sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Minda odda kasę?...

Dzien dobry,ten post jest skierowany do pewnego chlopaka co jeździ na rolakach z taki kijami w okolicach ul. Poznańskiej....Chcialbym sie go teraz zabytac jak ten sport sie nazywa i gdzie można taki sprzet dostac.Pozdrawiam!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Minda odda kasę?...

Dzień dobry.Jestem Piotrek ten sport nazywa sie skiningem a dokladniej ten model nartorolek "nartorolki SKIKE V07" W łomzy nie jest realne osiagnać taki sprzet sam sprowadzilem je z Norwegii za dosc wysoka cenę.Sam na nartorolkach jeźdze od 3 miesciecy z czego 3 tygonie byłem asystente trenera Skike w Norwegii.

Nie tylko sportowe asy odnajdują się w tym sporcie. Jest to sport przeznaczony przede wszystkim dla takich, jak ty i ja. Po prostu dla zwykłych śmiertelników. Nawet dla ludzi bardzo niewytrenowanych, stanowi on świetną okazję, żeby rozpocząć bardziej aktywne życie. Trenowanie skikingu wzmacnia serce i poprawia krążenie krwi, uodparnia stawy, więzadła i ścięgna, a także świetnie kształtuje sylwetkę. Ale przede wszystkim skiking to znakomita zabawa!

Skinikg, wbrew powszechnej opinii nie został wynaleziony przez Szwajcarów, lecz przez Austriaka Otto Edera. "Teraz ta fascynująca dyscyplina sportu rozpoczęła triumfalny pochód wzdłuż i wszerz globu." - brzmiały jego słowa. Nazwa Skike powstała z połączenia słów "skate" i "bike", czyli odpowiednio: jazdy na deskorolce i na rowerze. Można również uprawiać skiking na trasach przeznaczonych dla rowerów górskich - jeżdżąc siup! w dół i hop! pod górkę!

W razie pytan prosze pisac na forum lub na gg:13618302

a najlepiej z grupa inwalidzka bylem tam w sprawie pracy to pierwsze pytanie jakie mi zadali to czy mam jakas grupe inwalidzka zasmialem sie i pytam a po co w ochronie grupa inwalidzka?a ona na to ze tylko z grupa przyjmuja wiec jej powiedzialem czy mam przyjsc bez nogi zeby dostac te robote czy na wozku przyjechac zasmialem sie i wyszedlem

Krowy też się kolczykuje,zafunduj sobie taki ładny,żółty w pępku,a na pewno wzbudzisz szacunek u przyszłych partnerów seksualnych,którzy będą Cię posuwać jak szmatę.Jesteś pustą lalką,masz zapewne farbowane blond(świński) albo kruczo czarne włosy (nie mam nic do dziewcząt o takim "włosiu" ;P ),tapetę nakładasz szpachelką lecz z czasem zaczniesz łopatą.Ambicje masz takie żeby być fajną dupą u boku dresiarza,który w ogóle nie będzie Cię szanował (zresztą się nie dziwię).

przepraszam male sprostowanie fonix

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

Obawiam się jednak, że i tak ciężko nam będzie z IRL PŁN i Słowenia. Co z tego, że wygraliśmy z Grecją? Towarzyski to towarzyski. Świetny debiut Obraniaka. Kto wie, może to nasz nowy talent...obstawiam, że pokonamy Słoweńców ale z Irlandią będzie remis pewnie...a co do awansu do MŚ. Chyba jednak RPA bez nas ;))

"Po 13 dniach marszu przyklęknęli przed Cudownym Obrazem Maryi"

Łomżanie na do stup klasztoru dotarli o 18.45.

Matko Boska Częstochowska ratuj nas !

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

Subway sam w sobie jest swietny, ale poki co jak na Lomze i tutejsze dochody zdecydowanie za drogi.

Zapraszamy dzis do baru na pocztrasko na piwo i smaczny kebab z kurczaka otwarte do 22 ;)

Tyle naszego co popiszemy!!! Juz widze mine Prezydenta...Przekrecona glowa z usmieskiem; Z tym wstretnym wrednym,falszywym USMIESZKIEM....NIC MI NIE ZROBICIE..... Tyle ze nie wie iz z kazdym kolejnym dniem traci zaufanie.....jesli wogole jeszcze jakies jest!!!!

coz te dzieci sa winne? a tu jeszcze na nasze wladze kochane nie moga liczyc

WYBORY TUZ TUZ!!!!!!!!

Brawo Rodzice!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org