Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża za Unią Europejską! |
Dołączam sie do pozdrowionek :) 3majcie sie ciepło wiosna nadeszła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża za Unią Europejską! |
Nad Biebrze Macieju, nad Biebrze;)) Odpoczac od dnia codziennego, powdychac swiezego, wiosennego powietrza:)
|
|
Jest Spoko, Najgorszy jest Plus GSM u nas , idea i era najlepiej ( i tu bym polemizowal czy idea nie lepsza jest od Ery) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
a ja mam plusa i tez nie narzekam:))
|
|
Podejrzewam ze nasze lomzynskie zatwardziale lobby kupieckie nie zgodzi sie bez wzgledu na lokalizacje. Powod? Z zalozenia supermarket powienien miec nizsze ceny...wystarczajacy argument bez wzgledu na ewentualne korzysci dla mieszkancow miasta nie trudniacych sie handlem. To tak jak z LPR`em (bez urazy) i Unią. Nie sluchaja, bo wiedza najlepiej...
|
|
Dziś dla odmiany ja mogę nie pić i wezmę samochód :P. Mi o 18** pasuje;) michal
|
|
...ktoś na forum pisał, że lepiej juz było..... ...ale został obskoczony przez wściekłe psy więc ja tak pisać nie będę..... ja tylko ciekaw jestem jednej rzeczy, Ci dwaj panowie z Łomzy, będą budowac to centrum handlowe z własnych środków, czy raczej kogoś reprezentują???? .....może nad tym trzeba było się skupić...... bo jeżeli to bedzie czysto łomżyński kapitał i miałby on zostać w Łomży...... no to super....... a jeżeli to przykrywka jakiejś firmy "trzeciej" to trzeba by się dowiedzieć co to za firma i jaki poziom ona reprezentuje...... .....bo po co nam drugi lider szajs czy bziedronka.... tyle że większe......??? ....czy ten market będzie sprzedawał produkty markowe? .....czy jakieś niewiadomoco z niewiadomokąd..... andrzej jarota
|
|
Piotrze Podpowiem Ci,ze jest trzech panow,a ten trzeci jest z Wa wy. Najprawdopodobniej ma powstac Kaufland. pozdrawiam mieciu kozłowski
|
|
Git:D to gdzie i o której i po kogo najpierw?:)
|
|
Opowiadajcie co chcecie o "szlachetności" polskich pracodawców, a będzie to czesto gó....o prawda. Bardzo wiele znam przypadków (i Wy pewnie także) brutalnego wykorzystywania młodych pracowników włącznie z niepłaceniem im nalezności. W krajach UE taki numer traktuje prokurator jak złodziejstwo. W naszym katolickim kraju wystarczy chyba rozgrzeszenie zamiast uczciwości. Przepisy podatkowe są durne - to prwda- ale nikogo nie usprawiedliwia fakt, że ktoś oszukuje to i mnie wolno. Dodajcie jewszcze spustoszenie moralne u młodych ludzi - to jest najgorsze draństwo. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Zbychu! Pewnie Hiszpania jest poza UE :)
|
|
Ale najgorzej mnie wkurza te dziadowanie... przyłazi jeden z drugim i zbiera na kosciół a daj za mało albo wcale, to sie patrzy krzywo... założe sie że to zapisują w aktach Moim zdaniem datki na kosciół powinny byc pobierane w kosciele z dobrej woli... co łaska tylko patrzec jak bedzie trzeba płacić dziesięcine brrrr czarno to widze
|
|
w Łomży panuje ogólnie bieda, ludziom brakuje podstawowych rzeczy i zywności. W tej sytuacji nie wiem dlaczego buduje sie nowy kościół , dlaczego z takim przepychem oświetla sie katedre , centrum katolickie , klasztor kapucynów. Sa to zmarnowane pieniądze które winny pójśc na pomoc tym wszystkim którym tych podstawowych rzeczy brakuje. Te wszystkie świecące świątynie , nowe rozbuchane budynki kościołów są wyraźym świadectwem grzechu i zepsucia -pychy. Pan nie chce wielbienia go w tak powierzchowny i prózny sposób. W tej chwili kiedy nadeszła chwili sprawdzianu mocy i ciepła naszych serc dla innych ,ci którzy prowadzą stado grzeją się ciepłem własnej pychy zapominając o cierpiących, potrzebujacych. Reszta schowała sie nie potrafiąc stawić czoła tej pladze. W tych świątyniach Pan już nie mieszka.
|
|
Czy ktoś wie co tam będzie na fortach, miedzy drogą na Stawiski a drogą na Jedwabne, wszystkie bunkry pokratowane ale udało mi się zobaczyć przez szpare, że w największym przeprowadzany jest remont. Jak ktoś coś wie to mógłby się podzielić informacjami T
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |