Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dowodów ciąg dalszy.... |
Monopolowego - całodobowego ;-P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dowodów ciąg dalszy.... |
ciuchów dobrej jakości w przystępnej cenie, a nie badziewia w dość wygórowanej cenie
|
|
KFC :D
|
|
Moje dziecko ma cztery lata i uwielbia konie. Czy w okolicach jest miejsce, gdzie mogłoby zacząć uczyć się jazdy konnej? Proszę o ewentualne namiary. Z góry dziękujemy :)
|
|
Jeśli mówisz poważnie to w Łomzy przydałby się KFC bądz new yorker . Lecz najpierw długa droga zanim podpiszesz kontrakty z tymi korporacjami ..
|
|
w Kisielnicy jest taka możliwość. No i kadra doświadczona. Ja się tam 20 lat temu uczyłam jeździć i swoje dzieci też tam planuję wozić.
|
|
subway
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"Windows 7 okazał się lepszy w szybkości uruchomienia systemu, PCMark Vantage oraz w PassMark Performance Test. W teście CINEBENCH R10 przegrał z Vistą. Należy zaznaczyć, że system Windows 7 okazał się we wszystkich testach wydajniejszy od systemu Windows XP, chwalonego przez użytkowników za szybkość działania. Ciekawostką jest jednak że Vista w wersji RTM jest szybsza od tej z dodatkiem SP1." W7 zdecydowane mniejsze wymagania niż Vista Test przeglądarek internetowych "Najlepsze wyniki osiągnął system Windows XP (szczególnie z przeglądarką Chrome 3.0.196.2 Dev), Windows 7, a na końcu Windows Vista."
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sklep zoologiczny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
MONOPOL 24H najlkepszy pomysł ;D ... szybko sie dorobisz !!!feder napisał(a): > ZiP
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kfc nie otworzysz. nie dzialaja na zasadzie franczyzy. to by sie przydalo
|
|
Z Poznania do Łomży na 4alu felgi, tłumik i jakieś tam bajerki.. Ile to może kosztować??
|
|
zoologiczny :)
|
|
odradzam pracę w schronisku , małe pieniądze , wielki bajzel , smród i robactwo .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ciuchy rediala przede wszystkim... albo chociazby Pimkie :)
|
|
Podaj Dalej - masz rację , czyściej jest stać pod filarami, i więcej się uzbiera od przychodniów
|
|
i nie będziesz sie wstydził, że robisz za hycla u baby dlugiej jak miesiąc a chudej niczym wypłata (950 a nie 1000), która w dodatku udaje, że jesteś niekwalifikowanym robolem, a faktycznie wymaga fachowej roboty, za którą zarobisz więcej w dwa tygodnie na większości budów niż tam za cały miesiąc
|
|
Bielizna Triumph
|
|
Cos do jedzenia by sie przydalo.Takiego tresciwego,smacznego i szybkiego.Brakuje tego.W pierwszej galeri jakos to prosperuje wiec i tu bedzie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja popieram pomysl z Pimkie lub cos w tym stylu by sie przydalo
|
|
powinno być tam biuro zgłoszeń i skarb mieszkańców ziemi Łomżyńskiej ;\
|
|
sklep monopolowy 24/7 odpada. przeciez to w galerii. to nie ma opcji nawet
|
|
z monopolowym dobry myk bo jak zabraknie nocy to troche drogo na stacji zeby sie dobic no wlasnie ale szkoda ze nie ma takiej opcji...
|
|
Ja bym proponował oryginalny sklep z ciuchami takimi jak Jigga , Jp , Prosto , Fishbone i wiele wiele innych w rozsądnej cenie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co Wy palicie? ^^ Te propozycje to powinny byc chyba razem z jakims uproszczonym biznes planem, bo wiekszosc jest konkretnie oderwana od rzeczywistosci :> Przypomina mi to troche takie wczesno-szkolne konkursy typu "jak bedzie wygladal swiat za 100 lat" ^^ Wpasowujac sie w ten wesoly nastroj, to ja bym chcial, zeby powstal tam sklep z jachtami, z mozliwoscia obejrzenia i przetestowania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |