sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory w PO . Jest normalnie!!

a ja mam przyjaciółke :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory w PO . Jest normalnie!!

Jak tak można powiedzieć przez dyr tego szpitala pana Bajny,, to jest zniewaga pacjenta chorego to już i jeść w szpitalu chory nie morze , to po co tego chorego leczyć i głodzić , to na co do cholery odciąga się składki i tak się dużo mówi ze więżeń ma wiele krotne lepszą żywność jak w szpitalach ,choć jest przestępco .Pozdrawiam

Chciałbym się dowiedzieć z jakich przedmiotów "cisną w szkołach Łomżyńskich na tych kierunkach:

Technik Informatyk
Technik Mechanik
TECHNIK LOGISTYKI
Technik ekonomista

Każdy owczarek jest idealny dla dziecka takiego miał mój kolega nienaganny charakter i spokój.

Nie kupuj psa jak masz bo porzucić bo się dzieciakowi znudził...

fczoraj w solarjóm zgóbilem 5 zł :(((((

Napewno wszędzie matma wchodzi w grę.

Warsztaty świetna sprawa tylko jeśli czytam że tematem ma być fotografia ślubna czyli komercyjna to zapala mi się czerwone światło że chyba pomyliły się komuś priorytety. Fotografia ślubna kojarzy się wszystkim z łatwą i szybką kasą co przy obecnym poziomie profesjonalnej fotografii ślubnej w Polsce i na świecie jest naprawdę trudną sztuką...
Po drugie to forum nie jest tematem dla takich rozmów bo dobrze wiemy że za chwilę znajdzie się setka osób które udzielą się w temacie po to by odreagować bo ciężkim dniu.
Jeśli już chcemy sobie porozmawiać o fotografii to zapraszam tutaj: http://pofo.pl

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org