Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent 2006 |
A bo mi się gęba? nie zamyka... :) Ryskago
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent 2006 |
Nie jestem archeologiem i mysl wcale nie odkrywcza, zapytalem z ciekawosci czy potrafisz programowac?Sam jakis czas temu jeszcze pisalem programy.Nie bawmy sie tu w odkrywcow bo nie na tym rzecz polega.:))
|
|
Ryskago: a nie boisz się, że w firmie manko będzie?? Miałaś czuwać nad finansami a tu ostatni bankomat wynoszą. Ocknij się, otwórz oczy !! :)
|
|
żeby taki internet w Łomży był hoho :o
|
|
No jak nie jest szkodliwa jak jest to jest narkotyk.
|
|
TAK POWSTANIE ZA 5 LAT. mój świat - moja muzyka
|
|
\nO JUŻ NIEPOJEŹDZIMY DZIS NA PROMOCJACH
|
|
i co masz już ten rozklad ?
|
|
ja bym chciała zeby jednak wypaliło!! na tj stronie i ja głosowałam.... ale to i tak mało.... w łomży chyba jednak się tego nie da! ej nienormalna weź napisz mi w mailu tresc ogloszenia to powiesze w szkole bo mi się nie chce myslec!! pozdro szybko sie skontaktuj!! bo naprawde malo czasu!! -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
No są takie zasyfione te internety.
|
|
Jednak jest konkurencja. korporacja którą jeżdżę, jak się dzisiaj dowiedziałem ma 4 złote za trzaśnięcie drzwiami, a konkurencyjna 4 złote 50 groszy. Jednak się nie dogadali. Pozdrowienia. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Maciek...... Wczoraj byłem słuzbowo w Krakowie. Wróciłem przed chwilą. Mieliśmy też to szczęscie aby się ze sobą spotkać (z ryskago). Iskrzyło do północy, aż wióry leciały !! Musisz bardziej wczytywać się w korespondencję aby poznać realne intencje autora danej wypowiedzi.
|
|
Zaraz, zaraz. Więc to był tylko sen ?? Nieeee, niemożliwe, nie piłem wczoraj. Chyba, że to te skręty z "maryśki". No, ale przecież się nie zaciągałem...... hmm. obserwator38
|
|
ADALLku wcale nie wzielam Cie w obrone... zwyczajnie zapytalam po co sie jeżysz... Ryskago udzieliła mi odpowiedzi za Ciebie... i juz wiem a dla TIGERka, co sie dzieli promieniami slonca medal sie nalezy :) tez sie usmiechnę :) a co mi tam
|
|
to nie jest obelga to jest stwierdzenie faktu podobnie jak piękny i brzydki tak mądry i głupi. Ja staram się zawsze mówic prawde. A prawda ta nwet najgorsza i najcięższa zasługuje na szacunek obserwator38
|
|
Może niedlugo to internet bedzie z 100% vatem
|
|
jesoooo nazis!!!!!!! blagam Cie miej litosc dla czytających.....
|
|
no przestań. W XX wieku ?? Pani, tam była pełna automatyzacja. Kosiarka to się nazywało. I miało to jak na ówczesne czasy dużą moc. Pełne 2 KM (konie mechaniczne) !! Przynajmniej na początku mi się wydawało, że one mechaniczne ... :)
|
|
Qrde, że ja się na emeryta nie kształciłam... Ryskago
|
|
To w Kupiskach będzie internet na konie mechaniczne. Chyba znów odchodzimy od tematu. obserwator38
|
|
akurat :))
|
|
Mam pytanie do was forumowicze. Ostatnio bardzo często latają nad Łomżą samoloty to chyba nie takie pasażerskie samoloty ale zauważyłem że ostatnio leciał samolot taki zielony i nie mały i nie duży taki sam raz wojskowy i leciał nisko hm… co oni tak latają nisko ? nawet dopiero leciało coś takiego czy im silniki tak się pierniczą że wyżej nie mogo lecieć czy oleju napędowego dolali ? a może robio gdzieś bazę wojskowo na III wojnę
|
|
W czasie, kiedy biskupi będą uczestniczyć w obradach 331. Zebrania Plenarnego Konferencji Episkopatu Polski (8- 9 marca), ich kierowcy nie będą mieli szans, by popaść w nudę. Zorganizowano im w tym czasie na warszawskim Bemowie kurs doskonalenia techniki jazdy w trudnych warunkach - poinformował w piątek ks. Marian Midura z MIVA Polska. Kurs doskonalenia kierowców polskich biskupów odbywać się będzie pod patronatem przewodniczącego Komisji Misyjnej Konferencji Episkopatu Polski biskupa Wiktora Skworca. Organizatorzy chcą w ten sposób uczcić pamięć biskupa Jana Chrapka, który zginął w wypadku samochodowym w 2001 roku.
|
|
Najlepsza to jest pizza hat.
|
|
Lipski chce startowac na prezydenta miasta ?? No kto by pomyslal. A wie ktos moze z jakiej formacji politycznej ? Pozdrawiam,
|
|
Młodzierz Wszech Polska :)
|
|
Zima zeczęła się jak zaczęły sie ferie, czyli trzyma juz z szesc tygodni i moze potrzymac jeszcze ze 2 jeśli nie dłużej. Nie mialbym nic przeciwko temu gdyby to mialo miejsce w grudniu i styczniu, ale w marcu? Bez przesady! Ja chcę wiosny!!! P.S. Załóżcie jutro zimowe buty na nogi i łańcuchy na koła i nie narzekajcie, że drogowcy i służby sprzątające znowu zaspały, bo to się już nudne robi. Po prostu 10 minut po odśnierzeniu chodnik/ulica wygląda tak samo jak przed tą czynnością i to nie jest wina tych ludzi tylko po prostu aury.
|
|
Ja to mam bilet miesięczny.
|
|
Trzeba w najbliższych wyborach do parlamentu stawić się przy urnach wyborczych w jak największej ilości, całymi rodzinami, aby wybrać takich posłów żeby pamiętali kto ich wybrał, a nie ile dostaną uposażenia poselskiego. (Tylko nie spadochroniarzy) Pozdrowienia. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
superowe pomysły. A ja żądam, aby taksówka zawsze czekała na mnie cieplutka i aby kierowca nie łamał licznika. Też, tak jak Agent22 lubię darmowe piwko, papieroski i przejazdy.
|
|
ADALL:jezeli te formułke przyjmiemy za pewnik,to lepiej nie wyjezdzac wogule na drogi ,bo nikomu nie bedzie zalezało zeby je łatac.Powoli wprowadzi sie przepis ,zeby jezdzic tylko 40 na godzine,bo przy tej predkosci mozna dostrzec zblizajaca sie dziure w jezdni,wszystko sie pokorkuje i nie bedzie wypadków.Czy widzisz do czego to wszystko prowadzi?Czemunie potrafimy czegos wymagac od tych na gorze tylko jak barany na spedzie im przytakujemy i jeszcze sie zastanawiamy co robimy zle
|
|
Czytałem, że Białystok nie jest właśnie wliczony do miast metropolii, a UE na Via B. nie da grosza bo potrzeba rzetelnych ocen ekologicznych, których nie ma. Poza tym wydaje mi się, że nam bardziej potrzeba solidnej obwodnicy (TIR'y - to zaraza) niż autostrady, z której i tak nikt nie zjedzie, aby odwiedzić Łomżę. To kilka luźnych komentarzy "w tym temacie". Pozdrawiam.
|
|
W takim zwykłym autobusie nie trzeba kasować biletu bo jest ta sama data.
|
|
Tak, tak. Ja zawsze w nią wierzyłem ! Zobaczcie, jak szybko "wypłynęła". Jeszcze niedawno w sklepie GS robiła, potem wzięła się za wypisywanie druków przelewów, a teraz NOBEL ! Jestem b. dumny :))
|
|
hihihihi, ciekawe rozumowanie. Nie znam przyczyn wypadku opisywanego przez Maćka. Ale wszędzie, na całym świecie (bez względu na stan dróg) największym zagrożeniem są małolaci. Mnie ojciec zawsze lał w d*pę, kiedy wybierałem się nad rzekę. Na pytanie - dlaczego ? Odpowiadał: bo syn może się utopić. Ja zawsze wrzeszczałem: Qrde, ale dlaczego na zapas ?!? Odpowiedź brzmiała: potem, po fakcie już nie będzie takiej możliwości. Dlatego wnioskuję: zamiast lać po mordzie - prawko wydawać po 21 roku życia, zakaz jeżdżenia obcymi brykami, zakaz przewożenia kolegów i koleżanek.
|
|
No właśnie. A po co nam do szczęścia ta Via B ?? Płaczemy, że nie ma na remonty dróg a tu fundujemy sobie powróz na szyję. Najlepiej to byłoby odciąć się od tego całego zgiełku, otworzyć jakieś gospodarstwa agroturystyczne. Wystarczyłoby zainwestować w jakiś płócienny worek, przewiązać się powrozem i już kasa wpadałaby do kieszeni. Nawet za wspólną folklorystyczną fotkę inkasowałoby się 1 EUR.
|
|
Dziewczyną i chłopaku palisz trawe jesteś w piachu ! tylko fakty bez komentarza
|
|
Ale dzięki takiej autostradzie w pobliżu Łomża satała by się bardziej atrakcyjnym miejscem dla inwestorów za granicy. A tak to ...
|
|
jak na razie Wychu to u nas taka zawieja, jakiej od kilku lat nie widziałem. A może to przez Twoje dmuchanie tak wieje?? U nas ciągle się obchodzi Dzień Kobiet. Nie tak hucznie i trochę bardziej intymnie, ale Panie są ciągle w tym dniu obdarowywane kwiatami. Pozdrowienia.
|
|
1 Kor. 1:17-18 17. Nie posłał mnie bowiem Chrystus, abym chrzcił, lecz abym zwiastował dobrą nowinę, i to nie w mądrości mowy, aby krzyż Chrystusowy nie utracił mocy. 18. Albowiem mowa o krzyżu jest głupstwem dla tych, którzy giną, natomiast dla nas, którzy dostępujemy zbawienia, jest mocą Bożą.
|
|
Ja przesadzam?Drogi o podobnej ''STRUKTURZE'' to chyba tylko na syberii zostały.Nawet Rumunia ma lepsze drogi.Nie przypisuje wszystkich wypadkow do złego stanu drogi,tylko uwazam ze na to mamy wplyw bo za to placimy wszyscy ,a na pijanego kierowce to wpływ moze miec zona .A co do niedostosowania predkosci do warunkow,to czy te wiecznie przewijajace sie warunki to nie powinna byc pogoda?Czy tez warunki to dziury,koleiny,brak oznaczen itp .Nie zrozumcie mnie zle ,wypadki były,sa i beda,mlodzi beda zawsze sie wyglupiac,starzy beda popijali,a drogi musza sie zmienic .A jesli bedziemy patrzec na statystyki to 50%wypadkow bedzie po pijaku a te drugie 50% prze niedostosowanie predkosci do warunkow jazdy.Jak ktos zna inna regułke to niech napisze.
|
|
no to pięknie. Panowie ! Co z Wami? Chcecie powiedzieć, że nie słyszeliście o tym święcie ?! Czy teraz obchodzi się święta 30 listopada i 14 lutego ??! Do akcji.......... Wpisywać mi się tu z życzeniami !!
|
|
Stan dróg jest faktycznie fatalny, tragiczny. O ile ogólną biedę można tłumaczyś małymi wpływami do budżetu z podatków, takich jak dochodowy, VAT, to płacimy przecież podatek drogowy (został wkalkulowany w benzynę, o ile sobie przypominam). Więc gdzie jest ta kasa, pytam za keicam ?? Chyba, że winę ponoszą właściciele stacji benzynowych, którzy nagle przestali sprzedawać benzynę (dużo lepiej schodzi z półek olej opałowy).
|
|
Życzę Paniom i dziewczętom spełnienia marzeń, o których w tej chwili pomyślicie... Całusy.
|
|
W weekendy nie można się dopchać do tych ptaków - kolejka ludzi do dokarmiania. Największą frajdę mają malce - widziałem może 4-latka (z rodzicem) karmiącego je z ręki (ja bym się bał o takiego malucha). Nocują trochę dalej w górę rzeki ale wystarczy parę razy zakwakać i w komplecie zjawiają się po żer. Łabądki najgorsze mają za sobą. W styczniu pływały 4 sztuki. W czasie dużych mrozów było ich ok 10 (później ok 20) - dokarmiały je wtedy dzieci z sąsiedniego bloku. Łabędzie wyłaziły z wody i biegały za dziećmi jak psy - nawet na góry piachu za nimi się wdrapywały. Niesamowity widok. Teraz już nie są tak zdesperowane. Chyba zdążyły się oswoić. No i chyba pogoniły bobry - te ostatnie były już tak bezczelne, że na odległość 5m od człowieka jeszcze nie reagowały - przerywały robotę, siadały na baczność i czekały na ciąg dalszy.
|
|
Ja jestem ostatni chce nowe glany :)
|
|
W szafie śpisz ? po 1 to już dawno pisało a po 2 to ! Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane .
|
|
Ja wole GG niż Tlen mam zainstolowanego tego Tlena i gówno pożytku !
|
|
Ptysiu, jestes slodki... :) Frotka
|
|
Więc na koniec postronkowo Was pozdrawiam lub sznurkowo :)) Papa
|
|
Po mojej stronie przewaga.
|
|
no to ja się pomyślę :) a mogę z chłopakiem?! _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
moja siostra była na KSU i doooobrze się bawiła =)
|
|
A co do spotkania to ja jestem teraz z tomkiem w holandii ale jutro rano wyruszamy aby byc z niektorymi i sie dobrze pobawic i wogule. mam nadzieje ze bedzie wiele osob i ty wawer tez bo duzo osob chce aby cos bylo w naszym miescie a nawet nie racza przyjsc to po co tu cos organizowac (zastanowcie sie co chcecie) bo sa ludzie w naszej lomzy ktorzy cos chca dla innych zrobic. krowalaciata
|
|
Wreszcie coś by sie zaczęło dziać. Może sie troche osuszy i cieplej będzie, to i frekwencja bedzie większa (zgłaszam pomoc przy organizacji)
|
|
To dopiero sie zaczna podatki w Polsce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |