sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
www.innestrony.pl to strona informująca o skutkach wejścia Polski do UE.

http://www.fun.from.hell.pl/2003-02-21/gazeta.jpg

Podziwiam.......

andrzej jarota

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: www.innestrony.pl to strona informująca o skutkach wejścia Polski do UE.

Macie rację. Jak zwykle po zimie wyłażą dziury i przełomy. I nawet nie ma warunków, by szybko je połatać. Ja też bardzo chcę, by drogi były idealne, ale mam świadomość, że tak jak stara baba nie będzie atrakcyjną striptiserką, tak padające na pysk miasto nie ze wszystkim nadąży. Inna sprawa, ze powinno się chociaż starać.
Na marginesie dodam, że sytuacja na drogach nieco się zmieniła od mojego styczniowego postu, więc wypada to uwzględnić przy podejmowaniu krytyki. Oczywiście, jeżeli rozmowa ma dotyczyć tego samego.

andrzej jarota

Piotrze
dowcipy śmieszne, ale taktyka lepsza niż tanie bohaterstwo. Dlatego Szwejk jest wzorcem rozsądku.

Qufer

to co....? ....jutro o 18.00 ? znaczy w czwartek?

michal

Moja starsza siostra chce się zakochać wiosennie, ale brak kandydatów. Może ktoś na chętnego? Ona preferuje starszych panów.

Różnie, z problemami. Kaza chodzi w nocy, wtedy internet nie chodzi albo wlczesie jak żółw

Kto weźmie pod opiekę szczeniaka czterotygodniowego ?. Jest to kundelek po suce wilczura. Więcej wiadomości zainteresowani uzyskają w pubie Koteria.

Grzesiek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org