Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coście zrobili z naszym prezydentem?! |
oj jasiu jasiu u nas też są piękne widoki i jest co podziwiać podczas spływu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coście zrobili z naszym prezydentem?! |
owszem jest, co nie znaczy ze w innych miejscach nie ma. okolice augustowa polecam. jest tam kilka malych ciekow wodnych po kturych da sie plywac ale tylko samotnie - po lasach sie plynie a wioslami po trawie trzeba dralowac gdyz czesto ma tam mniej niz metr szerokosci. glebokosc od 0.5 do 2m wiec spokojnie sie plynie. czasem tszeba sie schylac ze wzglendu na upadle drzewa i konary mam na mysli te rzeczke: http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=53.873988,22.89156&spn=0.03527,0.077162&z=14
|
|
"wierna to jest suka" haha Ty to powiedziałeś...
|
|
dzieki za info ale chyba zdecyduje się na ta Rospudę z PTTK , byłam na ich stronie i oferta jest ok, plusem jest to że wyjazd jest z Łomży no i nie organizują spływu po raz pierwszy:)
|
|
A co do chodzenia za dupą krok w krok to najgorzej jest w rossmanie.. Nie można sobie spokojnie niczego obejrzeć,zastanowić się bo cały czas czuje się na plecach wzrok tego "pseudo-ochroniarza".. Ostatnio będąc tam i stojąc przed regałem z produktami,dostałam smsa. Musiałam wyjąć telef z torebki a TEN co tam łazi miedzy półkami o mało co z siebie nie wyszedł..Przez resztę pobytu w tym sklepie nie spuszczał ze mnie oka,łaził za mną krok w krok jak za jakimś złodziejem.. Dziękuję bardzo za takie zakupy..
|
|
szkoda czasu i pieniędzy na tych srywaków dla nich nie ma przyszłości w zadnym klubie a juz napewno nie w łks-ie
|
|
damis i system!!!!!!!!! żaden inny zespól oby nie va bank odradzam amor mało doświadczony raczej
|
|
W Żywkach jest fajny ośrodek, tani, można balować i sa domki oczywiście :) Żywki są niedaleko miejscowości Kruklanki :) Znajdziesz na mapie :) Obok ośrodka jest fajne jeziorko :)
|
|
Kobieto? Po co Ci wróżka?
|
|
ŁKS zagra zamiast w III lidze to zagra w IV lidze.
|
|
najlepiej nie karmić trolla punkcika a sam zdechnie
|
|
niech będzie i elektronik :) to macie jakieś jeszcze namiary ? ;]
|
|
to żle czy dobrze bo się pogubiłem ?
|
|
haha co za pajace zaraz mi przypisza autorstwo tej lektury, pokemony myslenie was boli?
|
|
Chciałam z radością poinformować, że dziś rano sunia wróciła do nas. Dziękuję serdecznie osobie , która ją zwróciła. Cieszymy się bardzo, i sunia też jest szczęśliwa.
|
|
masz na mysli doscopolowe covery wloskich nutek? bad boys blue... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tak elektronik. ;) kolega dobrze mowi. Wiesz gdzie jest unitechnik tam obok jest sklep RTV AGD tam zapytaj ? albo moj kolega by to zobaczyl robi dobrze tanio od cyfrowek po telefony. Moglby sprobowac. Masz gwarancje ? Bo wiesz gwarancja jest taka ze jak wychodzisz za drzwi to Jej nie masz :D tak u niektórych jest ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |