Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
droższe lody |
Ja powiem tyle. Ostatnio widzialem walki GOloty to wygladaly one na "kupione" z Taysonem mogl spokojnie wygrac. Walka tamta ponoc byla kupiona a "czarnuch" byl na prochach. osobiscie nic do niego nie mam ale ost. szwankuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: droższe lody |
Za 200 zl mozesz kupic walka 6300 telefon w miare nie narzekam. Kto przeplaca to przeplaca, kto umie sie krecic po rynku zawsze cos madrego znajdzie.
|
|
Ja byłem w KWP ŁÓDŹ i tam są wolne wakaty ale tylko w Komendzie Miejskiej w ŁODZI a w powiatowych nie ma szans na jakieś wolne miejsca pozdrawiam
|
|
w Łomży już nie ma, najbliżej chyba Białystok
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dzięki wszystkim tym co napisali mądrą odpowiedź a tym co nie mieli nic do powiedzenia a odezwali się powiem tak: Kamil*** - mój login jest z błędem bo tak zamierzałem adminadmina - lepiej nie będę wypowiadać się na to co napisałeś bo sam robisz straszliwe błędy pozdrawiam normalnych
|
|
orva inscenizacja bitwy o Strękową Górę odbedzie sie w sierpniu przed inscenizacja w Nowogrodzie, ale daty ci nie powiem bo nie pamietam ;(
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |