Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Referendum o hipermarket |
Ja tez nie znam przyczyn tego wypadku ,ale nudza mnie juz czasami takie slogany,ze wodka,ze brawura,ze predkosc.Tak było jest i zawsze bedzie ze sie znajdzie jakis głupek co wsiadzie po pijaku ,co mysli ze jego bolid jest antygrawitacyjny i nic do niego nie przylina bo sie batmana naogladał.Moze przy okazji takiego tematu warto by sie zajac tym co mozna naprawic,a moim zdaniem sa to złe drogi i mozna to wyegzekwowac od administracji chocby poprzez nekanie ich sprawami cywilnymi.Jesli gdzies ginie czlowiek,to warto sprawdzic w jakich to było warunkach.Lakoniczna wypowiedz ze nie dostosowana predkosc do warunkow jazdy do mnie nie przemawia.Czemu nie powiedza po prostu ze byla to za duza predkosc?Bo ta predkosc nie była za duza,tylko droga byla za hu...wa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Referendum o hipermarket |
No ja akurat jestem zagorzałym antysocjalistą, a mimo to uważam, iż Dzień Kobiet jest świętem ważnym i dla Pań miłym. Nie kojarzy mi się jakoś z komuną.
|
|
Łomza nie Warszawa ale tramwaj chyba mieć swój będzie.
|
|
Niewiem czemu odchodzą ale najczęstszymi powodami są choroby i wypadki. ściemka wszystkim
|
|
A Ryskago sama juz niewiesz ?
|
|
Ale tak jest że papieros skraca zycie. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
a juz niewazne hehe.
|
|
lol a zamiast biletów smsy :D 71 cuś tam o treści autoban :F
|
|
adall ale powiedz mi jedna rzecz...jak to z toba jest...sciemniales sam nieweim po co... raz piszesz ze nie masz na bilet a drugi raz ze szukales swego samochodu przysypanego sniegiem ??? nie wiem czy specjalnie lae jakos umiejetnie omineles odpowiedz.czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz ;-]]]
|
|
Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 10-03-05 18:45 taki zawodowiec nie wypije piwa jak chce mu sie pic tylko denaturat lub spirytus. PTYSIU_BAWEŁNA powiedz mi jaki zawodowiec?? o co chodzi ??? ja wogle nierozumiem o czym ty piszesz...szkoda twoich jeszcze niedokonca rozwinietych palcow,niedlugo powykrzywiaja ci sie od tego upartego klikania w ta klawiature
|
|
cycq: dla mnie to nie ważne. Jestem fantasta, jak już wcześniej napisałeś. A fantazje są różne. Jedni marzą, żeby mieć samochód, inni go mając marzą aby żyć normalnie......., np. pojeździć autobusem.... zobaczyć - jak to jest, być takim normalnym pasażerem....
|
|
poprawka...mu sie wydaje ze wie wszystko...nikt nie wie wszystkiego,a on nie wie nawet 1/100 tego co mu sie wydaje ze wie. / zamotane???? i o to chodzilo :P/
|
|
Kto wie gdzie w Łomzy znajduje sie skup makulatury??? To dla mnie bardzo wazne wiedz jesli ktos wie prosze pisac
|
|
z tego co wiem to kiedys byl naulicy tam gdzie mieszcza sie mzt-ki , to chyba spokojna ulica sie nazywa...niew eim,.....popatrz tam ...kiedys tam byl napewno.:)
|
|
Hahahaha ptysiu daj spokój już z tym tranwajem już wole swojego TIRA :D:D(SCANIA 164g 580%) chociarz jest dlugi i szeroki i w centrum ledwo daje se rady na tych uliczkach ale nim dojade nawet tam gdzie Napoleon nie dotarł :D:D
|
|
no też wole inny srodek lokomocij bawełna choc zadupie możesz dostać po du**e
|
|
Butelka jest bardzo fajna.
|
|
no ja nieweim.
|
|
kurde no i ja niewiem bardzo mi to jest potrzebne ;/ na spokojnej podobno juz nie ma... a za szkola muzyczna to tylko chyba skup butelek ..
|
|
A CYCQ TO SWÓJ CHŁOP:0SZACUNEK
|
|
A mozeby tak wlaczyc sie do ogolnopolskiej akcji budzenia wiosny zamiast flash moba lub w ramach treningu przed? Polska "B" w tej akcji jakos slabiutko... Tu stronka : http://www.obudzwiosne.pl/ Wiosenne pozdrowienia po powrocie z odsniezania :)))))
|
|
bartus to bardzo okrojona historia
|
|
świetne fryzury ( również krótkie) robi Pani Ania z salonu "Agata" na ul. Krótkiej, tam można też dostać namiary na P. Adasia on działa gdzieś na południu koło basenu nie wiem czy to nie przykoszarowa, ale P. Adaś jest obdarzony wielką wyobraźnią więc trzeba odwagi by się oddać w jego szalone ręce, ale coś potrafi nowoczesnego wymyślić. Ja się tnę u P. Ani i jestem bardzo zadowolona, po jej strzyżeniu robię włosy w 5 minut. Polecam.
|
|
Froteczko ma, W radio słycham jeno muzyki - na wszystko co jest gadaniem jestem głucha jak pień, więc umknęło mej uwadze... A od czegóż ja to niby miałabym zwagarować?? Od macierzyństwa? Możnaby, ale te wyrzuty sumienia... Od pracy? Wylot pewny, no chyba, że urlopik, ale przyznać musisz, że to już nie to samo - brak tego dreszczyku jak zawsze towarzyszącego wagarom... A może byśta przyszaleli i... wpadli do Krakowa na Rynek pod Adasia i tutaj narobili ha łasu...:) Jeśli tak, przybędę na bank z riebiatą oczywista!! O tak, to byłaby dla mnie motywacja do wzięcia urlopu na dzień 21 marca 2005... No to jak będzie?? Ryskago
|
|
Jeśli kupujecie jakieś produkty to patrzycie na marke lub ciekawe opakowanie i td. czy na Cene jak najtaniej ?
|
|
Harcerska..hmm sprawdze to, dzieki, ze ktos chce pomóc... -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
heheh pomyłka Ptysiu!! na bazarze w Łomży po 35 spodnie :) trzeba tylko dobrze poszukać :) heheh
|
|
a w taki jakiś że widzi jaki masz system i ip :P mnie też widzi..... uważajmy więc... no chyba że u Ciebie się to nie wyświetla :P Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
eeeee miasta to ci chyba nie zwieje ale chyba jak ktomus sie chce jeść to sie jje co popadnie.
|
|
Dzisiaj w radiu usłyszałem jaki sposób wymyślili władze Kijowa dla przechodniów przed upadkiem na śliskim chodniku ( tam nie ma komu odśnieżać ani posypywać chodników): trzeba podeszwy butów wyczyścić papierem ściernym, potem posmarować dobrym klejem, później postawić na piasku, aż klej zastygnie razem z piaskiem. Na drugi dzięń buty gotowe. Pomysł godny naśladowania w obecnym czasie. Nie drogi. Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |