogryzł mu psa, przyjechała policjia itp afera z tego wyszła jak cholera i mieli co w prasie pisać. Takos
|
|
Wpełni popieram nie dorabiajmy chamów!!!!
|
|
NO TAKIE JAK NAPISAL KLUS89 HEHE FACHOWIEC SIE ZNALAZL POCZYTAJ TROCHE NIE MOWIE ZE 100% ALE BYC MOZE TO
|
|
A JESZCE MAM PYTANIE TO STUKA CI CZY SZARPIE MOZE JA ZLE ZROZUMIALEM JAK TAK TO SORKI :)
|
|
HY hY hy :D ;d :d W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
aa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ha ha ha W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
b Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
witam ! potrzebuje firmy zjamujacej sie odzyskaniem odszkodowania za kolizje czyli ubezpieczenie OC. mam problem z firma ubezpieczeniowa ktora mi naliczyla smieszna kwote za uszkodzone auto.co mam zrobic z taka sytuacja ? moze ktos mial taki problem i dobrze sie potem zakonczyl
|
|
Wiadomo,że nie za wszystko od razu ścinać, ale pedofilii, gwałcicieli i innych zboczonych śmieci inaczej karać nie można,a ja nie zamierzam płacić za utrzymywanie takiego ścierwa albo jego leczenie.
|
|
nie wprowadzajcie w blad ludzi!!! zelixa nie zostala wycofana ze sprzedazy..wiem to ze zrodla-na 100%...Wycofano Afibron i Lindaxe..jesli ktos chce zelixe prosze zajrzec-adverds.pl
|
|
no fakt...dostalem list..spoko..wycofano dzis wszystko..nara, nic juz nie idzie
|
|
Treść jest ukryta
|