Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
na kogo głosować w okręgu numer 1?? |
GoSieŃkA: a skąd to wiesz ?? Widziałaś, czy plułaś ?? :)) ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: na kogo głosować w okręgu numer 1?? |
Jeszcze jedno, Takich mlodocianych kierowcow 'pierwszakow' obowiazuje tu jeszcze inne ograniczenie (curfew) - musza byc w domu przed godz. 23-cia. wychu
|
|
Jesteśmy państwem ogólnej biedy, a nie jak napisałeś państwem zakazów, nakazów i uwag. Stąd też brak pieniędzy na wszystko (nie tylko na remonty dróg). W swojej wypowiedzi masz sporo racji. Piszesz o dziurach, słabej jakości asfaltu, etc. I tu trzeba zwrócić na pewną rzecz uwagę. Otóż ciągle żyjesz. A dlaczego ? Bo masz już spore doświadczenie i zapewne znacznie więcej niż 18 lat. To co odróżnia młodego kierowcę to brak należytej oceny sytuacji na drodze, mylna wiara w swoje siły i nadmierne zaufanie do możliwości technicznych samochodu. Podczas stłuczki, czy wypadku policjant ma zawsze gotową formułkę (słuszną): popełnił pan wykroczenie, nie dostosowując szybkości do warunków panujących na drodze. Kierowca z odpowiednim stażem potrafi przewidzieć wiele niebezpieczeństw. Ktoś tam kiedyś mi powiedział: możesz uważać się za doświadczonego kierowcę po przejechaniu 100.000 km. Przejechałem i ciągle uważam, że nim w pełni nie jestem. Pozdrawiam
|
|
Ten podatek to już głupota !! np:ja żadko jezdze MPK moze raz na miesiac sie przejade z nudów .
|
|
..A my wszyscy-krajanie z Forum będziemy dumni...(jeśli się potem Ryskago do nas zechce przyznać):-)
|
|
Popieram tą akcje. Nie raz juz widzialem jak ktos dawal bilet
|
|
Ja wracalem autobusem ze szkoły i stał jeden kanarek wsiadł do autobusu (jechałem linią numer 2) zobaczył ze sam nie sprawdzi tylu osób i tylko napisał że sprawdzil ten autobus a naprawde tylko wsiad cos napisal i wysiadł moze czekał na kumpli i chcial niestać na dworze i wsiadłdo autobusu ocieplił sie i wysiadł. Nasze Łomżyńskie kanarki boja sie młodzieży a te zaś z Warszawy odrazu czepjaja sie zabyle co. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
:) wiesz dlaczego się uśmiecham
|
|
Jeżeli chodzi o "kanarki" to nawet nie ma co ich prosić o zmiłowanie bo od każdego karnego mandatu mają odpalaną działkę... Ja tam do nich nic nie mam... chce jechać kupuję bilet, nie mam biletu ide z buta... Jak jadę bez biletu i mnie akurat trafią - moja strata... Trudno...;) Szkoda tylko że nie jest powszechny w Łomży zwyczaj przekazywania biletów przy wysiadaniu, ale myslę że to dlatego że większośc jeździ na wieloprzejazdówkach... Pozdrawiam... k_T
|
|
No i właśnie Stary bardzo się mylisz bo sam byłem nie raz! świadkiem jak Łomżyńskie kanarki puszczały delikwenta "wolno". A spróbuj tego z tymi co teraz są z Warszawy. Pozdrawiam....
|
|
4 Pory Roku :] Romi
|
|
Odbiło ci ? jak droga do grąd jest przejezna to co mówic o Łomży :/
|
|
: . , . . .' : ~ . ' : _ . , . ' : : . : : ' . ' : : : ' .: ` . : . : . :/ ` : :-- . : ' . : :' | . _: = = =-' / / , - - - . - - - . __ ,' ,' ( ~ ` . \ ) ) ' ,' . , - - - . . ` v ` \ | , ' . - ' . : , ' _____ `. )|/ .-~ . --~~-- . ~~~-. \ _/-'_ .-~ ""- - -.._` .| _.-~~_.-~ ""' _..--~~_.(~~ __...---~~~_..--~~ ,'___...---~~~
|
|
Kiedyś to nie bedzie już biletów tylko na żetony zrobio autobusty np: 1zł i jedziesz :D Romi
|
|
ja wiem, że ptysiu wie !
|
|
Whyyyyy???? Grzesiaczku... Ryskago
|
|
Bardzo proszeę podajcie choć jednego dobrego fryzjera w Łomży! Prawie za każdym razem wychodzę z płaczem. Teraz muszę zrobić balejaż i ściąć jakoś włosy. Większośc fryzjerek u nas to panie po jakichś słabych miesięcznych kursach chyba? Czy jest gdzieś fryzjer po dobrych kursach? Który inwestuje w swój rozwój i kształci się na bieżąco, potrafi doradzić i dobrać fryzure?? Kobiety pomóżcie jeśli byłyście kiedyś zadowolone to napiszcie w którym salonie byłyście. Albo dajcie znać który omijać?
|
|
nie jestem kobieta ale moja siostra chwali sobie fryzjerke co ma salon na ulicy gdzie jest komis "u nolka".do salonu sie po schodach wchodzi jakos tak...dobrego efektu zycze :-]]
|
|
ja swojego miesięcznego nieoddam.
|
|
Można produkować a jeśli chcesz sprzedawać to musisz nie wiem albo założyć firme produkcji tego i porobić z urzedem miasta i wogóle i bedziesz mógł produkować jako na sprzedarz a puzniej to jeszcze cos musi jakis paper wstawic ze to legalne i takie inne sam sie zamotąłem :/ róbcie co chcecie najważniejsze ze dla narodu :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |