sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jacy dziwni ci radni

...a wszyscy chca tanio kupowac i drogo sprzedawac...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jacy dziwni ci radni

Nie wiem, przeczytajcie wczorajsze wypowiedzi powyżej, to może dowiecie się u kogo zasięgnąć języka na ten temat. Evaa, Ty tego nie wiesz?

Macku- my z ryskago prawdopodobnie bedziemy mialy swoja wersje pionowania jako kobiety - wiesz solidarnosc itp...ale ciekawam tego jak interpretuja pionowanie mezczyzni:PPPPP

Hola, hola!!
A co też tutaj się wyrabia!!!
Jak tak dalej pójdzie to forum 4lomza istnieć przestanie z powodu szerzenia treści ....nie powiem jakich. Wszak zaglądają tutaj zapewne i osoby, które nie ukończyły jeszcze 18 r.ż.
Toteż wnioskuję do Sz. P. Adminów o kasowanie zbyt mało powściągliwych w TEJ materii postów, a osobom, których myśli stają się zbyt "kudłate" radzę zaopatrzyć się w golarkę marki Philips celem codziennego dokonywania podstrzyżyn (najlepiej na łyso! :D)

Autor: evaa (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 03-03-05 07:54

Macku- my z ryskago prawdopodobnie bedziemy mialy swoja wersje pionowania jako kobiety - wiesz solidarnosc itp...ale ciekawam tego jak interpretuja pionowanie mezczyzni:PPPPP

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Evuś kochana,
przede wszystkim dzięki za wsparcie - nigdy Ci tego nie zapomnę... :)
Jak wynika z powyższych wypowiedzi interpretują je zgoła inaczej...

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Ryskago

Właśnie, czasy sie zmiejają, świat idzie do przodu, wymagania rosną...:)
Te ogłoszenie jest jak najbardziej racjonalne i uzasadnione.
Do więzienia w Czerwonym Borze potrzebni są strażnicy więzienni, czyli pracownicy ochrony. Jest to bardzo odpowiedzialna praca, stresująca i wymagająca biegłego czytania i pisania, dlatego konieczne są takie wymogi. Nie dodano tu jeszcze, że konieczne jest zaświadczenie o niekaralności z Centralnego Rejestru Skazanych, które kosztuje dodatkowe 50 zł.
ADALL niesłusznie porównuje "klawiszy" z ZOMO - (to dla nich krzywdzące).
Twoje skojarzenie na temat gazu i pały pasuje bardziej do bramkarzy z dyskoteki lub salonu masażu.
- Oto mniej więcej chodziło nazisowi.

obserwator38

ADDAL-ku. Dobrze się wczytałem i dobrze zrozumiałem, ale odczytuję i przekazuję tak jak dla Mnie pasuje. Tylko winni się tłumaczą.

Pozdrowienia.

Eeeee za mało śniegu a i umiejętności brak... :)))))))))

Ryskago

i nie zamierzam udawać innego. Natomiast ty tak dużo poświęcasz swego czasu na coś co i tak udowodnić ci się nie da. I tu wcale nie staram się być złośliwy bo mi wytknąłeś moje błędy ortograficzne. Hej

ale jak ja jestem licealistką!! i patrzę na zawartość mojego portfela który jest uzupełniany przez rodziców!! i mi jest czasami naprawdę ciężko wydać te kilka zł. na taxi!! nie chodzi mi o to zeby oni wozili mnie za darmo!! ale czasami naprawde musze oszczedzac!!

pozdro

UWAGA!
Jeśli okaże się, że ma wypalić:
Wejdźcie na www.cossiedzieje.webpark.pl
Kliknijcie: zobacz
Sprawdźcie, w którym punkcie się zbieracie (wprowadziłam pewne zmiany na prośbę paru osób)
O godzinie 15.30 już tam bądźcie
Równo o godzinie 15.35 wyjdźcie na środek Rynku (takie specyficzne podwyższenie na środku placu na planie zaznaczone X) i... zróbcie rzecz, która wygra w sądzie.
W tej chwili wyniki wyglądają następująco:
39% kaschia: "Spotkajmy się na starym rynku o 18, wejdzmy na skwerek, wyciągnijmy jakiś soczek, wypijmy i rozejdźmy się."
26% ptysiu91: "bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????"
13% tyku: "a ja jeszcze dam wontek. może ci wszyscy co przyjdą to ustaną w kółku złapią się za ramiona albo za co chcecie i zatańczymy can-cana!!! co????"
O tym, czy wszystko dojdzie do skutku decyduje inna ankieta (TakNie) na podstronie Termin
Musimy uzyskać conajmniej 15 głosów na TAK, ale póki co jest tylko 5 na TAK i 2 na NIE. BŁAGAM! Nie klikajcie wielokrotnie TAK, ponieważ wynik będzie fałszywy, przyjdzie mniej ludzi niż powinno i tak nic nie wyjdzie...

Dziękuję za uwagę.
Ps.: I tak Wam nie powiem, kto ja jestem, ale obiecuję, że będę :)

tylko fakty bez komentarza

Kolejny raz kuglarze z Generalnej Defekcji Szkód Drogowych i Autostrat na siłę próbują przeprowadzić swoje chore pomysły. Pamiętamy, że trasa V B ma przebiegać przez Łomżę, Grajewo. Ten wariant nie narusza środowiska naturalnego w większym stopniu, bo i tak biegnie tu droga 61, po której odbywa się transport z Litwy, Łotwy, Estonii i z powrotem. Ktoś z debilentów postanowił, że będzie biegła przez Białystok. Tu narusza Biebrzański Park Narodowy - przecina go po prostu, a także cenne przyrodniczo tereny Pojezierza Augustowskiego. Żadne racjonalne, proekologiczne, ekonomiczne argumenty nie mają dostępu do tych obłędnych rycerzy (nazwa ze względu na zakute łby).
Proponuję kolejną akcję wysyłania e-mail'i do kancelarii premiera i do Ministerstwa Środowiska - mail to:Minister@mos.gov.pl.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org