Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dojenie złotego cielca:):) |
Za Baranowskiego dziekuje, tam jest za gorący klimat jak na moje potrzeby...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dojenie złotego cielca:):) |
Za trzy lata między Jeżewem a Białymstokiem będzie dwujezdniowa „ekspersówka”. Dziś Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad podpisze kontrakt z portugalsko - polskiem konsorcjum firm: Mota - Engil Polska S.A., Strabag sp. z o.o. oraz Transprojekt Gdańsk na zaprojektowanie i zbudowanie niemal 25 kilometrowego odcinka drogi ekspresowej S 8. Kontrakt opiewa na kwotę 675 mln zł. czy aby 675mln zl , to nie jest duuuzo zawyzona kwota ? no bez przesady 25km i prawie miliard zlotych...
|
|
No to nie dziwcie się że u nas tak powoli i mało dróg powstaje jak porządna droga kosztuje . Ale jak wybudują to na pewno bedzie impreza na otwarcie i obchody xD rudy błazen z druhem
|
|
tloku kozak misiek hehehehehehe trzymajta mnie w pietnastu bo w dziesieciu nie data rady hehe
|
|
Witam, Pilnie potrzebna jest krew AB rh+ bardzo prosze osoby chetne pomóc do oddania krwi w punkcie krwiodawstwa w szpitalu lomzynskim jutro do godziny 13, z gory dziekuje „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
może byc arh+
|
|
A ja polecam karczmę pod topolami, jest ok 15 km od Łomży, ale wystrój super, jedzenie pyszne i pokoje z tego co wiem też są.
|
|
Z chęcią bym oddała, bo mam taką samą grupę krwi, ale niestety mam niski poziom hemoglobiny i trzeba chyba 50 kg wazyc :/
|
|
ja głównie polecam "Zacisze" w Piątnicy, jest miła obsługa, pokoje , 2 sale i sala z barem... radziłabym kilka odwiedzić i dowiedzieć sie o ofertę, wiem że w niektórych miejscach dają upust na inne imprezy rodzinne zamawiane przez "mlodych" jeśli kochasz nie zdradzaj...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hehe sam ze sobą gada koleś dobry nie?
|