niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Idźcie do Warszawy

Człowieku ,szukasz dziury w całym.Takiej obsługi tylko pozazdrościć, Ja kupiłem swego czasu w tym sklepie gierkę dla syna psp.Paragon ,który jest potrzebny do gwarancji gdzieś mi w domu zaginął.Zadzwoniłem,przedstawiłem swój problem.Odpowiedz była natychmiastowa,nie ma problemu.Dziś syn śmiga na nowej gierce.Pozdrawiam obsługę i dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Idźcie do Warszawy

A ja polecam LG KU990i.Znajomy ma taki bardzo dobrze się spisuje a fotki przez niego robione cud miód i orzeszki(5 mpx robi swoje).Ekranik dotykowy możliwość pisania sms przez wyświetlaną klawiaturę qwerty lub ręcznie(telefon rozpoznaje pismo i sam przekształca na litery do wiadomości). Muzyka bardzo dobrze , głośnik potrafi narobić naprawdę duży hałas dodatkowo telefon obsługuje Divixy więc możecie spokojnie oglądać takie filmy jak na komputerze bez zbędnego konwertowania.

Polecam wszystkich ,tylko nie tego w Jarnutach.Złodziej i oszukaniec.Tak tak Panie Andrzeju to ja to piszę.Już nie płacę po 4000zł.Pompa wtryskowa ma się dobrze,wtryski też.

Wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa ;)))

hej :) mam małe pytanko ile kosztuje i ile trzeba czekac na zrobienie poduszki z włąsnym zdjeciem w zakladzie fotograficznym na ulicy małachowskiego :) Z góry dzięki :*

Wiem gdzie jest pudelek , teraz interesuje mnie nagroda.Powiem tak : ile ?;)))

Demotywujący dobrze poinformowany o "festynach" w Jeziorku..... napewno sam jest ich uczestnikiem..... nic w tym zlego ale po co takie glupie komentarze....z Łomzy tez jest zazwyczaj sporo ludzi tylko sie tego silnie wypieraja

Kolejna reklama?

Takos

po obliczeniach wyszło mi że to było 4lata temu mniej więcej w okresie od końca maja do pierwszego tygodnia lipca ale nie mam dokładnych danych, praca była oczywiście legalna.
Czyli jak tą rubryke wypełniłaś w ankiecie daty nie podałaś ani zarobkówi czy masz już zatwierdzoną ankiete? ja i takw pon bede dzwonił na KWP się pytać co z tym mam zrobić :/
pozdrawiam

KWP KATOWICE

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

fox car audio na alei legionów ;-p

mistrzu PRZY ORLIKU patrz

Proponuje tak jak kolega wyzej wybrac sie do foxa,wybrać sobie radio i poszukac takiego samego na allego.Roznica w cenie od 150 do 200zl:)

Jeśli chodzi o ten sklep to tam ciągle poszukują nowych pracowników bo jak ktoś się pojawia to po paru dniach dziwnie szybko znika. Jedną z głównych przyczyn tej sytuacji jest niesamowicie "miła i kulturalna" pani kierownik.
Życze powodzenia :)

ok, może coś spotkam :)

Takie tematy trzeba po prostu ignorować...

Takos

Masz rację Dobromil To jest wkurzające ale ja jak zawsze byłem w ME to taka sytuacja raz mi się zdarzyła a kupowałem tam kilka wartościowych przedmiotów

Hej jest ktoś z Bstoku? wyznaczali Wam w ostatnim czasie WZ ??? lub dawali obiegówki? ja juz 2 miesiac czekam po oddaniu ankiety CZEKAM NA ODP i Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org