piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdańsk kupił niemieckich dziennikarzy

ja bym polecała narty lub warchały to w powiecie szczycieńskim. w sasięgu ręki są 2 jeziora.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdańsk kupił niemieckich dziennikarzy

Ale pewnie kaja nie wiedziała ze ten kondon był przeterminowany:P tylko mnie nie proś na chrzciny wszystkiego się wyprę:)

a jakie ceny??

W sprawie wyjazdu...
Jedziemy o 19 -prędkość przelotowa ok 100km/h - czyli bardzo spokojnie, parada, potem zapewne wszyscy zgłodnieją więc......zjemy coś w porcie w Giżycku i ok 24 powrót do Łomży. zapraszam
a i oczywiście sprzęty zatankować przed wyjazdem - abysmy sie co chwila nie zatrzymywali........

Panowie nie kłóćcie się bo naprawdę nie ma o co. A ,o ile dobrze kminię, stoicie razem w młynie na meczach ŁKS-u.

Pzdr.

bigi2004 wrzuć ogłoszenia na portale regionalne a także do gazety współczesnej do Kramiku który ukazuje się w czwartki - tam jest bardzo dużo ogłoszeń motoryzacyjnych,spróbuj też na stronach gumtree warszawa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org