piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
walka o wolność słowa cd.

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: walka o wolność słowa cd.

A co cie obchodzi na co pieniadze kazdy przeznacza pilnuj swoich, jak kogoś niestac na dziecko to niepowinien go miec!

a co tam ciekawego ?

byłam wróciłam nic rewelacyjnego, do 12 fee muza od 12 spoko.pozdrawiamm

A który to taki oszust i wyzyskiwacz?

Treść jest ukryta

L3g1on
Ankietę złożyłam jakieś trzy tygodnie temu i nie mam pojęcia czy została zatwierdzona. Byłam zmuszona wpisać przybliżone daty mojej pracy zarobkowej poza granicą Polski i to samo dotyczyło zarobków.
Jestem ciekawa co Ci powiedzą jak zadzwonisz. Napisz wszystko czego sie dowiesz, bo to bedzie przydatne tez dla innych osób.

to ze właściciele są hamami i oszustami wiadomo od zawsze ale większosc naszych łomzyńsiej "młodzieży" nic sobie z tego nie robi i daje sie cały czas robić w tzw. kakao bez mydła , no ale buraka zawsze bedzie ciągnąć do buraka - taki świat...:)

Wogle to chciałam być orginalna:D
Racja,
Taki świat....:)
Wszelkie błędy z dedykacją dla ANTY BLMa

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Mistrzu418 krzycz głośno - ludzie nie korzystajcie z wczasów, nie jeździjcie na wycieczki, nie kupujcie działek rekreacyjnych, nie korzystajcie z przyjemności życia tylko oddawajcie pieniądze innym ludziom co nie mają pieniędzy na leczenie swoich dzieci i lub na ich utrzymanie. Na to więcej idzie pieniędzy niż na leczenie małej suni. A może ty komuś zabierasz etat? No jeśli jesteś już dojrzałym mężczyzną??

zadzwonię do nich w poniedziałek i oczywiście podam tutaj do informacji zgromadzonych :)
jeszcze jedno pytanko turboneta ankiete oddałaś jak pojechałaś na WZ czy może wcześniej ?
pozdrawiam
KWP KATOWICE

ooo mają tam geja? :P
może ta Pani nie była z tego działu i wcale nie musiała wiedzieć gdzie są dyskietki :D

Mnie wkur.wia jak wchodze do sklepu a jakiś śmieć chodzi krok w krok za Tobą..Niestety w naszym mieście tak jest.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Witam,
Chcialbym sie dowiedziec gdzie w Łomży mozna naprawic xbox 360? Moze sie ktos orientuje.

Pozdrawiam

Treść jest ukryta

czy moze ktos pracowal w sklepie z uzywana odzieza ''Wtórpol'' (przy dworcu w nowym budynku w piwnicy)i moze mi powiedziec jak tam jest?Chce sie przyjac do tego sklepu,ale niepokoi mnie fakt,ze musze jechac do skarzyska kamiennej aby podpisac umowe.

http://www.idg.pl/porada/90269/System.Volume.Information.1.5.GB.zmarnowanego.dysku.tylko.dla.zaawansowanych.uzytkownikow.html

http://support.microsoft.com/kb/309531/pl

http://komputery.katalogi.pl/System_Volume_Information-t123863.html

a ja ma pytanie poza konkursem. Samanta59 ten pudelek był twój czy mieszkał w schronisku?

Co roku fajne spływy organizuje PTTK na ul. Wojska Polskiego 1, byłam już na 3 i jestem zadowolona. Znajomi teraz wybierają się na ROSPUDĘ od 3-8.08.2009 r właśnie z PTTK.

POZDRAWIAM

Takos

Pewnie sobie wymyślił....ja to się bardzo dziwie jak ktoś jeszcze chce płacić za oglądanie pseudo-piłkarzy z naszego miasta. Co z tego, że znajdowały się na nich pieniądze skoro i tak zawsze przegrywają niemal każdy mecz :) za jakiś czas wróże im A-Klase okręgową, niech kopanie piłki z drużynami z Piątnicy,Stawisk czy Wizny podbuduje EGO naszych zawodników

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org