Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gen. Petelicki: „byłem na czarnej liście PiS...” |
otusz to Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gen. Petelicki: „byłem na czarnej liście PiS...” |
Treść jest ukryta
|
|
Niby gdzie ? ten mały teren na rondzie poznańska - wojska polskiego ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przecież do tego nie dojdzie przez... lata świetlne. Tylko narobili smaka, pf...
|
|
turboneta chcesz powiedzieć, że KGP prowadzi rekrutacje i na samym końcu nie daje skierowania na badania lekarskie? Przecież to jest skandal! Jak można tak z ludźmi postępować!
|
|
Dziewczyny nie ma znaczenia czy wybierzecie ten czy inny zakład ważne żeby przed obiektywem czuć się dobrze i mieć zaufanie do osoby fotografującej. W ubiegłym roku miałam sesję zdjęciową w foto partnerze. Spokojna miła, ciepła atmosfera spowodowała, że poczułam się fajnie, pani i panowie pracujący nad wykonaniem moich fotek dokonali cudu. Mam dużo dobrze wykonanych zdjęć oprawionych w album a co najważniejsze poczułam się docenioną atrakcyjną kobietą. Myślę że burza wywołana prze kolegę jest złośliwa. Próbuje swoje roztargnieni i brak umiejętności słuchania ze zrozumieniem usprawiedliwić posiadanym wykształceniem mat inf na jakimś uniwersytecie muszę nadmienić że znam paru informatyków po uniwersytetach mają podobne problemy jak kolega skończ POLITECHNIKĘ i możesz się mądrzyć. Jeżeli nie potrafisz słuchać innych to jak możesz dobrze prowadzić swoją firmę może pochwalisz się gdzie ta firma istnieje bo ja w Łomży nie znam firmy informatycznej dobrze wykonującej swoje usługi. Przed wykonaniem usługi bardzo dokładnie i rzeczowo zostałam poinformowana o kosztach, nie miałam wątpliwości co do płaconej kwoty. Jeżeli chodzi o foto gabs nie miałam okazji korzystać z ich usług. POZDRAWIAM!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
gaszenie pozarow nie jest takie proste jak wyglada trzeba miec pewne umiejetnosci i wiedziec co i jak. . . pozdr strazakow z PIĄTNICY ! :*
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czyli wychodzi, ze kolejna burza w szklance wody ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ze skierowaniami sprawa wygląda tak że dostaną je osoby które maja naj więcej punktów..... koszt badań dla jednej osoby to ok 600 zł... i jeżeli jest 10 wakatów to wysyłają 20 najlepszych osób na badania.... bo niema sensu wysyłać 100 osób które mają 140 -150 pkt ;/ a nawet więcej.... ogólnie rekrutacje prowadza nadal bo wyłapią tylko naprawdę najlepszych.... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
dostlaam sie do tej skzoly ale nie otrzymalalam listu do domu z potwierdzeniem czy ktos tez tak mial czy ma?prosze o pomoc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |