niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
na kogo głosować w okręgu numer 1??

GoSieŃkA: a skąd to wiesz ?? Widziałaś, czy plułaś ?? :))

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: na kogo głosować w okręgu numer 1??

Jeszcze jedno,

Takich mlodocianych kierowcow 'pierwszakow' obowiazuje tu jeszcze inne ograniczenie (curfew) - musza byc w domu przed godz. 23-cia.

wychu

Jesteśmy państwem ogólnej biedy, a nie jak napisałeś państwem zakazów, nakazów i uwag. Stąd też brak pieniędzy na wszystko (nie tylko na remonty dróg). W swojej wypowiedzi masz sporo racji. Piszesz o dziurach, słabej jakości asfaltu, etc. I tu trzeba zwrócić na pewną rzecz uwagę. Otóż ciągle żyjesz. A dlaczego ? Bo masz już spore doświadczenie i zapewne znacznie więcej niż 18 lat. To co odróżnia młodego kierowcę to brak należytej oceny sytuacji na drodze, mylna wiara w swoje siły i nadmierne zaufanie do możliwości technicznych samochodu. Podczas stłuczki, czy wypadku policjant ma zawsze gotową formułkę (słuszną): popełnił pan wykroczenie, nie dostosowując szybkości do warunków panujących na drodze. Kierowca z odpowiednim stażem potrafi przewidzieć wiele niebezpieczeństw. Ktoś tam kiedyś mi powiedział: możesz uważać się za doświadczonego kierowcę po przejechaniu 100.000 km. Przejechałem i ciągle uważam, że nim w pełni nie jestem. Pozdrawiam

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Ten podatek to już głupota !! np:ja żadko jezdze MPK moze raz na miesiac sie przejade z nudów .

..A my wszyscy-krajanie z Forum będziemy dumni...(jeśli się potem Ryskago do nas zechce przyznać):-)

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Popieram tą akcje. Nie raz juz widzialem jak ktos dawal bilet

Ja wracalem autobusem ze szkoły i stał jeden kanarek wsiadł do autobusu (jechałem linią numer 2) zobaczył ze sam nie sprawdzi tylu osób i tylko napisał że sprawdzil ten autobus a naprawde tylko wsiad cos napisal i wysiadł moze czekał na kumpli i chcial niestać na dworze i wsiadłdo autobusu ocieplił sie i wysiadł. Nasze Łomżyńskie kanarki boja sie młodzieży a te zaś z Warszawy odrazu czepjaja sie zabyle co.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

:) wiesz dlaczego się uśmiecham

Jeżeli chodzi o "kanarki" to nawet nie ma co ich prosić o zmiłowanie bo od każdego karnego mandatu mają odpalaną działkę... Ja tam do nich nic nie mam... chce jechać kupuję bilet, nie mam biletu ide z buta... Jak jadę bez biletu i mnie akurat trafią - moja strata... Trudno...;) Szkoda tylko że nie jest powszechny w Łomży zwyczaj przekazywania biletów przy wysiadaniu, ale myslę że to dlatego że większośc jeździ na wieloprzejazdówkach...

Pozdrawiam...

k_T

No i właśnie Stary bardzo się mylisz bo sam byłem nie raz! świadkiem jak Łomżyńskie kanarki puszczały delikwenta "wolno".
A spróbuj tego z tymi co teraz są z Warszawy.

Pozdrawiam....

4 Pory Roku :]

Romi

Odbiło ci ? jak droga do grąd jest przejezna to co mówic o Łomży :/

: . , . .
.' : ~ . ' : _ . ,
. ' : : . : : ' . '
: : : ' .:
` . : . : . :/
` : :-- . : ' . : :'
| . _: = = =-'
/ /
, - - - . - - - . __ ,' ,'
( ~ ` . \ ) ) ' ,' . , - - - . .
` v ` \ | , ' . - ' . : , ' _____ `.
)|/ .-~ . --~~-- . ~~~-. \
_/-'_ .-~ ""- - -.._` .|
_.-~~_.-~ ""'
_..--~~_.(~~
__...---~~~_..--~~
,'___...---~~~

Kiedyś to nie bedzie już biletów tylko na żetony zrobio autobusty np: 1zł i jedziesz :D

Romi

ja wiem, że ptysiu wie !

Whyyyyy????
Grzesiaczku...

Ryskago

Bardzo proszeę podajcie choć jednego dobrego fryzjera w Łomży!
Prawie za każdym razem wychodzę z płaczem. Teraz muszę zrobić balejaż i ściąć jakoś włosy. Większośc fryzjerek u nas to panie po jakichś słabych miesięcznych kursach chyba? Czy jest gdzieś fryzjer po dobrych kursach? Który inwestuje w swój rozwój i kształci się na bieżąco, potrafi doradzić i dobrać fryzure??
Kobiety pomóżcie jeśli byłyście kiedyś zadowolone to napiszcie w którym salonie byłyście.
Albo dajcie znać który omijać?

nie jestem kobieta ale moja siostra chwali sobie fryzjerke co ma salon na ulicy gdzie jest komis "u nolka".do salonu sie po schodach wchodzi jakos tak...dobrego efektu zycze :-]]

ja swojego miesięcznego nieoddam.

Można produkować a jeśli chcesz sprzedawać to musisz nie wiem albo założyć firme produkcji tego i porobić z urzedem miasta i wogóle i bedziesz mógł produkować jako na sprzedarz a puzniej to jeszcze cos musi jakis paper wstawic ze to legalne i takie inne sam sie zamotąłem :/ róbcie co chcecie najważniejsze ze dla narodu :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org