piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie będą cię leczyć, dopóki nie zaczniesz umierać? co na to PO?

EURO Parlament

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie będą cię leczyć, dopóki nie zaczniesz umierać? co na to PO?

mistrz418 ale ty Pajac jestes, a ja teraz znając twoje myslenie, bardziej pomogl bym temu kundelkowi a tobie kiwnął palcem i wzruszyl ramionami jak bys cierpial przejechany przez samochod czekajac na pomoc na ulicy ;)
co z tego ze ten pies jest na zdechnięciu, no kurde co za czlowiek , kocha cie ktos w ogóle czy nie? :)

Po to się pracuje żeby mieć i jakieś przyjemności. dla jednego jest to wycieczka w góry, dla innego zabawa z przyjaciółmi w pubie, dla innego jazda drogim samochodem itp., dla innego datek na kościół, dla innego datek na sieroty itp. a dla mnie jest ogromną przyjemnością opiekować się starą , chorą sunią.
Gdybym nie miała ochoty opiekować się tą sunią, to bym wtedy korzystała z atrakcji takich jak wycieczki, wczasy, a nie dawałabym pieniędzy dla biednych, chorych ludzi.

hahahahahaha zajebisty wyjazd hahaha

Normalnie od 18 lat na kat.A Sam robiłem niedawno

DZien dobry!!!mam problem z klawiatura,nacisnelem jakieś klawisze i teraz zamiast "u" jak wpisvje to mam 4, a zamiast "i" mam 5 itd, prosze o pomoc,pozdrawiam!!!mam laptopa FFujitsu Siemens v6515

samsung x700, telefon nie do zniszczenia, posiadam model od ponad roku. Beton, sufit, podłoga, piasek, deszcz. nawet lakier nie schodzi,nie tnie się, bateria trzyma średnio (ale to już 4 rok eksploatacji). zatyczki na wejścia do akcesoriow. Telefon to cegiełka, żaden slider. zobacz na aukcjach. 1,3 mpx, głośnik stereo itp..

amnessia mini ale Ty głupia jakaś jestes ;/ Jak Amnesiemax juz sprzedają to na yamę siadasz? Zastanów sie dziewczyno co Ty robisz...

"Ale nie ma się co dziwić, w gazetach dla młodzieży tylko, jak to myszka ma źle w sklepie zoologicznym, czy małpka w ZOO na Tajwanie ma depresje, bo nie ma stałego partnera, a za mało mówi się o dzieciach cierpiących na nowotwory, astmy, białaczki itp."

Pytanie do mistrza418.

Czytasz BRAVO ? : ]]]

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Tak jestem chętny :]

o lol

Imię (nazwa) użytkownika: kasiulka44 ---.lomza.mm.pl

Autor: kiki75 (---.lomza.mm.pl)

zbieg okolicznosci? czy zwykla reklama?

Bez urazy ale jak bardzo trzeba być ograniczonym umysłowo by wierzyć w takie brednie czyt. wróżki?

budynek mieszkalny jego projekt można zobaczyć na stronie: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=606095&page=5

Cytat:

Tak, tak Żydzi to taki bardzo zły naród, a Polacy to bardzo dobry naród... Uwielbiam takie uogólnienia.
Swoją drogą- byłam dziś na wycieczce w Jedwabnem. Chciałam zobaczyć pomnik ofiar pogromu i kurcze strasznie trudno tam dotrzeć. Brak jakichkolwiek oznaczeń. O drogę musiałam pytać mieszkańców. A sam pomnik wygląda na zaniedbany. Po polu walają się stare wieńce i znicze. Nie mówiąc o miejscu dawnego cmentarza żydowskiego, porośniętego chwastami.Dlaczego nikt o to nie dba?

dream on

Bo to kosztuje pieniadze. Pieniadze ktore Zydzi wydawac nie lubia bez potrzeby. A lepiej sie zalic ze w polsce nikt nie dba- lub jeszcze lepiej, ze umyslnie zaniedbuja zydowskie cmentarze.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org