sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Idioci z ŁSM

Ost też byłam w UP i stwierdzili, że nie mają pracy dla kobiet tym bardziej z wykształeceniem wyższym, być może na poczatku roku jakieś staże w bankach bądz urzędach ale to jak dostaną pieniążki bo na razie nie ma funduszy..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Idioci z ŁSM

a tyle jest ogloszen do pracy na budowie od malowania po glazure z przyuczeniem - moze niektorzy maja za wysokie ambicje? nie zycze zle ale czasem warto zaczac z nizszego pulapu

i bedzie tak ze przyjdzie Deutsche Bahn i zrobi porządek dojedzie w wiele niedostepnych dzis miejsc i im sie bedzie oplacac a u nas dalej nie wiadomo co bedzie nalezalo do pkp a co do pkp cargo

Takos

Zakładam, że w każdym komputerowym. Tylko ewentualnie z dzień poczekasz aż zamówią na zlecenie :)

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

ta postaw 8 apexow i bedzie gitara

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja zmieniłam z visty na 7 za 50 zł czyli juz można :) a różnica niebo a ziemia :)

Dobra rada może po prostu warto się ruszyć z domu a nie tylko mailem CV wysyłać. Czasem zwykłe oddanie CV do rąk pracodawcy, chwila rozmowy może dać po czasie dobry efekt.
W tym roku kończe studia, mam pracę biurową a niedługo zmnieniam ją na inną bo dostałam propozycję po rozmowie kwalifikacyjnej a zaczynałam także od 6 mies. stażu który nie został mi później przedłużony. Ani obecnej pracy ani przyszłej nowej nie załatwiłam sobie po znajomości po prostu poszłam na rozmowę kwalifikacyjną. Na staż nie czekałam z PUP tylko sama znalazłam pracodawcę.
Wg. mnie liczy się wiedza, doświadczenie i to czy podczas rozmowy wydamy się osobami kompetentnymi na dane stanowisko.

Głowa do góry młoda osoba także ma szanse znaleść pracę, wystarczy wziąść wszystko w swoje ręce.

mam pytanie ile sie czeka na wyniki ms w bdg ? ja mialem 07.08

takie informacje to tylko w Urzedzie Pracy

Treść jest ukryta

LABIRYNT JEST OK! i ceny chyba też są przystępne:-)

Toruniak ja czekałem równy tydzień i dzwoniłem po tym tygodniu sam do wydziału kadr na jeden z tych numerów co podawali na pierwszym spotkaniu. Dzwoniłem jakoś to był wtorek i zaraz mnie umówiła na WZ na piątek w tym samym tygodniu oczywiście MS pozytywny :) Ale w sumie co z tego jak wszystko stoi :/ Pozdrawiam

ja mam 0RH+ chetnie bym pomogla swoja droga to juz dawno myslalam o oddaniu krwi ale nie mam czasu. Moze wiecie w jakich godz otwarty jest punkt krwiodawstwa?? wieczorami tez mozna oddac krew?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org