piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
radni pis to dzieci w piaskownicy

Potrzebuje dobrego fryzjera który zrobi ładna fryzure na własne wesele, mozecie kogoś polecić??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: radni pis to dzieci w piaskownicy

Treść jest ukryta

Na ul. Sikorskiego pani Kasia.

A co rbn będziesz stal przy bramce i wyganiał ludzi, prędzej ochrona Ciebie wygoni. Jeżeli robienie rozrób uważasz za kibicowanie, to twoja sprawa, ja pojmuję to trochę w inny sposób. Sam jestem kibicem ŁKS-u i chodziłem nawet na te mecze, w których ostro dostawaliśmy. Ale nie mam pretensji do ludzi, którzy nie przychodzili na mecze. Nawet ich w pewnym sensie rozumiem, żal im było wydać kasę na bilet, aby zobaczyć jak małolaci dostają po 10:0. Powiedzmy sobie szczerze, że piłkarze ŁKS-u prezentują marny poziom i dobrze się stało, że będą grać w IV lidze. Może nabiorą doświadczenia, które w przyszłości zaprocentuje. Chociaż póki co nie widzę tam piłkarzy, w których pokładałbym jakiekolwiek nadzieje na przyszłość, obym się mylił.

ja też wróże tyle że za piwo, za czteropak mogę i 6 w totka wywróżyć

o matko i córko

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org