Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień z życia polskiego przedsiębiorcy... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień z życia polskiego przedsiębiorcy... |
zmien obywatelstwo na czeczenskie ?)@.)%.!(*(.?
|
|
przy stsach na starym rynku kolesie serwisuja laptopy :) ewentualnie mozesz sie przejsc na bema do experta :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
PROSZĘ PAŃSTWA NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ CYGAŃSTWO I TO WIELKIE JAKO TAKA FIRMA NA RYNKU I RZUCIŁA SIĘ NA TAKI CHŁAM TO ZNACZY ZE SIĘ UPADLI NISKO ŻEBY SWOICH KLIENTÓW TAK NABIJAĆ W BUTELKĘ POZDRAWIAM I NIE POLECAM NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ja też jestem za tym co napisała Magda81 kibicuje ŁKS-owi ale wolałbym gdyby grali z zespołami takimi jak Stawiski Jak ktoś powiedział wcześniej przynajmniej mielibyśmy ciekawe mecze a później ŁKS by szedł do góry i by nie było wstydu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |