Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czas na Poker w Radzie Miejskiej!!! |
Autor: Róża Lux (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-07-09 18:18 Ludzie puknijta się w swe zakute łby: po pierwsze w tym mieście to doprowadźcie handel do jakiegoś przyzwoitego poziomu tak aby mieszkaniec tego miasta nie płacił za żywność więcej niż w dużych aglomeracjach miejskich, zróbcie w końcu porzadny rynek . Czy was łomżyniacy i szanownego prezydenta nie razi ten syf przy sikorskiego to jest miejsce handlu na potomków roztrząsaczy gnoju? Dobrowadźcie to porządku teren muszki przy ulicy Zjazd : poprawcie trybuny schody kibel dla ludzi , zróbcie z tego funkcjonalne i estetyczne miejsce do organiozowania imprez masowych i koncertów pod gołym niebem. I na koniec budujcie nowe a naprawiajcie stare ulice. I to są najbardziej nam mieszkańcom potrzebne sprawy a nie te głupoty. I tu się z tobą zgadzam . Widzisz bo w tej naszej Łomży już tak jest. Wszystko wszystkim przeszkadza a potem narzekają. Pod kątem imprez masowych był zrobiony plac czerwony ale hałas przeszkadzał okolicznym mieszkańcom więc pisali petycje i wygrali, teraz patrzą na wałensających się pijaczków i srające gołębie i znowu jest źle. Jak chcieli tak mają. Amfiteatr na muszli został rozebrany bo był niepotrzebny. Teraz by się przydał. Wystarczyło wyremontować i powiększyć. Miała ? powstać na terenach po byłej Bawełnie Galeria Narew. Kto ją wybuduje.? Jak główny inwestor przebywa na przymusowej kuracji w sanatorium pod kratką? Jedyna nasza Nadzieja w Galeri Weneda przeciwko budowie której walczyli biznesmeni z Hali Targowej. I nie tylko oni. A za żywność płacimy faktycznie dużo drożej bo od 30 do 40%. No to chyba supermarket by nam się przydał.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czas na Poker w Radzie Miejskiej!!! |
help gsm naprzeciwko max bike , e61 tak jak moja 6131 to platforma bb5 i inaczej niz boxem nie zdejmiesz sima, ja zaplacilem 30zl i jestem zadowolony ... & vice versa!
|
|
morderstwo to polityka wg ciebie? wspolczuje heretyczko
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie bierz nic innego oprócz samsunga, n to przereklamowane g..... za dużą kase, za nic tam innego nie płacisz jak za nazwę. Wystarczy porównać parametry jakie oferuje samsung. osobiście wybrałbym Avila.
|
|
Rambo, telefon low-end'owe każdego producenta to wątpliwa jakość, Samsung nie odbiega tutaj od normy. Dla mnie z wyżej wymienionych telefonów tylko E63. Dlaczego? - klawiatura QWERTY - bateria 1500 mAh - Symbian = masa możliwości + aplikacji - WiFi
|
|
Ja też polecę państwa Marciniaków . Kiedyś poleciłi mi ich znajomi i tak już cała moja rodzina tam chodzi od wielu lat . Nigdy się nie zawiedliśmy . Nie paprają roboty i uczciwie podchodzą do ludzi czyli nie wymyślają dziur których nie ma .
|
|
Fajnie tylko, że ten post skopiowałeś z wykopu i podpisałeś jako swoje mądrości.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ten na farnej zna się na tych rzeczach ale jak to są jakieś konkretne znaczki to mu nawet ich nie pokazuj bo zaraz cię w h..ja zrobi żeby je mieć miałem już z nim doczynienia
|
|
czy to jest wrozka? :))))) karty polozy ale ty sama wiecej sie domyslisz niz ona cos powie! wyrzucone pieniadze a ona bogatsza o najmniej 50 zl!!!!!!!!!!!Chcesz dobrej wrozki , poszukaj w B-stoku ,Elku i Rucianem-Nidzie >lepiej odszkodowac 150-200 zl ale przynajmniej cos sie dowiesz!napisz na e-maila to podpowiem
|
|
ludzie trochę taktu i kultury Tamasszzz sz szuka psa a nie kpin i " żartów ". Zwykła znieczulica . Jak nie jesteście w stanie pomóc to się nie odzywajcie i nie obrażajcie cudzych uczuć .
|
|
Jak nie umiesz czytać, to wyżej pisze "potrzebuje ciężarów" chętnych- czyli Ci którzy chętnie je sprzedadzą. Jak to ciężko zrozumieć nie ? "Keep it"
|
|
Jasiek dobrze gada.. Wódki mu!
|
|
amf powtarzasz się :D nie przepisuj postów
|