Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bogu dziękujcie Ducha nie gaście |
denver - dzięki za rade, wezme to na pewno pod uwagę. pozdrawiam;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bogu dziękujcie Ducha nie gaście |
Admin pochwal sie moze wynikami siłowymi to pogadamy
|
|
zgadzam sie z szamac. ;) właśnie wszystko II wojna światowa ,żeby jej nie było to by było CUDNIE i by się żyło lepiej.Tylko wszystko przez niemców;// Wielokrotnie także widziałam jak w średnim wieku osoby oglądały się za murzynem , lub czeczenem i padały różne teksty pod ich adresem " a kto to widział w Łomży murzyn" No nie powiem żeby Czeczeńcy byli święci bo również zaczepiają na ulicy. A co do tematu to tak w Łomży zdecydowanie mieszkają rasiści którzy nie potrafią zaakceptować odmieńców i nie tylko innej skóry,rasy ale takze innych od siebie (strojem wyglądem) Przykre ;//
|
|
Ooo znalazło by się pare rzeczy al cóż trzeba to trzeba
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
widziałem tego pekińczyka na maria osiedlu ale taka pani se go przygarneła
|
|
Gdyby to było napisane po polsku, to może bym i przeczytał :(
|
|
hehehehe DOBRE............ tylko ko dziś to liczy niepasuje - to nie proste
|
|
Treść jest ukryta
|
|
np. Olszynka http://olszynka.4lomza.pl/
|
|
Jasiu, przykład był dobry bo wykrzyczałem że ZAROBIONE pieniądze idą na VAT a nie ofiarowane. Wkurzają mnie nie Czeczeni, bo Ci akurat nic mi nie zrobili a jak wspomniał spliter25 w razie jakby co mam telefon i nie będę miał żadnych wyrzutów sumienia żeby wezwać policję gdy zobaczę lub odczuję bandyckie zachowania (niezależnie od narodowości). Drażni mnie głupota która jest wszechobecna w Polsce. I dam Ci przykład - tym razem naszych krajanów. Jak to jest że ludzie pracujący przez 30-40 lat boją się o przyszłą emeryturę a niektórzy w tym samym wieku dostają obiady i różnego rodzaju zapomogi z MOPS? Jedni ciężko pracują inni mają to gdzieś. Ja się umiem utrzymać i stać mnie na to i owo. Ale jeśli jakaś kobieta pracuje w sklepie spożywczym po 12 godzin (czasem na czarno) i przynosi do domu 900 zł i jeszcze szef każe jej się z tego cieszyć to jest jakaś porażka. A ktoś inny (i nie wiele mnie to obchodzi kto Czeczen, Polak itd.) dostaje większe pieniądze za sam fakt istnienia to jakaś paranoja. Jak wspomniałem - jeśli ktoś ma problem losowy albo zdrowotny obowiązkiem Państwa jest pomoc takiej osobie. I na to się zgadzam. Ale nie cierpię darmozjadów. Pozdrawiam rozsądnych
|
|
A! I jeszcze zeby bylo w miare tanio :P Bo nie mam zbyt grubego portfela hehe (Sorka za spam, ale nie widze tu opcji do edytowania postow :/ )
|
|
rzal3 troszkę zaspałeś/łaś : D poza tym jeśli stać Cię na konia to stać Cię na siano....chyba że dostajesz tygodniówki od mamy i liczysz każdą kropelkę paliwa do swojego skutera :)
|
|
wiedzialem ze niemacie nic do pokazania :) wiec nie piszcie i nie robcie blaznow koksy:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
zostało mi jeszcze 20kg to jak cos to kom rudy błazen z druhem
|
|
człowieku pochwal sie wynikami a łapa to nie wszystko poza tym starczy mi moje 44 cm w kablu i pomimo takiego obwodu mam wystarczająco siły zeby chwalic sie wynikami siłowymi ale co ja tu sie bede napinał ty wiesz wszystko lepiej
|
|
Mam pytanie gdzie mogłabym kupić śliczne nowoczesne firanki i zasłony do salonu i tarasu?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na rynku mają duży wybór
|
|
w Warszawie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale dzisiaj jest ciepło !!!!!!!!!! :)
|
|
gorąco:) ciekawe jak jutro bedzie zjadlbym gofra:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja mam pytanie??? czy ktos zatrudnil tych Czeczenow?? lub probowal?Jesli kasa idzie z samorzadow --------------- to niech Czeczeni np. zamiataja ulice ----------popatrzymy i zobaczymy A wiadomo , ze stamtad nie przyjechali glupcy a moze nalezy ich i ich umiejetnosci wykorzystac dla dobra nas mieszkancow i miasta?!!!!!!!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
blisko,blisko MORGOWNIKI DALEJ --- ZDORY
|
|
Takie niestety mamy (zabiegane) społeczeństwo. W Warszawie za to z tego co widzieliśmy w TV było dobrze.
|
|
łomżyńskie społeczeństwo .. jasiu tyle czasu siedzisz przed komputerem pisząc posty to poszukaj sobie w internecie i będziesz wiedział czemu wyły :)
|
|
daj se spokoj z tymi reflinkami, gram w to i wiem ze to sie nie oplaca,za 2 tygodnie te 100 tys. beda to dla Ciebie smieszne pieniadze
|
|
po 1. drogo po 2. nie ten wątek po 3. ja mam 19" do sprzedania za 50zł :P „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
brut,smrót i ubustwo;p i jesze brak pamieci!!!
|
|
Bylo wczesniej napisac posta ,A nie tak na ostatnia chwile :P.
|
|
pochodź po mieście, osobiście widziałam dużo ofert pracy dla osób w pełni dyspozycyjnych, w sklepach odzieżowych, spożywczych.. wystarczy tylko chcieć i nie bać się pracy.
|
|
chu..j idzie na łatwizne, bo zarobić nie potrafi..
|
|
Osobiście nie lubię psów ale jakby mi zginął to bym pewnie płakała pfff ...A zresztą co tu pisać na forum o psie niech na osiedlu da ogłoszenie a nie tutaj pół Łomży będzie szukać pieseczka???? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
masz chyba kompleksy dzieciaku..... żal.pl
|
|
o ***** żal.pl normalnie jak się czyta komentarze takich młodocianych zjebów z pokolenia JP hehe banda cwaniaków a tak jak ktoś wyżej powiedział wpierdol dostanie coś mu ukradną to od razu biedaczek dzwoni po policje a skoro tak jeb... policje to se sami załatwiajcie takie rzeczy....
|
|
był jeszcze na garazach na konstytucji ,ale frajerzy go zniszczyli
|
|
http://www.wobi.pl/strony/rajgrod.htm#Kontakt: http://owlabedz.republika.pl/index.html NIEDROGO I WARTO dotego blisko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |