Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Geniusz kmiota |
Jak sie zblaznil jak ma racje... z jakiej okazji mam puszczac kogos z brukowanej skoro to jest podporzadkowana. Wezmy na przyklad sytuacje na ul. Piłsudskiego jest takie "skrzyzowanie" gdzie sie wjezdza na ulice Bema (sa tam te 2 kebaby, Grand Market) jadac sobie Piłsudskiego od strony Legionow chce sobie zawrocic w tym wlasnie miejscu (jestem na drodze glownej) i ktos chce w tym samym czasie wyjechac z Bema jadac w strone Legionow i co mam go puscic bo jest po mojej prawej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Geniusz kmiota |
czlowiek pisze bo ma problem zgubil wszystkie dokumenty a kilku debili sie znajdzie co pisza glupoty .ciekawe czy by byli tacy madrzy jak by byli na jego miejscu pozazdroscic glupoty ;] swoja drogą na tym forum wiekszośc to dzieciaki po 14 lat co mają najwiecej do powiedzenia. POZDRAWIAM:)
|
|
tego typu sprawy wystarczy wpisac w google:) mozna sie wiele dowiedziec ze to jedno wielkie oszustwo < wieczne im odpoczywanie >
|
|
W bazie PKS-u najtaniej i najlepsze. Oni swoje wozy tankują więc sami dbają aby było jak najlepiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |