Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ogromna plama w naszej historii |
nic innego jak umowa o prace ze zwrotem czesci wynagrodzenia z up , pracodawcy podpisuja umowe z UP i z pracownikiem , co miesiac wnioski o zwrot czesci wynagrodzenia do urzedu pracy ,tyle w temacie a czy maja srodki to trza sie na miejscu dowiedziec rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ogromna plama w naszej historii |
labirynt wszystko w jednym sala weselna karczma kregielnia hotel polecam pracowalem tam jako barman i milo wspominam
|
|
Ja jak Ja nie masz racji... jak mogą Ci robić łaskę, skoro są firmą kurierską ? Jeżeli ktoś Ci robi łaskę to jest idiotą a z takimi się nie rozmawia. Normalnie odbiorą... a tym bardziej polecam OPEK, bo u nich nie ma problemu jeżeli paczka ma dziwne wymiary i kształty. rudy błazen z druhem
|
|
witkacy, czy jest ktos jeszcze kto ma termin na 24 pzdziernika 09r. na TSF i TWO w katowicach? pozdro all
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hotel Labirynt jak najbardziej- polecam, Retro też w kit jest
|
|
a myslisz, ze taka trase zrobisz za 1000zł? :) materialy, maszyny, pracownicy drogowi, osoby nadzorujace, projektanci itd.....
|
|
a ja polecam Fadom. sala jest, dobre jedzenie i hotel na miejscu:)
|
|
wypierdolic w powietrze hotel
|
|
ja bym dal ci 0RH- ale dzis po 22 bo jutro nie moge Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
najlepiej wyjmij silnik i do wanny wloz wlej nafty i jedziesz z szczotka, jak bedziesz mial problemy z demontarzem silnika polecam lom i przecinak :D pomoze :D nastepnie pooodrywaj wszystkie przewody tak zeby zlaczki zostaly zebys wiedzial gdzie je potem poskrecac :D i za pare zl ( za ktore kupisz nafte ) umyjesz solidnie silnik :P jesli nie stac cie na nafte sproboj roztworem jakims kwasnym np wlasnym moczem ;p pozdro „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ja też słyszałem że ma być dokładniej od 2 września ale to będzie nowa sekcja czy jak :D zastanawiam czy się nie zapisać :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pepto Tak właśnie jest. Ja czekam już tylko na badania i w takiej samej jak ja sytuacji jest ogromna ilość ludzi którzy mają już zaliczone wszystko od lutego. Jednocześnie jednak jest nadal prowadzona rekrutacja, bo moja koleżanka ma wyznaczony termin na test sprawnościowy i wiedzy ogólnej na 23 sierpnia.
|
|
hehe cena sporawa 25 mln prawie:) no ale w koncu to ma byc ekspresowka tylko aby nie byla jak A2 w wydaniu Strabagu- pol roku i do remontu rudy błazen z druhem
|
|
JP . Nie prawie miliard , ale trochę więcej jak pół miliarda. Jak Ci za drogo trzeba było startować w przetargu i wybudować taniej bo widać jesteś "fachowcem" w tej dziedzinie o czym świadczy Twoja doskonała znajomość cen.
|
|
W godz. 7.30 - 13.30 (w każdą pierwszą środę miesiąca oddział pracuje do 18.00, natomiast pobiera krew do 17.30). Na życzenie lekarz wypisuje zwolnienie lekarskie za dzień, w którym krew bądź jej składnik został pobrany więc w pracy problemów być nie powinno. Gorąco zachęcam- satysfakcja gwarantowana.
|
|
biorca z grupą AB+ może dostać każdą grupę krwi!
|
|
przepraszam , w 1km drogi wliczone sa koszty pracownikow i sprzętu. Sarama
|
|
Czyli obliczyłeś, że 500mln to już zawyżona kwota, więc ja mam propozycje. Zakładaj firmę i startuj w przetargach. Dałbyś cenę 600mln, wygrałbyś przetarg i 100mln w kieszeni - interes życia.
|
|
bo to nie jest droga ekspresowa tylko - dwujezdniowa "ekspersówka”. dlatego tak drogo
|
|
Co do przyjęcia weselnego to napewno Karczma pod Topolami (b.ładne sale i smaczne jedzenie) tylko jak dla mnie za daleko.Swoje wesele będę miała w Labiryncie i mam 50% taniej pokoje dla gości przyjezdnych.
|
|
Niunia w podobnej sytuacji jestem-powodzenia życzę sobie i Tobie
|
|
burdla
|
|
AdminAdmina mam do ciebie pytanie oddawałeś kiedyś honorowo krew? Jeżeli tak to jaki jest twój dorobek i dlaczego w ogóle zdecydowałeś się oddawać ? Natomiast jeżeli nie oddawałeś i nie wiesz po co się to robi to może lepiej nie wypowiadaj się w tym temacie . Jestem honorowym dawcą od 1997r. i nie robię tego dla żadnej czekolady robię to dla takich ludzi jak założyciel tematu. Musisz zrozumieć że to może uratować (i nie raz tak było) czyjeś życie. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
fenix bardzo dobry zespol graja na zywo i wszystko o co poprosisz grali u mnie na weselu polecam „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Właśnie znalazłam aukcję z moim zdjęciem, które kilka miesięcy temu wykorzystałam do sprzedania pewnej rzeczy na allegro. Moje zdjęcie a właściwie kolaż znajduje się u innego allegrowicza - potrafię to udowodnić gdyż posiadam orginały zmontowanych zdjęć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |