Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
""Bufetową do bufetu, albo na Madagaskar"" |
ten tekst szaolina to troche na zbuntowanego malolata zalatuje. przekaz tego tekstu? gdzie tam kurde jest przekaz chlopaku co w nim bylo dobrego? to takie barachlo na kolanie w 10 minut napisane dobrze ze cos sie dzieje i chociaz nie ma kasy i mozliwosci w lomzy to niektorzy potrafia nadrobic to talentem.... ale widac ze niestety nie wszyscy.... jak ten dziadek z blokersow: WIESZ CZYM SIE ROZNI AMATOR OD ZAWODOWCA? jeden to lubi a drugi to umie heee
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ""Bufetową do bufetu, albo na Madagaskar"" |
oj nie nie ja podpisałam umowę z zespołem damis za 2900 zl na 2010r i jak sie orientowałam to wszyscy zamawiają od 2.500 gdzies na przyszly rok w tym roku troche taniej ale napewno nie 1.700. a jak tanszy to wiadomo ze trzeba sie spodziewac porazki bo nie ma wziecia
|
|
sklepu sephora - jestem za :)
|
|
PIMKIE i przegłosowane :P
|
|
Pimkie xD
|
|
2300 zł w 2009 r.
|
|
Dostałem telefon nokie n73 ME. świetny model tylko problem w tym że nie łapie zasięgu i dodatkowo joy jest strasznie czuly... ile kosztowałaby naprawa? orientuje sie ktoś?
|
|
polecam dzwonienie po firmach - niewiele kosztuje a moze przyniesc pozadany efekt:) Takos
|
|
co myslicie o vindows vista czy juz jest lepiej czy lepszy xp
|
|
Gdy rozmawiałem dzisiaj z obecną właścicielką zasugerowała mi że chciałaby żebym zrobił tam sklep z dobrą,solidną,markową bielizną w niewygórowanej cenie.Nie wiem jak to będzie bo na tak małej powierzchni mam miejsce tylko na 200 wieszaków (tak jak mi mówiła :D) ale od początku miałem taką koncepcję.Najbardziej rozbawiło mnie to, jak opowiadając mi czego ona tam nie ma, wspomniała o cytuję "badziewnej,sztucznej biżuterii".Była wielce podniecona mówiąc mi jak wiele klientek ją kupuje :D i oto przykład klasycznego przedsiębiorcy-myślącego tylko o sobie a nie o klientach.Tak więc piszcie dalej, z chęcią poczytam Wasze opinie (bardzo mi na nich zależy). P.S. Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany czymś w rodzaju małej inwestycji w sklepik-zapraszam na maila (diademlomza@wp.pl) i na numer 505094754
|
|
Przez jaki okres czasu są ważne poszczególne etapy rekrutacji? MS podobno rok, a co z resztą?
|
|
Wystarczy poczytać ekspertyzy i zobaczyć testy porównawcze, że Win XP Professional jest lepszy od Visty. Chodź jeden i drugi to czysta komercja i raczej powinniśmy przesiąść się na Linuxa :)
|
|
|
Ktoś wie czy jest w Łomży punkt gdzie można bezpośrednią doładować karte telewizji tnk.
|
|
FADOM polecam!! Moniczka19 ma racje :) I upusty na hotele dają 20% jak się ma wesele u nich.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |