piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża za Unią Europejską!

Dołączam sie do pozdrowionek :) 3majcie sie ciepło wiosna nadeszła

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża za Unią Europejską!

Nad Biebrze Macieju, nad Biebrze;)) Odpoczac od dnia codziennego, powdychac swiezego, wiosennego powietrza:)

Jest Spoko, Najgorszy jest Plus GSM u nas , idea i era najlepiej ( i tu bym polemizowal czy idea nie lepsza jest od Ery)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

a ja mam plusa i tez nie narzekam:))

Podejrzewam ze nasze lomzynskie zatwardziale lobby kupieckie nie zgodzi sie bez wzgledu na lokalizacje. Powod? Z zalozenia supermarket powienien miec nizsze ceny...wystarczajacy argument bez wzgledu na ewentualne korzysci dla mieszkancow miasta nie trudniacych sie handlem. To tak jak z LPR`em (bez urazy) i Unią. Nie sluchaja, bo wiedza najlepiej...

Dziś dla odmiany ja mogę nie pić i wezmę samochód :P. Mi o 18** pasuje;)

michal

...ktoś na forum pisał, że lepiej juz było.....

...ale został obskoczony przez wściekłe psy więc ja tak pisać nie będę.....

ja tylko ciekaw jestem jednej rzeczy, Ci dwaj panowie z Łomzy, będą budowac to centrum handlowe z własnych środków, czy raczej kogoś reprezentują???? .....może nad tym trzeba było się skupić......

bo jeżeli to bedzie czysto łomżyński kapitał i miałby on zostać w Łomży...... no to super....... a jeżeli to przykrywka jakiejś firmy "trzeciej" to trzeba by się dowiedzieć co to za firma i jaki poziom ona reprezentuje......

.....bo po co nam drugi lider szajs czy bziedronka.... tyle że większe......???

....czy ten market będzie sprzedawał produkty markowe? .....czy jakieś niewiadomoco z niewiadomokąd.....

andrzej jarota

Piotrze
Podpowiem Ci,ze jest trzech panow,a ten trzeci jest z Wa wy.
Najprawdopodobniej ma powstac Kaufland.
pozdrawiam

mieciu kozłowski

Git:D to gdzie i o której i po kogo najpierw?:)

Opowiadajcie co chcecie o "szlachetności" polskich pracodawców, a będzie to czesto gó....o prawda. Bardzo wiele znam przypadków (i Wy pewnie także) brutalnego wykorzystywania młodych pracowników włącznie z niepłaceniem im nalezności. W krajach UE taki numer traktuje prokurator jak złodziejstwo. W naszym katolickim kraju wystarczy chyba rozgrzeszenie zamiast uczciwości. Przepisy podatkowe są durne - to prwda- ale nikogo nie usprawiedliwia fakt, że ktoś oszukuje to i mnie wolno. Dodajcie jewszcze spustoszenie moralne u młodych ludzi - to jest najgorsze draństwo.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Zbychu!

Pewnie Hiszpania jest poza UE :)

Ale najgorzej mnie wkurza te dziadowanie...
przyłazi jeden z drugim i zbiera na kosciół
a daj za mało albo wcale, to sie patrzy krzywo...
założe sie że to zapisują w aktach
Moim zdaniem datki na kosciół powinny byc pobierane w kosciele
z dobrej woli... co łaska
tylko patrzec jak bedzie trzeba płacić dziesięcine
brrrr czarno to widze

w Łomży panuje ogólnie bieda, ludziom brakuje podstawowych rzeczy i zywności. W tej sytuacji nie wiem dlaczego buduje sie nowy kościół , dlaczego z takim przepychem oświetla sie katedre , centrum katolickie , klasztor kapucynów. Sa to zmarnowane pieniądze które winny pójśc na pomoc tym wszystkim którym tych podstawowych rzeczy brakuje.

Te wszystkie świecące świątynie , nowe rozbuchane budynki kościołów są wyraźym świadectwem grzechu i zepsucia -pychy. Pan nie chce wielbienia go w tak powierzchowny i prózny sposób. W tej chwili kiedy nadeszła chwili sprawdzianu mocy i ciepła naszych serc dla innych ,ci którzy prowadzą stado grzeją się ciepłem własnej pychy zapominając o cierpiących, potrzebujacych. Reszta schowała sie nie potrafiąc stawić czoła tej pladze.

W tych świątyniach Pan już nie mieszka.

Czy ktoś wie co tam będzie na fortach, miedzy drogą na Stawiski a drogą na Jedwabne, wszystkie bunkry pokratowane ale udało mi się zobaczyć przez szpare, że w największym przeprowadzany jest remont. Jak ktoś coś wie to mógłby się podzielić informacjami

T

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org