piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wolność słowa, a telewizja TRWAm

Musicie ciągle narzekać...Źle jak podchodzą i pytaja czy w czymś pomóc, Żle jak nie podchodzą... jeszcze nie znalazł sie taki co by mu dogodził!!!

Ten post jest bez sensu, chyba że tu chodzi o to by napisać pare głupich słówek i poczytać równie bez sensownych odpowiedzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wolność słowa, a telewizja TRWAm

wystarczy kliknąć w kalendarz na głównej 4lomza ...

Przy wejsciu klient powinien dobierać sobie plakietke z napisem

'PODCHODZIĆ I TO SZYBKO"

"DAJCIE SIĘ ZASTANOWIĆ"

"SAM SOBIE PORADZE" " :P

Oto w pełni lata mamy »gorące lato« w Warszawie: ochroniarze, policja w samym centrum Warszawy, na placu Defilad, pod »pałacem nauki i kultury« im. Józefa Stalina - biją się z kupcami.

Z kupcami, których pan wicemarszałek sejmu, pan Niesiołowski proponuje, by nie nazywać ich szlachetnym mianem kupców, ale mniej szlachetnym - handlarzy.

Widać efekty »polityki miłości«. Miłość żąda ofiary! - tak było wyhaftowane na sztandarach kiedyś i... pierwsze ofiary są" - Stanisław Michalkiewicz, publicysta pism prawicowych komentuje wydarzenia z mijającego tygodnia.

Pewne okoliczności będą potrzebowały jednak wyjaśnienia: np. to, czy rzeczywiście pani Gronkiewicz-Waltz proponowała kupcom działkę zastępczy przy ulicy Okopowej za cenę 65 milionów złotych, co stanowi cenę zaporową, czy też stanowiło to - jak sugeruje to kolega Ziemkiewicz - sposób wyślizgania ich dla konkurencji, które mają większą siłę przebicia się do serduszka dobrego pani prezydent.

Jak daleko mogą używać siły i przemocy firmy ochroniarskie, bo to że policja może pałować i zagazowywać obywateli, jest normalne, ale wczoraj policja stała z boku i tylko przyglądała się, jak ochroniarze pałują i zagazowują kupców. Jest to objaw, że nasze państwo poważne chyba nie jest.

To, że nasze państwo nie jest poważne, a przynajmniej są co do tego poważne wątpliwości, wskazuje też najnowsza inicjatywa rzecznika Praw Obywatelskich, p. doktora Kochanowskiego, który postuluje - za panem posłem Palikotem, żeby kandydaci na najwyższe stołki - prezydenta, senatorów, posłów - byli przebadani na okoliczność, czy są zdrowi psychicznie.

Taki postulat może przetrzebić naszą scenę polityczną, bo jest przekonany, że spośród dzisiejszych naszych dygnitarzy - gdyby ten obowiązek został tak z dnia na dzień wprowadzony - obawiam się, że wielu nie sprostałoby temu egzaminowi, a już na pewno politycy o zszarpanych nerwach...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

każdy mały handlarzyk karze biegać z pytaniem 'w czym pomóc' a to i tamto. Klienci są już przyzwyczajeni do takiego stanu żeczy. Właża i gapią sie bez sensu w półki, zamiast podejść i się zapytać.

mario

wole sam wybierac co che. jak podejdzie sie i zapyta czy pomuc, odmawiac. ale drarzni mnie juz jak cholera gdy zadaje kolejne pytania: a morze jednak?
dotyczy to karzdego sklepu.

ale rzeby robic afere bo ktos nie podszedl to szczyt imbecylizmu. ciezko ruszyc wlasna dupe, a wymaga od innych.

rowniez polecam 3310 a jesl ijestes bardziej wymagajacy (kolorowy wyswietlacz, polifonia) - siemens c60 dla bogaczy;)

Kupowałem już wiele razy w ME i za każdym razem gdy podchodzę do stoiska z towarem ktoś podchodzi i pyta się mnie czy w czymś pomóc,więc widocznie masz pecha ;)

Treść jest ukryta

Zgadzam się z Rezydentem. Co jak co ale w ME obsługa jest na poziomie. To, że czasem stoją w grupkach -fakt może być irytujące, ale nie przesadzajmy. Jeśli jest mały ruch to nic w tym dziwnego. W sklepie są dość wysokie regały i mogą nie zauważyć klienta, choć osobiście nigdy mi się nie zdarzyło aby nikt nie podszedł.

Treść jest ukryta

angielka1007 , sama jesteś bez sensu , po jaki **uj tylu pracowników, żeby stali gadali i stroili głupie miny wszedłem tam i znudziło mi sie po 10 minutach szukania jednego zjebanego kabelka który kosztuje 100zl a dokładnie 99zl , podszedł by pacan i zapytał to bym nie musiałbym sam latać z konta w kont tylko zostałbym obsłużony jak należny, po to są żeby pomagać w szukaniu , doradzić czy inne tam. może nie potrzebnie sie wqrwiam, nie ja im płace ale sam miałem pracownika który ciągle stał teraz stoi ale w zatrudniaku ,po co trzymać legata na jego miejsce znajdzie sie na pewno człowiek który poszanuje miejsce pracy , ok rozumiem mogą sobie stac i gadać pół dnia ale jak nie ma klientów czy nawet oglądających

Ja postawiłbym na Nokię ;p

może jak się przekona że to stary pies to odda oby tylko do lasy nie wywiózł takiego to tylko do drzewa i blisko mrowiska

Treść jest ukryta

Jasimar zgodzę sie z tobą w 100-u % odrobina inicjatywy w wykonywany zawód , uśmiech do klienta a nie naburmuszony jak bys mu matkę zabił, lub jak by za kare pracowałby w tym sklepie , jezeli ktoś sie kreci i czegoś szuka wystarczy zapytać, ja tam nie pracuje wiec nie wiem gdzie co leży

Z tego co sie orientuje to na drugi dzien juz jest. Jesli chodzi o cene hmmm... jakies 30-40 zl chyba. To zalezy czy to ma byc poduszka badz sama poszewka.

I LOVE JEZIORKO EHEHE :)

ej a jak zamowie w rossmanie [ w galeri stokrotka ] to tez tak szybko bedzie ? czy troche pozniej. bo zalezy mi na czasie a jutro niedziela wiec ten zakład fotograficzny bedzie zamkniety.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

idiotyczny temat - ale jak to mowią jaki temat taki autor

p.s - jesteś bezmózgiem

Ja się tym zajmuję naprawiłem 5 konsol dla znajomych i wszystkie chodzą do dnia dzisiejszego a od momentu naprawy pierwszej konsoli minęło już 6 miesięcy.Jak coś to wal na GG:15898031

Mam pytanie. Zamierzam kupic honde gold wing z 2000r. - jeszcze w starszej budzie.
Pytanie moje jakie sa wrazenia z prowadzenia tego motoru, oraz pytanie czy trzeba byc pudzianowskim aby utrzymac ten motor ?

numlock naciśnij jeszcze raz (na górze klawiatury są klawisze funkcyjne - zdaje się, że F6 trzeba nacisnąć, bu może razem z klawiszem fn - u dołu po lewej).

Wielkie dzieki;)

nie kupuj motorolek ani SE z joystickami Motorola się zawiesza po kilku miesiącach użytkowania a w SE joystick lubi się psuć

To się tam przeprowadź

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

nno chodziłem na breaka'a i bylo no nawet fajnie stałem właśnie z przodu dostawałem opieprz ale fajnie było :) a zaczęły się potem treningi w sq i Lipno :D Kisiel Dobrze Byo !

Takos

Przypomnijcie sobie co stało się w Polsce po upadku Powstania Styczniowego. Po tej dacie władze carskie rozpoczęły masowe repatriacje Polaków na Syberię, a także masowe zasiedlanie ziem polskich rosyjskojęzycznymi żydami, nazywanymi przez polskich żydów "litwakami". Zamysłem carskim było urządzenie w Polsce narodowego tygla na wzór bałkan. I poniekąd udało się... Litwacy nie znali tradycji i obrzędowości żydów polskich, stąd obie społeczności nie potrafiły nawiązać łączności (barwnie opisuje to w swych książkach Isaaca Bashevis Singer). Nie potrafili nawiązać łączności z Polakami. Za granicą zostały ich majątki, miasteczka, rodziny. Cara postrzegali jako największego wroga, który pozbawił ich wszystkiego, łącznie z bożnicą i tradycją- stąd owa słabość do komiternu, który w końcu wysadził Cara z siodła... A reszta to już historia- która zawsze toczy się w sposób nieprzewidywalny...
Historia polskiego antysemityzmu i żydowskiego antypolonizmu zaczyna się właśnie po upadku powstania styczniowego. To cudowny prezent od znienawidzonego rosyjskiego zaborcy, który do dziś daje o sobie znać. Przed powstaniem styczniowym antysemityzm w Polsce nie istniał, a okreslenie żyd nie miało zabarwienie pejoratywnego. Lokalne społeczności żyły w zgodzie, małżeństwa mieszały się. Przykład pierwszy z brzegu- wieś Zabiele- wieś dworska- o ogromnym znaczeniu w czasach II RP- 13 karczm zaopatrujących dwór łomżyński i siedzibę królewską. Społeczność 50 na 50.

nic

Już teraz w większości gimnazjów robią dzienniki internetowe, nie są one zastąpione zwykłymi ale są.

ja tesz

Bardzo popularny wsrod kobiet w USA. Niezawodna, komfortowa maszyna.

Takos

Do Mistrza418
Na głupie odpowiedzi - głupio odpowiadam. Ale dziwi mnie twoja nienawiść do zwierząt

Do Vivery - to jest zbyt skomplikowane żeby wyjaśniać to na forum , jedynie mogę napisać w kilku słowach: suczka jest na stanie schroniska, ale sercem moja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org