sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PAMIĘĆ? TRUPIARNIA? ZŁOM...

No i się zaczęło. Teraz każdy parapeciarz będzie reklamował swój zespół pod przykrywką gościa weselnego, który był, widział i mu się strasznie podobało. A tak swoją drogą to ja wyceniam pracę parapetów na jakieś 900zł. Wydaje mi się, że tyle jest warte puszczanie muzyki i klaunowanie za organkami przez całą noc. Więc jeśli ktoś Ci dziewczyno krzyknie 3000zł, nawet 2000zł za parapeta to weź już lepiej DJ, przynajmniej będziesz miała wykonanie oryginalne. TOP - moja teściowa lepiej śpiewa, Robins - kiedyś były takie buty Robinsy, więc ich jakość jest równa jakości tych udawaczy. 3000zł buahahahahahaha.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PAMIĘĆ? TRUPIARNIA? ZŁOM...

Mam nadzieję, iż spośród Was znajdzie się osóbka, która mi pomoże...
Mam nokię 5800 ExpressMusic i nie wiem czy nie potrafię, czy po prostu nie ma takiej opcji...
Chciałabym zmienić kolor czcionki na ekranie dotykowym... Napis operatora sieci, kolor zegara jest w kolorze białam... czciałabym inny kolor... czy ktoś ma pomysł jak to zrobić.???
Miałam poprzednio Nokię 6288 - tam bez problemu to zrobiłam..
Pozdrawiam

madas5: Masz rację. Zespoły weselne cenią się nawet jeśli muzyka leci z podkładu. Niestety nie każdą piosenkę zespół zagra dobrze, nie wszystko po prostu da się zagrać, Dlatego dobrym rozwiązaniem jest DJ. Jednak jeśli ktoś chce mieć na weselu DJ to trzeba oddzielnie zapłacić akordeoniście (tradycja to tradycja- marsze na wyjście z domu, marsz przed salą weselną) Jednak nie wszystkich gości weselnych zadowala tylko muzyka jaką oferuje nam DJ. Często na polskich weselach pojawia się coś takiego jak biesiada przy stołach, w czym DJ nie zastąpi zespołu.

Doskonałe połączenie = DJ + zespół (akordeon/keabord, gitara, wokal) - jednym słowem Grupa Weselna:) Jeżeli chcesz więcej informacji pisz: kzkwsk@ gmail.com (bez spacji)

zależy jakie auto, chodzi o wielkość, jaki lakier, kolor.

Wiec napisałem ten temat sam do siebie po to zeby zachecic innych do zainteresowania sie także innymi sportami niz rower, a poztym jezli chemy miec nastepców Tomasza Sikory czy Justyny Kowalczyk to trzeba coś w tym kierunku robić, na rollerblade miałem przyjemnosc jezdzic ,ale skike bardziej mi odpowiadaja.Pozdrawiam :)

Samochód osobowy honda accord rdzy prawie nie widac tylko na progu i masce. Większośc to delikatne wgniecenia i przerysowania. Lakier jasny brązowy.

Wiecej info na temat Skike:
http://skike.com/html3/index_1_pl.php
lub filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=hRCpB5HqY_I

Jedź na Kraskę na ulicę Pawią.

Treść jest ukryta

to nic nie poradzisz :)))

zartowalam :) nie mam :P

jak to nie ma klientów jak na 4 plus pojawił się następny telebim ale jeszcze nie działa.

Zamiast tak kilka stron to byście jedno porządna zrobili już jest łks.4lomza.pl tam powinno wszystko sie znajdywać itd. ale wasza brocha ,ale patrze z sparto augustów jesteśmy w lidze ;D

Takos

www.lomza.futbolowo.pl - ta lepsza :P

rudy błazen z druhem

no i jest problemik, pewnei z naszej okolicy najblizej do Bialego...

gdzie

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

NIEWIEM MAM OTWARTE OKNO I JAKAS MUZE DIPOLO SłYSZE

Cyrk jest na górze jadąc pod przykoszarową

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org