Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palikocie! Biedroniu! do akcji!!!!!!!!!!! |
Nokia ;p najlepsza firma najlepsza jakosc DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palikocie! Biedroniu! do akcji!!!!!!!!!!! |
Dla dzieci bez przegotowywania jest też Dobrawa. Jest smaczna, taka słodkawa. W Łomży, ale tylko w małych butelkach (0,75l chyba) widziałam w biedronce.
|
|
ŁKS istnieje i ma się nadal w miarę dobrze, je*** władze miasta i ludzi takich jak jasiu.
|
|
a kasy to mają, proponowali odst. 1 tysiaka nie skusiłem się na ich oferte :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a to nie przypadkiem kot syjamski bo sjamskiego to ja nieznam bez kitu ;d
|
|
Organizowany jest wyjazd na mecz Pucharu Polski: Mazur Karczew - ŁKS Łomża! Mecz odbędzie się 29 lipca (środa) o godzinie 17:00 na stadionie w Karczewie. Wyjazd około godziny 13 !! Cena: 25 zł + PESEL Zapisy: Sklep czapniczy przy ulicy Krótkiej lub w poniedziałek i wtorek od 19-20 na starym dworcu. http://i26.tinypic.com/2upx15f.png
|
|
|
W jaki sposob mozna skasowac pliki znajdujace sie w folderze volume information z lokalizowanych na dysku lokalnym (D) w systemie operacyjnym vista ultimate. Pliki te osiagaja kilkanascie gb. Wylaczanie przywaracania systemu oraz zabezpieczenia menu wlasciwosciach tez nie pomoglo. Czy ktos mial taki sam problem? Jak mozna usunac zbedne gb ktore zajmuja bardzo duzo miejsca na dysku lokalnym?
|
|
L3g1on Ankietę oddałam tego samego dnia kiedy pojechałam na WZ. Drobne rady odnośnie WZ, takie zupełnie ode mnie prywatnie: mówić jak najwięcej i raczej czekać, aż to wam przerwą niż będą prosić o więcej, opanowanie i patrzenie prosto w oczy to bardzo ważne, a jak podacie dowód osobisty i oddadzą go Wam to schowajcie go w miejsce na niego przeznaczone czyli do portfela lub kieszeni, wtedy dopiero przystąpcie do udzielania odpowiedzi. Mi pani o wzroku mordercy zadała pytanie w chwili gdy podałam dowód i bacznie obserwowała moja reakcje i zachowanie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Organizowany jest wyjazd na mecz Pucharu Polski: Mazur Karczew - ŁKS Łomża! Mecz odbędzie się 29 lipca (środa) o godzinie 17:00 na stadionie w Karczewie. Wyjazd około godziny 13 !! Cena: 25 zł + PESEL Zapisy: Sklep czapniczy przy ulicy Krótkiej lub w poniedziałek i wtorek od 19-20 na starym dworcu. http://i26.tinypic.com/2upx15f.png Jadą najwierniejsi !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |