niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytania do panów radnych

Maćku:
Kwestia równouprawnienia obejmuje także równość w traktowaniu ludzi bez względu na kolor skóry.

Napisałeś: 'Dyskusja zaczyna niebezpiecznie zbaczać na temat rasizmu' Niebezpiecznie? No tak... Oczywiście ten temat może być niewygodny i wzbudzać dyskusje.. przecież nie każdy uznaje równość wszyskich ras. Tam gdzie są odmienne zdania budzą się dyskusje.

Pozdrawiam,
Shai

PS. Nie to, żeby się czepiała, ale chyba 'panowie' to nie do mnie było? ;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytania do panów radnych

bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????

Pewnie niemieccy geje nie będą już z taką przyjemnością przechodzić przez jezdnię na światłach :)

Pozdro

Nie trzeba wcale specjalnej przeglądarki. Wystarczy klikać szybko na przycisk nie przerywając. Dopóki nie przerwiesz dopóty będziesz nabijał licznik. Ale nie sądzę żeby w ten sposób robili to przeciwnicy supermarketu. Nabijanie 20 000 głosów zajęłoby kilka dni ciągłego klikania bez oderwania się od komputera. Podejrzewam, że odpalili działkę komu trzeba i głosy się znalazły.

A swoją drogą to nie drobni sklepikarze i hurtownicy powinni decydować czy w Łomży będzie supermarket. Oddawna jestem za (i większość moich znajomych). Wyobrażałem sobie, że tam, gdzie teraz jest Stokrotka powstanie poważny supermarket typu TESCO, AUCHAN czy inna poważna sieć. Może tym razem w nowym miejscu. W końcu przestanę jeździć do śledziowa na zakupy. W Białymstoku na parkongu przed AUCHAN widuję bardzo dużo samochodów z Łomży. Z jakiej paki dla jakiegoś widzimisie drobnosklepikarskiej i drobnohurtowniczej mafii muszę jeździć na poważniejsze zakupy poza Łomżę.
Zresztą nie tylko sklepikarze rządzą wŁomży ... np jeszcze właściciele stacji benzynowych (ewidentna zmowa cenowa) wystarczy wyjechać z Łomży i dojechać chociażby do Ostrowi - ceny paliw i gazu ok 10 gr niższe.
Ocknijcie się trochę. Łomżą rządzi towarzysko-drobnobiznesowo-mafijny układ który od dłuższeygo czasu utrzymuje status quo aby dalej z nas drzeć. Im konkurencja nie jest potrzebna.

gergely

Warto zawsze z Wartą !

Kiedyś w Daczkach podobno trafiały się klocki hamulcowe z drewna , teraz może się to poprawiło , kto chce , może ryzykować. Najlepiej poczytać opinie użytkowników pod adresem: http://www.autocentrum.pl/oceny_aut/Dacia_Logan.html
Są tam opinie wszystkich marek samochodów. Każdy może poczytać o swoim , ewentualnie rozważyć jaki kupić.

Autochton!w Daciach byly szczeki a nie klocki i mialy okladziny slabej jakosci ktore wygladaly jak z tektury ale jakis czas dzialaly.Jedno jest pewne sa tanie!

Najzabawniejsze jest jednak to że zamiast o budowie hipermarketu i argumentach za i przeciw dyskutujecie o sondzie i o tym czy jest ona wiarygodna czy też nie. Oczywiście, że nie – tak jak każda inna sonda w internecie. Pliki cookie potrafi wyłączyć każdy, tak samo jak każdy chcący idiota może głosować sto, czy dwieście razy... i to nie tylko w przeglądarkach lynx.

Aby zrobić prawdziwą ankietę trzeba... mieć pieniądze i wiedzę. Ci którzy studiowali nauki społeczne wiedzą, że w tego typu badaniach ważny jest dobór reprezentatywnej grupy, której w „necie” nigdy nie będzie...

A sugestie, że zwolennicy, lub przeciwnicy dali komu trzeba w łapę, są zabawne... nigdy nie stać by ich było na to...

T i g e r

hmm twierdzisz czarku, że pliki cookies potrafi wyłączyć każdy idiota ? To ja Ci powiem, że co piąty "idiota" wchodzący na 4lomza nie ma pojęcia co to są te pliki i do czego służą - i Ci "idioci" mogą w najróżniejszy sposób interpretować wyniki sondy. Daleko nie trzeba szukać - zapytaj łomżyńskich radnych czy wiedzą co to są cookie ? Może w kolejnej sondzie? :-D

Pozdro

no coz pomysl z ta sonda nie wypalił wiec trza kota ogonem odwrocić

Maciek nabierz trochę dystansu do treści przekazywanych w niektórych postach. Tak jak zapoczątkowany przez Ciebie temat (w łomżyńskich warunkach) można traktować z przymrużeniem oka tak samo mój komentarz był w tonie żartobliwym. Nie bierz za dużo do głowy szkoda nerwów

Pozdrawiam

Witam forumowiczów.
Czy osoby które mają internet dzięki sieci kablowej, miały ostatnio lub wcześniej jakieś problemy z internetem?

Ja mam taki problem od soboty. Modem łączy ale nie został mi przydzielony adres IP przez DHCP.

Co robiliście w takich sytuacjach?
Bo osobie która siedzi w biurze jakoś nie potrafiłem wytłumaczyć, że netu nie mam.

Obsługa stwierdziła, że jak modem widzi to wszystko jest ok :D.

Oni nie mają informatyka. Tylko administratora, mam się z nim skontaktować poprzez e-mail. Łatwo powiedzieć jak się w domu netu nie ma :D.

Autor: kaschia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17-02-05 19:24

:D :D :D roftl...

Do Kierowników Ptysia i Śledczego,

Zgłaszam się na kierowcę tego wehikułu. Jestem pełnoletnim drajwerem ;) od 7 lat. Rzucam pracę, interes jakoś się rozkręci... Zwracam się z prośbą o pozytywne rozparzenie podania.

Kaschia,
A czy to podanie będzie ze stali hartowanej (w hucie im. Sendzimira:))?
Bo jeśli tak, to podczas rozparzania trza je będzie trzymać w jakich obcęgach... :)
Gocha

PS. Kaschiu, kochanie, nie gniewaj się... :)

Witam ryskago!

Cóż za mocne wejście z samego poniedziałku. Widać u ciebie tęsknote za Łomżą, a może za Tigerem, co zresztą widać w twojej poezji. ADALL pewnie już cięzko pracuję i jeszcze nie jest aktywny, ale niedługo pewnie odezwie się. Co było przyczyną twojej nieobecności, czyżby grypa?

POZDRAWIAM.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org