Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nasz miasto się wyludnia ! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nasz miasto się wyludnia ! |
gronek... zmien kolczyki, te ludowe retro sa okropne. masz fajnego canona ;P pzydaje sie na splywie
|
|
wolalbym ich ogladac jak graja wlasnie ze stawiskami czy tez piatnica. z reka na sercu powiem ze pszynajmniej druzyny bylyby na tym samym poziomie i bylaby rowna i zarazem ciekawa walka o bramki
|
|
***** ogarnijcie sie, nie interesuje was ten temat to się nie wypowiadajcie ! elo
|
|
my czytac umiemy, gorzej z twoim pisaniem. nie umiesz czytac, ze forum to nie dzial ogloszen, jak juz dodales to wyslowic sie nie potrafisz. z tego co piszesz: "potrzebuje ciężarów" nie wynika zebys to ty ich potrzebowal. jesli juz uzywasz polskich znakow to: "potrzebuję ciężarów" wtedy koledzy i kolezanki z forum bendo wiedzieli ze potrzebujesz pomocy z ciezarami. mniej w mulach, wiecej w glowie "potrzebuje ciężarów" chętnych sądze ze ciezko ci bedzie znalezc chetne ciezary, chyba ze chodzi ci o chetne ciezarne - ale one juz raczej sa zajete i nikt ich nie sprzeda poznalem glupiego po tym jak pisze...
|
|
A to ŁKS jeszcze istnieje?? Noo.. to ja nie wiedziałem. Chłopaki, przeznaczcie lepiej te pieniądze na nowe szaliki.. Innego klubu :) Osobiście polecam Legie Warszawę :*
|
|
jasiu_smietana masz rację...kilka lat temu były drużyny z którymi ŁKS by mógł wygrywać np Kontakty Łomża,Forty Piątnica,Skra Wizna,wówczas byśmy byli dumni że mamy najlepsza drużynę w Lidze...a tak mamy nieudaczników :D
|
|
Magda81 widzę, że mało się interesujesz piłką a się wypowiadasz. Stawiski graja w B klasie, z której można awansować do A klasy, następnie jest liga okręgowa, w której grają Forty Piątnica i Skra Wizna, dalej jest liga 4 i ŁKS będzie grał w 4 lidze prawdopodobnie. Jest jakiś porządek i nie gra się raz z tym raz z tym jak się zechce
|
|
Ja nie mam nic do zarzucenia obsłudze w ME. Przeważnie zawsze podchodzi osoba która ma przypisany jakiś dział a jak nie podejdzie-co akurat rzadko się zdarza -to sama podchodze. Kupowałam tam telefon,telewizor a ostatnio aparat.Poprosiłam o pomoc i pan który zajmuje się akurat tym działem poinformował mnie o promocjach,pomógł wybrać produkt,wymienił wady i zalety,pokazał jak obsługiwać itp. Jednym słowem fachowa obsługa:)
|
|
Wierny to może być pies :) już założyłeś taki post,po co kolejny???czyżby żaden kibic się nie odezwał?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do Magdy81 droga koleżanko na wyjazdy ŁKSu Łomża jezdzi po 100-200 osób więc ta informacja jest potrzebna zainteresowanym. Skoro nie masz do powiedzenia nic mądrego lepiej wogle nie pisz. Z klubem jest się na dobre i złe !!!! Jak ŁKS wygrywał był w 2 lidze to pewnie lansowałeś się z szaliczkiem na meczach,teraz nadszedł czas ,w którym pozostają najwierniejsi !!! I widać,że jest ich sporo !!!np. 190 osób na wyjezdzie w Suwałkach. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |