Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska jest piekna! |
... jak w temacie....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska jest piekna! |
Za to twój "warsztat językowy" jest mega zajebiście przyciągający - "TĘPE DZIDY" , "WOGLE"...
|
|
W sklepie spożywczym "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
rozwalili budke bo II etap modernizacji stadionu sie zaczal ciolki
|
|
dzięki ze podajesz mi przykłady z twojego życia, czy to prawda ze w Ugly Pepole jesteś na pierwszym miejscu ??? a i zmień nick na CYBER BRZYDAL http://patrz.pl/zdjecia/ugly-people pozdrawiam Cieciu
|
|
wszędzie
|
|
Zwycięży Orzeł Biały Zwycięzy polska brać I Łomża też zwycięży Jak się nauczy grać. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W Warszawie podatek od psa wynosi 1 (jeden) zł na rok. W Łomży w ubiegłym roku było 100 (sto) zł na rok Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
buahaha;-D tępa istota "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Dobry kup :]
|
|
http://www.policja.pl/portal/pol/1/43970/Jest_ponad_milion_euro.html Ale mówcie i gdybajcie co chcecie:)
|
|
Idz po rozum do glowy dziewczyno a nie z pieniedzmi w reku do bajczarki zawodowej- ktora ma jeszcze tupet odgrazac sie konsekwencjami prawnymi. Moze tak wrozke zapytac co fiskus mysli o niej?
|
|
dla wszystkich zainteresowanych odnośnie ankiety bezpieczeństwa. Zadzwoniłem do KWP tam mnie przełączyli do (chyba) mojej miejskiej komendy , a tam pani powiedziała żeby wpisać przybliżony czas i zarobki z pracy za granicą. Ale w podobnej sytuacji radził bym jednak też dla pewności sie dopytać bo w różnych komendach są różni ludzie. pozdrawiam KWP KATOWICE P.S. adminie jeżeli czytasz ten wątek mógłbyś zmienić to farum na jakieś z podziałem na strony :/ bo to obecne nie znosi już za dobrze takiej ilości postów a wysyłanie wiadomości trwa z 10 min.
|
|
Nie wiem czy wiecie ale stare wróżki nie biorą pieniędzy gdyż jak to mówią to nie jest praca i nie wolno im sie na tym wzbogacać Przestrzegam też przed panią wróżka :P z wojska polskiego, koleżanka zostawiła u niej majątek do dziś nic się nie sprawdziło :P
|
|
nokie 3510i "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
magda81 taka prawda;) jestem ztoba "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |