sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do lobuza ,bandyty , ktory zniszczyl drzewa!!!!!!!!

Zatrudnię osobę do prac biurowych, sprzedaży i drobnego zaopatrzenia. Wymagane prawo jazdy B. Staż pracy min. 5 lat. CV proszę składać elektronicznie.

e-mail: banachmeble@poczta.internet dsl.pl
ogłoszenie dodane 2009-08-10

sprubojcie wyslac maila

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do lobuza ,bandyty , ktory zniszczyl drzewa!!!!!!!!

a czy ktos ma staz 5 lat w pracach biurowych sprzedazy i drobnego zaopatrzenia?chyba tylko osoba ktora zamiescila te ogloszenie

Takos

sklep z ubraniami dla kobiet w ciazy to dobry pomysł
jeśli ktoś nie ma możliwości pojechać np do bialego to zostaje ubieranie sie w za duze ciuchy
sklep z DOBRYMI kosmetykami to też dobry pomysł bo w Łomży jest tylko jeden gdzie można zaopatrzyć się w coś innego niż proponuje rossman.
sephora byłaby dobrym pomysłem

Te pomysły popieram

ogolnie prace da sie znalezc...

niestety jak widać nie zawsze
od okolo 2 miesięcy szukam pracy i jak narazie zero odpowiedzi, a nie szukam niczego specjalnego

Najlepsze ogłoszenia i tak nają w UP a co do czego żadnej pracy nie chcą zaoferować, mi ostatnio powiedzieli że mam za dobre wykształcenie i za duży staż, za krótko jestem bezrobotny i z tego powodu nie spełniam warunków na pracę z UP, że za półroku jak nabiorę stażu bezrobola to mi coś zaoferują. A najlepsze jest to że tak to całe tablice informacyjne są zapełnione ogłoszeniami ale pracy nie ma. A do banacha też wysyłałem, źle podał email. albo specjalnie zrobił, by sobie skrzynki nie zapełniać, a ogłoszenie i tak musiał zamieścić, bo mu np. w UP kazali, by mógł dostać dofinansowanie na stanowisko pracy.

To trzeba isc do UP i sprawdzac ogloszenia na tablicy, wtedy idziesz do odpowiedniego pokoju i prosisz o dane pracodawcy, dostajesz i na wlasna reke mozesz sobie wyslac CV. Na przyslanie oferty z UP to nie ma co czekac.

Treść jest ukryta

A z tym Ci bigi2004 przyznam racje. Mysle, ze zaczynaja sie efekty nadprodukcji naszych lomzynskich szkol... Zawodowki pozamykac, zostawic same licea, technika i teraz jeszcze uczelnie wyzsze rosna jak grzyby po deszczu.
W efekcie mamy coraz wiecej osob z wyzszym, lub po liceum (czyli jest matura, nie ma fachu) i kazdy chcialby dostac prace odpowiednia do papierka.
A starczy sprawdzic ogloszenia w UP. Cala masa z zawodowym, kilka ze srednim, jedno lub zadne z wyzszym, to jest staly trend od paru lat, jak zdarzy mi sie sprawdzic na stronie to praktycznie zawsze takie same proporcje.
Coz pozostaje... albo czesc wyjedzie albo sie przekwalifikuje, ewentualnie bedzie siedziec na bezrobociu i narzekac...
Zawsze mozna jeszcze sprobowac otworzyc wlasny biznes, dofinansowania sa, tylko malo osob sie porywa.

Takos

A mi w tej galerii przydałby sie jakis salonik gier :) Jakies HotSpoty, APEX Multi Magic, :) cos takiego ;] i dla rozrywki cos czego w lomzy nie ma czyi te pamietne z lat mlodosci i wycieczek do stolicy Symulatory Aut i motocykli :) o

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Tylko zdaje sie, ze ten system ma trafic do sprzedazy jakos w okolicach pazdziernika ;)

Takos

w tamtym roku kupilam w sklepie na Dlugiej u P.SZMITÓW(SKLEP OBUWNICZY)tam moga być czeszki....

Treść jest ukryta

jezeli "zemej" jest laska i w dodatku niebrzydka to na masazu napewno zarobi

Treść jest ukryta

http://www.allegro.pl/item707396929_hit_biale_czeszki_z_gumka_r_39.html

A ja mam już pełną wersję ...Ale "ciiii"...

Pomysł "powrotu Łomży nad Narew" to lata 50-te. I tak "powracamy" już kilkadziesiąt lat i powrócić nie możemy... Spójrzcie na naszą plażę miejską w weekendowe dni - pełna ! Cały nasz region tutaj się zjeżdża. Ale opalając się u nas na plaży zbyt wiele pieniędzy raczej nie zostawią...

Windows 7 używam od mniej więcej pół roku, instalując coraz nowsze wersje. Teraz mam 7600 (spolszczoną) Uruchamia się b. szybko, wolniej zamyka. Jest tylko problem ze sterownikami. Do skanera Plustek ST12 mimo, że mam stery od Visty - nie pasują, inny problem to instalacja dodatkowych czcionek. Może to w wersji finalnej zostanie poprawione. Vistę miałem z tydzień i wyrzuciłem.
AMD Athlon 64 3000+, pamięć 1Gb

Hej,pracuję w galerii od początku i wiem,że odwiedzają ją przede wszystkim kobiety.I wiesz czego szukają..szukają prawdziwych perfum ,popieram poprzedników.....SEPHORA byłaby jak najbardziej na miejscu.Na odzież wcale bym nie liczyła.......lipa.No a przede wszystkim GRATULACJE.I niech Ci się wiedzie!!!!

Czy ktoś coś wie na ten temat?
Czy UP ma jeszcze środki ewentualnie jakie placówki starają się o pracownika interwencyjnego?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

jedź na myjnie, otwórz maskie i umyty :)
potem wystaw na słońce, 2 dni, wyschnie i pojedziesz :)

Treść jest ukryta

Polecam Baranowski :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org