Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
własność prywatna, czyli krytyka referendum |
No toć trzymam się rencami i nogami... Elementy kombinatoryki? Wariacje z powtórzeniami??? Było takie coś na matmie... Ryskago
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: własność prywatna, czyli krytyka referendum |
Jakie korzyści ADALLku, jakie??? Ryskago
|
|
Jak się powiedziało A. trzeba powiedzieć B. Oj nieładnie, Adallku!! Ryskago
|
|
"No i jeszcze jedno: nigdy nie zapłaciłem za kurs mniej niż 5 złotych !" Z tego powodu trzeba Ci pogratulowac? Wedlug mnie to jest wlasnie Twoja brednia bo nikogo nie obchodzi ile placisz za taksowke czy za cokolwiek!!! Ma zowsze Łomża
|
|
Ryskago: z Polską zapewne nie. Ot normalna mała miejscowość koło Warszawy, jakich wiele... -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Nie ikea i nie makro tylko tesko.
|
|
Tesco** :p
|
|
ok 4 zl. jeszcze do zaakceptowania i przeżycia. Łomża zawsze się ceniła i cenić bedzie. Dziwi mnie jednak inna sprawa! Korzystając czasami z usług tej samej korporacji na identycznej trasie raza place mniej raz wiecej. Od czego to zależy od temperatury powietrza w samochodzie czy humoru kierowcy ? spock bóbr
|
|
Rzeczywiscie moj blad. Zwracam honor....ale fakt ze 4zl daleko sie nie zajedzie o ile wogole sie gdzies zajedzie..:)Nie znam aktualnej ceny wyjsciowej!Ale co by nie bylo, zycie taksowkarza wcale nie jest takie latwe jak sie moze wydwac, jednak o tym juz zostalo napisane wczesniej... -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Wiosna nadejdzie i odejdzie ale cos sie nie zanosi na wczesną wiosne. Ma zowsze Łomża
|
|
wnoszę o mianowanie do zaszczytnej roli marzanny - ryskago. Byłyby to uroczystości łomżyńskie, ale za to z akcentami krakowskimi (tzw. występy gościnne). Sam osobiście trochę pupy tej niewiasty bym podtopił. Należy jej się....hihihihihihi :)))
|
|
U mnie zawsze na Bawełnie leci ciepła woda jak odkrece kran zawsze w lazience robi sie gorąco tak to jest u każdego mieszkanca Bawelny ktory płaci za wode.
|
|
Ptysiu, powiedz kiedy ta zima zaczęła się. Na Boże Narodzenie było jak na wiosnę, bez śniegu. Zima tak naprawdę zaczęła się, chyba w połowie lutego. Późno przyszła i późno odejdzie i tak będzie krótsza jak ustawa przewiduje. Pozdrowienia zimowe.
|
|
Haha... cicho :) bo mi dziś śmiać się chce :~) haha bym wam opowiedział troche co tam się stało ale nie moge.
|
|
Haha.. ciekawe. A co, jeśli ktoś ma miesięczny?
|
|
Dziewczyną i chłopaku palisz trawe jesteś brachu :D -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
ryskago ooo wtedy było coś jak stało i się po tyłeczku obmacało :D:D
|
|
Macie Gadu Gadu ? a jak macie to możem tak se Dyskutować na GeGe :P co wy myślicie na ten temat i byśmy poznali się lepiej :D
|
|
|
Shai nie było wymagań a tylko propozycja
|
|
Niewiem co to za lek i ci nic nie powiem a bym ci pomógl. dura.lex Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
metalica to by było za głosno hehe
|
|
Łomża bedzie miała najlepszego flesh moba
|
|
Ludzie sie chyba na niczym nieznaja. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
hohophoho to się rozrymowaliście :)
|
|
Mozesz i to nawet nie z 1;)najlepiej wez kilku chlopakow!!
|
|
Trudno jednak być św. Franciszkiem, by rozdać wszystko co sie ma. Trudno też ja św. Brat Albert zamieszkać z biednymi. Gdzie zatem środek? Janosik?
|
|
jeśli sprawa jest poważna to rozegrajcie ją między sobą!! a nie publicznie brudy pierzecie!! Ptyś -> :P :P
|
|
Gosieńko, Bo to był tzw. wiersz biały, za co też zbierzesz pochwały. Och, jaki ten świat jest mały! Wisi lampa u powały... :D
|
|
Allinka niestety musze Cie sprowadzic na ziemie jezeli Twoja definicja szczescia jest : " gdy budzę się rano (chętnie), idę do pracy (chętnie), pracuję (chętnie), wracam do domu (chętnie), rozmawiam z ludźmi (chętnie), żyję (chętnie) i kocham kogoś a On mnie " zeby cos cieszylo trzeba nie za duzo wymagac od innych i zycia wtedy bardzo male rzeczy ciesza i w sumie jest sie szczesliwym, zawsze moge sie mylic ale mi to pasuje co napisalem. nie powiem ze mam pelnie szczescia ale napewno mam kogos kto mmnie kocha :] pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |