Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ratunku oszołomy atakują Forum |
nie wiem jak Ty ale ja wszystkie Twoje posty z 31-03-03 widzę z godziny 22 z minutami (od 14 do 32), a nie z godz. 18.25. PS - w nocy z soboty na niedzielę godzine przestawiliśmy o jedną do przodu, anie do tyłu :) pozdrawiam calisto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ratunku oszołomy atakują Forum |
Moze tak byc Czarku, juz wiem w czym jest problem (u mnie) Konkurs uniewazniam. Potraktujcie to jako przedwczesny kawal primaaprilisowy
|
|
to moze byc zabawnie, kiedys jak przyjechali goscie z samoobrony, to poshedlem z kumplami na spotkanie i zadawalismy proste pytania - ktore jakos dla nich byly krepujoce - ale ubaw byl, a najsmieshniejshe bylo,jak kumpel wshedl w psi odchod i 'przemycil' go niechcocy na sale i zostawil ... i mozna bylo powiedziec ze bylo slychac , widac i czuc samoobrone...
|
|
Na liście wątków forum ogólnego wyświetlona jest informacja że najnowszy post jest z 05:22. A przeciez wysyłałem o godzinie: jak powyżej! To jeszcze nie koniec. Na liście dostępnych Forów (Forum?) - przy forum ogólnym jest godzina 9:22? HMMMMMM .....to znaczy że napisałem tę wiadomośc o której? O 8:58 (tę 9:03 zaniecham), o 5:22 czy o 9:22? W nagrodę za prawidłową odpowiedź i rozwiązanie problemu stawiam piwo (w Koterii oczywiście)!
|
|
Zrób jak LPR, pisz bez sensu, stracisz twarz i poza tytułem nikt nie będzie tego czytał.
|
|
W barze toczy się rozmowa o brzydkich połowicach. Pewien mężczyzna podnosi głowę znad kufla i mówi: - Moja żona jest tak brzydka, że jak ostatnio postawiłem ją w sadzie zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... - A moja ma wymiary 90/60/80... - mówi inny. - Super - klaszczą panowie. - To prawie idealne! - Taaa... - wzdycha facet. - Ale druga noga jest taka sama... Blondynka siedzi z koleżanką w domu. Nagle dzwoni telefon. Dziewczyna rozmawia przez chwilę, a po odłożeniu słuchawki zaczyna histerycznie płakać. - Co się stało? - pyta koleżanka. - Zmarł mój ojciec... - ryczy blondynka. Po chwili znów dzwoni telefon. Po rozmowie blondynka zanosi się płaczem powtórnie. - Dzwonił mój brat, jego ojciec też nie żyje... Przychodzi facet do burdelu. - Dzień dobry - wita się. - Chciałbym zamówić sobie panienkę. - Proszę, tu jest cennik - mówi burdelmama. - Ale ja nie mam tyle pieniędzy - martwi się mężczyzna. - Niech pan pokaże, ile pan ma - burdelamama liczy, liczy i mówi: - Uuuu, za taką forsę to żadnej panienki pan nie dostanie. Może być co najwyżej pan Marian. - No dobra - zgadza się facet. Schodzą do kotłowni, do palacza Mariana - Panie Marianie, klient do pana! - woła burdelmama. Pan Marian odstawia wiadro z węglem, szuflę, zdejmuje spodnie i wypina się w stronę klienta. Klient patrzy z niesmakiem na brudnego, tłustego i zarośniętego Mariana, ale próbuje się do niego dobrać. Niestety, nie bardzo wie, jak. Mówi więc: - Ty, może byś mi pomógł, co? Marian odwraca głowę, wypluwa papierosa, trzepoce rzęsami i mówi ochrypłym basem: - Kocham cię... Międzynarodowy kongres feministek. Na podium wchodzi jedna z delegatek i rzuca hasło. — Siostry, dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować. Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka. — Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia — widzę — gotuje jajko. Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka. — Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia widzę — pierze majtki. Owacje na stojąco. Na podium wchodzi Rosjanka. — Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia nadal nic nie widzę. Czwartego dnia – zaczynam widzieć na prawe oko. - Czym się różni Małysz od Gołoty? - Małysz dłużej leci niż Gołota walczy.
|
|
Oglądałem ostatnio stare pocztówki z Łomży (reprinty w Muzeum) i widziałem jak na początku wieku miasto szanowało swoją piękną rzekę. A co dzisiaj z tego zostało? Czyżby kolejne "władze" nie umiały pływać i bały się potopienia? Przecież "pływacy" z nich byli zawsze nieźli! Teraz mędzą coś o zagospodarowanie brzegów z funduszu UE, ale myślicie , że coś z tego będzie? Pewnie wszystko zależy to od tego: czy da się przy tym obłowić, czy nie!
|
|
Szanowni Panowie rzeka plynie już wiele setek lat.Ktos nawet myślał że da się zmienić jej bieg i kolejny raz sie pomylił .Ale w końcu mamy od czegoś tęge głowy naszego miasta.Natury nieda się przebudować.Zagospodarujmy w końcu kawałek plaży żeby można było gdzieś odpocząć i się zrelaksować.POZDROWIENIA
|
|
Jakby to miało nic nie dać na 4lomza tobym Panom głowy nie zawracał a samemu nie tracił czasu. Prawda jest taka, że większość (jeśli nie wszyscy) radnych czytają 4lomza tylko się nie podpisują imieniem i nazwiskiem albo nie piszą postów. Więc nasze pisanie da i to dużo. Do tego tematu można wrócić jeżeli się przygotuje program lepszy - wtedy radni nie będą mieli wyboru, przecież nie narażą sie wyborcom, przegłosują to. A co do tego, że nie zgłaszałem poprawek na sesji: po co ? Na komisji nie przeszły moje poprawki więc nie było szans na to, aby przeszły na radzie. Myślałem zreszta, że zostanie on odrzucony, ale widocznie wygodnictwo i chęć uzyskania świętego spokoju była silniejsza. Wielu z radnych mówiło: on jest zły, nie przepuścimy, zmienimy itp. A co do czego to ja byłem przeciw a trzech (chyba dobrze pamiętam) się wstrzymało. Poza tym jak Pan sobie wyobraża zgłoszenie np. 20 czy 40 poprawek, albo poprawianie całych działów na sesji zamiast na komisji ? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Zdecydowanie z kołkiem w miejscu centralnym:))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Evaa: a ja z Piotrem i z Indarem byliśmy na "małej" wycieczce..... Szkoda, że nie byłaś z nami:) Ogólnie było wesoło... nawet jak telefony nie miały zasięgu a na mapie nie było dróg, na których byliśmy:)) calisto
|
|
Lepiej by było ,żeby pielęgniarki dolozyly te 203 zł................bedzie ok? aleks
|
|
Zgadza się..... skansen w Nowogordzie to urocze miejsce:) Widok na wpływającą do Narwi Pisę...:)) Ślicznie:)) 3mam Cię za słowo, że jeszcze się kiedyś przejedziemy:))
|
|
Madaj wPEPEESIE też podobno dbali o kondycję firmy a teraz siedzą w pudle.Co do zwrotu masz rację chodziło o180 stopni. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
a gdzie wiadoma pora i wiadomy dzien?:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Piotr to jeszcze tego nie zrobiłeś jak TY tak wykonujesz polecenia służbowe przełozonego jak myślisz to ...
|
|
cetooynik hello !!!!!!! cetrooynik na prezydenta!!! Balerowicz musi odejść.
|
|
Czesc. Miłego Dnia. WIosna przyszła.
|
|
a gdzie mozna zobaczyc?:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
nie kieruję swych uwag w kierunku księży i proszę nie kierować moich wypowiedzi w tym kierunku. Odnoszę się do kościła jako do instytucji bo tylko tym w obecnych czasach już jest. Nigdzie nie powiedziałem , że są tylko źli księża , bo tak nie jest. Są i dobrzy rozdarci wewnętrznie pomiędzy miłością bliżniego i czarnym złem . Zdaje sobie sprawę ,że nie jest im łatwo ale to na nich ciąży misja oczyszczenia kościoła. Zdają sobie doskonale z tego sprawę ale poczucie posłuszeństwa , skromności i wiele innym pozytywnych cech blokuje ich działanie. A czarne zło się panoszy i wmawia innym ,że jest dobrem w końcu chyba samo w to wierzy. Chyba wyraźnie mówie ,że wszystko co jest możliwe do uzyskania powinno iść na pomoc dla ludzi biednych . Ludzi potrzebujących pomocy w tym mieście.
|
|
Kwiatku.... to ja jestem Sura:)) A z tego co widze to juz Cie wywialo do Wroclawia... aleks
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |