Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie będą cię leczyć, dopóki nie zaczniesz umierać? co na to PO? |
EURO Parlament
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie będą cię leczyć, dopóki nie zaczniesz umierać? co na to PO? |
mistrz418 ale ty Pajac jestes, a ja teraz znając twoje myslenie, bardziej pomogl bym temu kundelkowi a tobie kiwnął palcem i wzruszyl ramionami jak bys cierpial przejechany przez samochod czekajac na pomoc na ulicy ;) co z tego ze ten pies jest na zdechnięciu, no kurde co za czlowiek , kocha cie ktos w ogóle czy nie? :)
|
|
Po to się pracuje żeby mieć i jakieś przyjemności. dla jednego jest to wycieczka w góry, dla innego zabawa z przyjaciółmi w pubie, dla innego jazda drogim samochodem itp., dla innego datek na kościół, dla innego datek na sieroty itp. a dla mnie jest ogromną przyjemnością opiekować się starą , chorą sunią. Gdybym nie miała ochoty opiekować się tą sunią, to bym wtedy korzystała z atrakcji takich jak wycieczki, wczasy, a nie dawałabym pieniędzy dla biednych, chorych ludzi.
|
|
hahahahahaha zajebisty wyjazd hahaha
|
|
Normalnie od 18 lat na kat.A Sam robiłem niedawno
|
|
DZien dobry!!!mam problem z klawiatura,nacisnelem jakieś klawisze i teraz zamiast "u" jak wpisvje to mam 4, a zamiast "i" mam 5 itd, prosze o pomoc,pozdrawiam!!!mam laptopa FFujitsu Siemens v6515
|
|
samsung x700, telefon nie do zniszczenia, posiadam model od ponad roku. Beton, sufit, podłoga, piasek, deszcz. nawet lakier nie schodzi,nie tnie się, bateria trzyma średnio (ale to już 4 rok eksploatacji). zatyczki na wejścia do akcesoriow. Telefon to cegiełka, żaden slider. zobacz na aukcjach. 1,3 mpx, głośnik stereo itp..
|
|
amnessia mini ale Ty głupia jakaś jestes ;/ Jak Amnesiemax juz sprzedają to na yamę siadasz? Zastanów sie dziewczyno co Ty robisz...
|
|
"Ale nie ma się co dziwić, w gazetach dla młodzieży tylko, jak to myszka ma źle w sklepie zoologicznym, czy małpka w ZOO na Tajwanie ma depresje, bo nie ma stałego partnera, a za mało mówi się o dzieciach cierpiących na nowotwory, astmy, białaczki itp." Pytanie do mistrza418. Czytasz BRAVO ? : ]]]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak jestem chętny :]
|
|
o lol Imię (nazwa) użytkownika: kasiulka44 ---.lomza.mm.pl Posty: 1 Autor: kiki75 (---.lomza.mm.pl) zbieg okolicznosci? czy zwykla reklama?
|
|
Bez urazy ale jak bardzo trzeba być ograniczonym umysłowo by wierzyć w takie brednie czyt. wróżki?
|
|
budynek mieszkalny jego projekt można zobaczyć na stronie: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=606095&page=5
|
|
Cytat: Bo to kosztuje pieniadze. Pieniadze ktore Zydzi wydawac nie lubia bez potrzeby. A lepiej sie zalic ze w polsce nikt nie dba- lub jeszcze lepiej, ze umyslnie zaniedbuja zydowskie cmentarze. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |