Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jacy dziwni ci radni |
...a wszyscy chca tanio kupowac i drogo sprzedawac...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jacy dziwni ci radni |
Nie wiem, przeczytajcie wczorajsze wypowiedzi powyżej, to może dowiecie się u kogo zasięgnąć języka na ten temat. Evaa, Ty tego nie wiesz?
|
|
Macku- my z ryskago prawdopodobnie bedziemy mialy swoja wersje pionowania jako kobiety - wiesz solidarnosc itp...ale ciekawam tego jak interpretuja pionowanie mezczyzni:PPPPP
|
|
Hola, hola!! A co też tutaj się wyrabia!!! Jak tak dalej pójdzie to forum 4lomza istnieć przestanie z powodu szerzenia treści ....nie powiem jakich. Wszak zaglądają tutaj zapewne i osoby, które nie ukończyły jeszcze 18 r.ż. Toteż wnioskuję do Sz. P. Adminów o kasowanie zbyt mało powściągliwych w TEJ materii postów, a osobom, których myśli stają się zbyt "kudłate" radzę zaopatrzyć się w golarkę marki Philips celem codziennego dokonywania podstrzyżyn (najlepiej na łyso! :D) Autor: evaa (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 03-03-05 07:54 Macku- my z ryskago prawdopodobnie bedziemy mialy swoja wersje pionowania jako kobiety - wiesz solidarnosc itp...ale ciekawam tego jak interpretuja pionowanie mezczyzni:PPPPP °°°°°°°°°° ... evaa ... Evuś kochana, przede wszystkim dzięki za wsparcie - nigdy Ci tego nie zapomnę... :) Jak wynika z powyższych wypowiedzi interpretują je zgoła inaczej... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Ryskago
|
|
Właśnie, czasy sie zmiejają, świat idzie do przodu, wymagania rosną...:) Te ogłoszenie jest jak najbardziej racjonalne i uzasadnione. Do więzienia w Czerwonym Borze potrzebni są strażnicy więzienni, czyli pracownicy ochrony. Jest to bardzo odpowiedzialna praca, stresująca i wymagająca biegłego czytania i pisania, dlatego konieczne są takie wymogi. Nie dodano tu jeszcze, że konieczne jest zaświadczenie o niekaralności z Centralnego Rejestru Skazanych, które kosztuje dodatkowe 50 zł. ADALL niesłusznie porównuje "klawiszy" z ZOMO - (to dla nich krzywdzące). Twoje skojarzenie na temat gazu i pały pasuje bardziej do bramkarzy z dyskoteki lub salonu masażu. - Oto mniej więcej chodziło nazisowi. obserwator38
|
|
ADDAL-ku. Dobrze się wczytałem i dobrze zrozumiałem, ale odczytuję i przekazuję tak jak dla Mnie pasuje. Tylko winni się tłumaczą. Pozdrowienia.
|
|
Eeeee za mało śniegu a i umiejętności brak... :))))))))) Ryskago
|
|
i nie zamierzam udawać innego. Natomiast ty tak dużo poświęcasz swego czasu na coś co i tak udowodnić ci się nie da. I tu wcale nie staram się być złośliwy bo mi wytknąłeś moje błędy ortograficzne. Hej
|
|
ale jak ja jestem licealistką!! i patrzę na zawartość mojego portfela który jest uzupełniany przez rodziców!! i mi jest czasami naprawdę ciężko wydać te kilka zł. na taxi!! nie chodzi mi o to zeby oni wozili mnie za darmo!! ale czasami naprawde musze oszczedzac!! pozdro
|
|
UWAGA! Jeśli okaże się, że ma wypalić: Wejdźcie na www.cossiedzieje.webpark.pl Kliknijcie: zobacz Sprawdźcie, w którym punkcie się zbieracie (wprowadziłam pewne zmiany na prośbę paru osób) O godzinie 15.30 już tam bądźcie Równo o godzinie 15.35 wyjdźcie na środek Rynku (takie specyficzne podwyższenie na środku placu na planie zaznaczone X) i... zróbcie rzecz, która wygra w sądzie. W tej chwili wyniki wyglądają następująco: 39% kaschia: "Spotkajmy się na starym rynku o 18, wejdzmy na skwerek, wyciągnijmy jakiś soczek, wypijmy i rozejdźmy się." 26% ptysiu91: "bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????" 13% tyku: "a ja jeszcze dam wontek. może ci wszyscy co przyjdą to ustaną w kółku złapią się za ramiona albo za co chcecie i zatańczymy can-cana!!! co????" O tym, czy wszystko dojdzie do skutku decyduje inna ankieta (TakNie) na podstronie Termin Musimy uzyskać conajmniej 15 głosów na TAK, ale póki co jest tylko 5 na TAK i 2 na NIE. BŁAGAM! Nie klikajcie wielokrotnie TAK, ponieważ wynik będzie fałszywy, przyjdzie mniej ludzi niż powinno i tak nic nie wyjdzie... Dziękuję za uwagę. Ps.: I tak Wam nie powiem, kto ja jestem, ale obiecuję, że będę :) tylko fakty bez komentarza
|
|
Kolejny raz kuglarze z Generalnej Defekcji Szkód Drogowych i Autostrat na siłę próbują przeprowadzić swoje chore pomysły. Pamiętamy, że trasa V B ma przebiegać przez Łomżę, Grajewo. Ten wariant nie narusza środowiska naturalnego w większym stopniu, bo i tak biegnie tu droga 61, po której odbywa się transport z Litwy, Łotwy, Estonii i z powrotem. Ktoś z debilentów postanowił, że będzie biegła przez Białystok. Tu narusza Biebrzański Park Narodowy - przecina go po prostu, a także cenne przyrodniczo tereny Pojezierza Augustowskiego. Żadne racjonalne, proekologiczne, ekonomiczne argumenty nie mają dostępu do tych obłędnych rycerzy (nazwa ze względu na zakute łby). Proponuję kolejną akcję wysyłania e-mail'i do kancelarii premiera i do Ministerstwa Środowiska - mail to:Minister@mos.gov.pl.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |