Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idźcie do Warszawy |
Człowieku ,szukasz dziury w całym.Takiej obsługi tylko pozazdrościć, Ja kupiłem swego czasu w tym sklepie gierkę dla syna psp.Paragon ,który jest potrzebny do gwarancji gdzieś mi w domu zaginął.Zadzwoniłem,przedstawiłem swój problem.Odpowiedz była natychmiastowa,nie ma problemu.Dziś syn śmiga na nowej gierce.Pozdrawiam obsługę i dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idźcie do Warszawy |
A ja polecam LG KU990i.Znajomy ma taki bardzo dobrze się spisuje a fotki przez niego robione cud miód i orzeszki(5 mpx robi swoje).Ekranik dotykowy możliwość pisania sms przez wyświetlaną klawiaturę qwerty lub ręcznie(telefon rozpoznaje pismo i sam przekształca na litery do wiadomości). Muzyka bardzo dobrze , głośnik potrafi narobić naprawdę duży hałas dodatkowo telefon obsługuje Divixy więc możecie spokojnie oglądać takie filmy jak na komputerze bez zbędnego konwertowania.
|
|
Polecam wszystkich ,tylko nie tego w Jarnutach.Złodziej i oszukaniec.Tak tak Panie Andrzeju to ja to piszę.Już nie płacę po 4000zł.Pompa wtryskowa ma się dobrze,wtryski też.
|
|
Wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa ;)))
|
|
hej :) mam małe pytanko ile kosztuje i ile trzeba czekac na zrobienie poduszki z włąsnym zdjeciem w zakladzie fotograficznym na ulicy małachowskiego :) Z góry dzięki :*
|
|
Wiem gdzie jest pudelek , teraz interesuje mnie nagroda.Powiem tak : ile ?;)))
|
|
Demotywujący dobrze poinformowany o "festynach" w Jeziorku..... napewno sam jest ich uczestnikiem..... nic w tym zlego ale po co takie glupie komentarze....z Łomzy tez jest zazwyczaj sporo ludzi tylko sie tego silnie wypieraja
|
|
Kolejna reklama? Takos
|
|
po obliczeniach wyszło mi że to było 4lata temu mniej więcej w okresie od końca maja do pierwszego tygodnia lipca ale nie mam dokładnych danych, praca była oczywiście legalna. Czyli jak tą rubryke wypełniłaś w ankiecie daty nie podałaś ani zarobkówi czy masz już zatwierdzoną ankiete? ja i takw pon bede dzwonił na KWP się pytać co z tym mam zrobić :/ pozdrawiam KWP KATOWICE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
fox car audio na alei legionów ;-p
|
|
mistrzu PRZY ORLIKU patrz
|
|
Proponuje tak jak kolega wyzej wybrac sie do foxa,wybrać sobie radio i poszukac takiego samego na allego.Roznica w cenie od 150 do 200zl:)
|
|
Jeśli chodzi o ten sklep to tam ciągle poszukują nowych pracowników bo jak ktoś się pojawia to po paru dniach dziwnie szybko znika. Jedną z głównych przyczyn tej sytuacji jest niesamowicie "miła i kulturalna" pani kierownik. Życze powodzenia :)
|
|
ok, może coś spotkam :)
|
|
Takie tematy trzeba po prostu ignorować... Takos
|
|
Masz rację Dobromil To jest wkurzające ale ja jak zawsze byłem w ME to taka sytuacja raz mi się zdarzyła a kupowałem tam kilka wartościowych przedmiotów
|
|
Hej jest ktoś z Bstoku? wyznaczali Wam w ostatnim czasie WZ ??? lub dawali obiegówki? ja juz 2 miesiac czekam po oddaniu ankiety CZEKAM NA ODP i Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |