piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czas na Poker w Radzie Miejskiej!!!

Autor: Róża Lux (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-07-09 18:18

Ludzie puknijta się w swe zakute łby: po pierwsze w tym mieście to doprowadźcie handel do jakiegoś przyzwoitego poziomu tak aby mieszkaniec tego miasta nie płacił za żywność więcej niż w dużych aglomeracjach miejskich, zróbcie w końcu porzadny rynek . Czy was łomżyniacy i szanownego prezydenta nie razi ten syf przy sikorskiego to jest miejsce handlu na potomków roztrząsaczy gnoju? Dobrowadźcie to porządku teren muszki przy ulicy Zjazd : poprawcie trybuny schody kibel dla ludzi , zróbcie z tego funkcjonalne i estetyczne miejsce do organiozowania imprez masowych i koncertów pod gołym niebem. I na koniec budujcie nowe a naprawiajcie stare ulice. I to są najbardziej nam mieszkańcom potrzebne sprawy a nie te głupoty.

I tu się z tobą zgadzam .

Widzisz bo w tej naszej Łomży już tak jest.
Wszystko wszystkim przeszkadza a potem narzekają.

Pod kątem imprez masowych był zrobiony plac czerwony ale hałas przeszkadzał okolicznym mieszkańcom więc pisali petycje i wygrali, teraz patrzą na wałensających się pijaczków i srające gołębie i znowu jest źle.

Jak chcieli tak mają.

Amfiteatr na muszli został rozebrany bo był niepotrzebny.

Teraz by się przydał.
Wystarczyło wyremontować i powiększyć.

Miała ? powstać na terenach po byłej Bawełnie Galeria Narew.

Kto ją wybuduje.? Jak główny inwestor przebywa na przymusowej kuracji w sanatorium pod kratką?

Jedyna nasza Nadzieja w Galeri Weneda przeciwko budowie której walczyli biznesmeni z Hali Targowej. I nie tylko oni.
A za żywność płacimy faktycznie dużo drożej bo od 30 do 40%.
No to chyba supermarket by nam się przydał.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czas na Poker w Radzie Miejskiej!!!

help gsm naprzeciwko max bike , e61 tak jak moja 6131 to platforma bb5 i inaczej niz boxem nie zdejmiesz sima, ja zaplacilem 30zl i jestem zadowolony

... & vice versa!

morderstwo to polityka wg ciebie? wspolczuje heretyczko

Treść jest ukryta

nie bierz nic innego oprócz samsunga, n to przereklamowane g..... za dużą kase, za nic tam innego nie płacisz jak za nazwę. Wystarczy porównać parametry jakie oferuje samsung. osobiście wybrałbym Avila.

Rambo, telefon low-end'owe każdego producenta to wątpliwa jakość, Samsung nie odbiega tutaj od normy.
Dla mnie z wyżej wymienionych telefonów tylko E63. Dlaczego?
- klawiatura QWERTY
- bateria 1500 mAh
- Symbian = masa możliwości + aplikacji
- WiFi

Ja też polecę państwa Marciniaków . Kiedyś poleciłi mi ich znajomi i tak już cała moja rodzina tam chodzi od wielu lat . Nigdy się nie zawiedliśmy . Nie paprają roboty i uczciwie podchodzą do ludzi czyli nie wymyślają dziur których nie ma .

Fajnie tylko, że ten post skopiowałeś z wykopu i podpisałeś jako swoje mądrości.

Treść jest ukryta

ten na farnej zna się na tych rzeczach ale jak to są jakieś konkretne znaczki to mu nawet ich nie pokazuj bo zaraz cię w h..ja zrobi żeby je mieć miałem już z nim doczynienia

czy to jest wrozka? :))))) karty polozy ale ty sama wiecej sie domyslisz niz ona cos powie! wyrzucone pieniadze a ona bogatsza o najmniej 50 zl!!!!!!!!!!!Chcesz dobrej wrozki , poszukaj w B-stoku ,Elku i Rucianem-Nidzie >lepiej odszkodowac 150-200 zl ale przynajmniej cos sie dowiesz!napisz na e-maila to podpowiem

ludzie trochę taktu i kultury Tamasszzz sz szuka psa a nie kpin i " żartów ". Zwykła znieczulica . Jak nie jesteście w stanie pomóc to się nie odzywajcie i nie obrażajcie cudzych uczuć .

Jak nie umiesz czytać, to wyżej pisze "potrzebuje ciężarów" chętnych- czyli Ci którzy chętnie je sprzedadzą. Jak to ciężko zrozumieć nie ?

"Keep it"

Jasiek dobrze gada.. Wódki mu!

amf powtarzasz się :D nie przepisuj postów

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org