Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UEFA:Lwów był pod polską okupacją |
Mam pytanie, kto jest najstarszym forumowiczem? Guziec, przecież to on założył to forum. Ja też jestem jednym ze starszych forumowiczów, ale zmieniłem nicka. :) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UEFA:Lwów był pod polską okupacją |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak w temacie, gdzie w Łomży jest zakład, w którym wyważają koła motocyklowe?
|
|
No dobrze, a taki który zakołkuje mi oponę i wyważy? Wbił mi się mały gwoźdź, a szkoda prawie nowej opony. U Chrostowskiego powiedzieli, że opon motocyklowych nie kołkują, a inny magik zakołkuje ale nie wyważy...
|
|
O wy, łatwowierni ! :D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jelopy nie ludzie.
|
|
Jednym z tych gejowych pingwinow bedzie adamosxx. A najbardziej gejowskie towarzystwo to poslowie psisu:))))))))))
|
|
Witam, chciałabym kupić poniższe buciki, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć, tzn na allegro jest jedna para, ale nie mój rozmiar, jeśli ktoś się orientuje gdzie je dostanę to proszę o odpowiedź :) http://www.aukcjoner.pl/gallery/001137697-Aukcje-internetowe%3A-darmowa-galeria-zdjec.html#I4
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |