Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KACZYŃSKI DO SPOWIEDZI. PRZED PROKURATOREM |
dobra porządna bielizna w tym dla kobiet w ciązy-markowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KACZYŃSKI DO SPOWIEDZI. PRZED PROKURATOREM |
Witam, Czy jest tu ktoś z woj. dolnośląskiego? Zdałem WZ, wyglądało to mniej więcej tak: -opowiedzieć o sobie, przedstawić swoje wykształcenie -czego oczekuję od Policji -wymienić piony Policji -wymienić zadania Policji -w jakim pionie siebie widzę i dlaczego -jakie niezbywalne prawo ma człowiek, którego nie można naruszyć [GODNOŚĆ] -co rozumiem pod pojęciem służba -co oznacza prewencja -jakiego rozkazu bym nie wykonał Poszło mi dobrze. Otrzymałem 47 pkt. Byłem zaskoczony bo spodziewałem się otrzymać więcej. Jednak komisja stwierdziła, że poszło mi bardzo przyzwoicie i jak na Wrocław to wynik bardzo dobry. Skierowania na WKL i ankiety ABO narazie nie wydają, gdyż nie mają jeszcze wyznaczonych limitów etatowych. Mają się w razie czego kontaktować. Kazali czekać. Pozdrawiam.
|
|
sex shopu
|
|
polecam osk u Daniela na wojska polskiego, ma nie drogo, można na raty zapłacić. a najlepiej jest jeździć z Ernestem bo on jest najlepszy, jazda bezstresowa i już po kilku godzinach widać efekty. polecam w 100%!!!!!!!!
|
|
KFC wcale nie musi byc wielkie,wiec popieram pomysły poprzednich uzytkowników:-)
|
|
na KFC jest [podobno za malo mieszkancow tak cos kiedys slyszalam ze takie wymogi. Ja jestem za Pimkie, New yorker,bielizna ale nie zaden Triumpf bo to schodzi na psy,tylko, kinga,konrad,ava tego typu.
|
|
strata strata i jeszcze raz strata czasu, banda oszustów
|
|
Hej! Nasza Łomżynianka zgłosiła się do programu muzycznego. Śpiewa cudnie sama słyszałam, ale na nagraniu sie zestresowała. Zagłosujcie na nią: http://www.shibuya.viva-tv.pl/listen.php?song_id=2143 i dajcie jej 5. Dzięki nam osoba z nasze miejscowości może wystąpić w programie telewizyjnym. Dajmy jej szanse
|
|
Klub KARINO;na ul.Poznanskiej.
|
|
z prawdziwego zdarzenia drogeryjno -kosmetyczny + dział perfum , wszystkie możliwe firmy pol.i zagr. samoobsługa możliwość testowania, porówna
|
|
no a którą firmę polecacie???chodzi mi o to żeby było jak najtaniej-niekoniecznie jak najszybciej:)
|
|
ja przekłuwałam w intercosmeticu. polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |