Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"...bezpieczeństwo zarodków..." |
Jedz, posluchaj.... wrrrrr :-/ to jest problem.. i pytanie.. :/ no comment...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "...bezpieczeństwo zarodków..." |
Powiedzcie, gdzie jest najlepsze paliwo w Łomży.
|
|
na szczęście sa inne lepsze organizacje na świece niż NASK, i wszystkie strony trzymam za granicą na serwerach , mam gdzieś NASK i ich komunikaty głupie, lub głupich ludzi co piszą takie bzdety
|
|
chesapeake ufff - ulzylo :P :))))))
|
|
Tradis na Poznańskiej za Wiomarem,ale tylko na paragon,bo jeśli faktura to tylko jak prowadzisz działalność gospodarczą
|
|
sorki zapomniałem dodać :) jako taka ciekawostka bilet z Białegostoku do Łomży nr 1 został sprzedany na allegro za 255 zł a nasz bilecik nr 1 za 500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo ŁOMŻA !!!
|
|
Buehehehheheheh myślą,że są fajni bo założyli kamizelke OCHRONA AKCENT hehehehehheheheheheh.Pajace.Emerytowani starsi panowie,albo niedowartościowane bezmózgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)Poza tym pełno chamów co po dojeniu przyjeżdżają żeby poślinic się na widok nastoletnich ku r ew!!!Naprawde przykre.Z tym,że teraz to wszędzie jest to samo,Yama to drugie Milano...
|
|
a ten dalej z tym rapem?? to nie jest rap jakis frajer uczy sie szybko mowic
|
|
Spoko jest;)...A córke mają Milenke hehe:)
|
|
ok 60-80zł za królika i ma do sprzedania jeden dziadek na łąkowej a dokładnie w tym budynku co był kiedyś dom uciech "Caryca"
|
|
hehe mi kiedys w jedwabnym koles ukradl korek od lpg:) hehe ogolnie nie polecam malomiasteczkowych stacji typu nowogrody jedwabne stawiski czy wizny:) shell v-power:)czasem bp
|
|
pepe88 ja czekalem miesiac czasu wiec sie nie przejmuj. najleoiej zadzwoń po 3 tygodniach
|
|
?
|
|
Niezły pomysł ;) Prawie jak "eLka". Przykleję sobie taki listek i robię co chcę ;) a inni niech uważają ;)
|
|
w zoologicznym
|
|
zegarek,ale taki elegancki
|
|
w łóżku
|
|
Mam zdjęcie z cieplowni jak to dymek ładnie osiada na nasze miasto tylko niech ktoś mi podpowie jak go wkleić
|
|
Toshiba Satellite A350D- 114
|
|
Przesłuchałem tego i stwierdziłem, że to ktoś nagrał i wrzucił poprostu na beke. Poprostu jakiemuś małolatowi z gimnazjum sie nudzi ma ferie to zajęcia szuka. Cymes dzieciaku przejdz ty lepiej mutacje do końca. Nie ma czym się spinać. Pozdro dla wszystkich dobrych chłopaków.
|
|
Re: \"...bezpieczeństwo zarodków...\" |
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |