Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński powiedział |
A z czego twa radość, będą rozdawć towar za free.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński powiedział |
a to jeden kluczyk chowany w obudowę, czy pęczek? bo jak jeden to ja jestem zainteresowany, Staffa 22 Takos
|
|
70 zł kosztuje odebranie prawka o ile sie nie myle i ja dostałem po 3 tygodniach
|
|
no jasne ja zawsze sobie poradze
|
|
Co za dziwni ludzie nic im sie nie podoba jak chca to niech buduja i otwieraja nowe sklepy i galerie, przynajmniej bedzie wybor i konkurencja w cenach
|
|
ale nikt nic mądrego nie napisał a tak bez zakochania to wg ciebie nie istnieje?
|
|
VX_2100 pisząc to, miałem na myśli wielu entuzjastów na tym forum marketów wszelkiej maści, którzy w konsekwencji będą zawiedzeni. Ja nie będę zawiedziony-do twojej zakutej pałki:) bo nie czekam na takie przybytki... P.S. kupiłeś sobie już ubrania cipo&coś tam, geju?
|
|
taaa tak jak z empikiem bylo malo sie nie posrali jak sie dowiedzieli, ze bedzie w lomzy, a potem, ze drogo wiec bez podniety
|
|
lovelas zależy w dużej mierze od tego czy któras z osób ma partnera. Jak bys sie czuła jak twój chlopak latałby do swojej przyjaciółki??
|
|
jakby moja dziewczyna latała do przyjaciela to nie mógłbym jej przecież tego zabronić
|
|
Witam.Gdzie w Łomzy najszybciej i najtaniej zrobie przeglad auta???zwykły przeglad z wpisem do dowodu. Osobówka, diesel.
|
|
https://www.kierowca.pwpw.pl/ Na tej stronie wiadomości są chyba podawane z opóźnieniem. W moim wypadku dzień po odebraniu prawka na stronie nadal widniało, że dokument w trakcie realizacji... Więc jeżeli zdałeś w sobotę prawko myślę, że spokojnie w czwartek możesz próbować odebrać prawko:) Ja na swoje czekałem 3-4 dni:)
|
|
to jest kluczyk do citroena, w obudowie są dwa przyciski, z czego oba są zapadnięte, kluczyk rozkłada się jak scyzoryk ;) jak by co pisz na mail'a, dzięki Takos
|
|
i co z tego że będzie.... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |