sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To już oni nie są prawdziwymi patriotami?

PZU niby polska firma a jest przeciwko POLAKOM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To już oni nie są prawdziwymi patriotami?

Pewnie poprzedni właściciel kupił auto od kogoś kto miał je ubezp. w MTU. Powinien wtedy albo przepisać umowę na siebie albo ją wypowiedzieć, a pewnie nie zrobił nic i ubezp. w PZU. Dlatego teraz masz problem, kiedyś ubezp. nie przechodziło na nowego właściciela teraz jest ciągłość, tylko za tamte składki powinni jego ścigać tak mi się wydaje

PRZECZYTAJ

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Ja wyżej zostało napisane o tej firmie nie ma co nawet dyskutować, jedna wielka tragedia. Jak tak dalej pójdzie to wielki bosssss nie będzie miał kogo zatrudniać i będzie sam wypisywał faktury robił za magazyniera, jeździł jako przedstawiciel:P jaki szef taka firma ;/

masz rację :D

A na pewno nie idz do pracy w sekretariacie! nie licza sie umiejetnosci tylko wyglad (Pan Prezes lubi brunetki) i twoje obowiazki nie koncza sie tylko na zwyklych czynnosciach biurowych chyba wszyscy zrozumieli
Mialam "przyjemnosc" pracowac tam 3 tyg jako przedstawiciel i za mojej krotkiej kariery w sekretariacie zmienialy sie non stop dziewczyny az w koncu zostala jedna byla chyba z 2lata ale takie zachowanie szefa jej odp i nie miala oporów do uzyczania swojego ciała ............ Taka moja rada ;)

poszukują do sekretariatu i myślałam o złożeniu tam CV ale się wstrzymam. Dzięki za info.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wypożyczę metal. Wykrywa każdy wykrywacz

Wkurzają mnie takie święta pomijając już fakt że komunistyczne. Walentynki, Dzień Kobiet nawet i Boże Narodzenie. Wszyscy udają, wszystko na pokaz, razem do Kościółka, na spacerek a na drugi dzień "Ty ku*** , Ty chu***". Jeżeli kochasz to wyjątkowy dzień kobiecie/mężczyźnie możesz zrobić kiedy chcesz i to nie tylko raz w roku. Bo po kilkunastoletnich obserwacjach kiedy te święta zaczęły być modne zauważyłem że "wielka miłość" istnieje tylko min. 14 lutego i 8 marca (w te dni prawdziwa wielka miłość jest producentów upominków i kwiaciarni do pieniędzy). Także kochajmy się codziennie:]

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Treść jest ukryta

niechce tam nikogo obrazac ale naprawde sa brzydkie

po czym to widzisz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org