Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyciągajcie sPiSiałe szmelcwageny! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyciągajcie sPiSiałe szmelcwageny! |
Dzięki za rade jasiu.... widzę ze zrobiłeś małe rozeznanie... jednak jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w związku z moim zapytaniem to się nie udzielaj...
|
|
www.pkplomza.fotka.pl to aktualna fotka.pl Madzi wchodzącej na czat wp/lomza pod nickiem ===PKP=== oraz McDalenka :D stara wyjadaczka czatowa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeśli chcesz naprawić nawigacje podjedź na poznańską przy stacji benzynowej i urzędzie celny. Tam jest chłopak który zna się na tym,doradzi Ci a jeśli stwierdzi że sobie z tym nie poradzi to szczerze Cię o tym poinformuje nie biorąc pieniędzy za to.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
www.pkplomza.fotka.pl
|
|
wierna to jest suka ;) nie wnikaj czy sie odezwał czy nie to poprostu biezaca informacja dla zainteresowanych ! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jasiu smietana to ze jestes niedorozwinięty to nie znaczy ze musisz to przelewac na forum
|
|
a po co sie pozbywac. poki sezon trwa motocykl to lepsza rzecz niz samochud Sarama
|
|
ewcia, lepiej daj na mammografie swoje podatki. wiecej porzytku Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
sienka kumplowi ostatnio na WZ powiedzieli że w Białym przyjęć w tym roku już nie będzie ewentualnie tylko parę osób wezmą z 5 ;/ ale też tylko tych co maja powyżej 170 pkt.. reszta nawet obiegówki niedostanie bo nie ma po co robić badań jak i tak miejsc niema ;/ ogólnie na starcie przed WZ mówią że jak ktoś ma prace to niech się lepiej jej trzyma bo do końca roku lipa z naborem... a nabór lipcowy odwołali więc jest jeszcze więcej chętnych ;/ na Pażdziernik... o ile w ogóle będzie nawet te parę miejsc... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Kto wie kiedy w tym roku będzie rozgrywana inscenizacja bitwy o Nowogród?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: kiki75 (---.lomza.mm.pl) Data: 26-07-09 23:18 cóż mamy ponoc wolny kraj , ale tym osobom ktore tu sie wypowiedziały , szczerze radze uwazac bo moga sie mocno zdziwic . Sama nie lubie pisac o sobie , wole kiedy inni maja ciepła o mnie opinie . A wybor nalezy juz do danej osoby. Pozdrawiam wrozka kasia Mogę się mocno zdziwić....no coż brzmi jako groźba heheheheh
|
|
Jurek-ogórek: bywasz w szkole? Tak pytam, się zastanawiam co to jest "jórek". Bo mój Tata ma na imię Jurek. A Ty?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |