Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Senator McCain: trzeba wyjaśnić katastrofę smoleńską |
a ja nigdy nie roznosilem ulotek bo to marne grosze, a jeszcze teraz pot bedzie z ciebie splywal jak bedziesz szla z masa ulotek, poczekaj jeszcze troche i znajdz cos mniej wykorzystywanego za wieksze pieniazki , godzina przed komputerem dziennie na ogloszenia z roznych portali poswięcic tez dobrze,czasem nadazy ci sie jakas opieka nad kims czy cos. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Senator McCain: trzeba wyjaśnić katastrofę smoleńską |
Urząd Pracy jest na Nowogrodzkiej a nie na Polowej!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Pewnie gadali ze sobą czy nada sie do przetrzymywania znow jakiegos obcokrajowca
|
|
15 osób - 3 samochody Ostatnio takich dwóch przyjechało się woziło a jakie zdziwienie załapali Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Może to Baba- Dżaga!(Doda???)
|
|
U mnie w bloku też są ostatnio gadają coś o jakiejś haunie? Wie ktoś co to znaczy?
|
|
nie ma to jak prowokacja CBA :)
|
|
hi-tec? to badziewie, vitalmax jak najbardziej jednak 50 % bialka to zamalo na mase „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Po co każdemu te klucze, jeżeli nie jego to nic nie otworzy nimi ....................... kolekcja?????
|
|
Poszukuję kogoś kto zna się w miarę dobrze na znaczkach i potrafiłby oszacować aktualną wartość mojego zbioru. Potem oczywiście będę szukała osoby chętnej do kupna tych znaczków.
|
|
A ja polecam Agatę Podolak gabinet Księżnej Anny 9 . Bardzo profesjonalnie i bezboleśnie
|
|
anetka89 Ja czekałam dwa tygodnie i jeden dzień. Zadzwoniła do mnie miła Pani z informacją, że zaliczyłam MS i podała termin WZ.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No własnie,ja też się nie mogę dodzwonić..:( Ma ktoś może do niego aktualny nr niż ten : 86 218 68 47 ??
|
|
Ratujcie, pzyjeżdża do mnie rodzina z południa Polski, co można im ciekawego pokazać w naszym regionie?
|
|
Najbliżej chyba forty w Piątnicy ale tam jest milion kleszczy. Poza tym dolinę Narwi z góry (można pojechać na górę Św. Wawrzyńca od góry) Ładne widoki:) Poza tym muzeum w Drozdowie, skansen w Nowogrodzie, dolina Biebrzy też piękna:) W Łomży katedrę i spacerek na Farną przywitać się z Hanką Bielicką:)
|
|
Ona by nie uciekła, bo była bardzo przywiązana do opiekunki i słabo widzi. Podobała się wszystkim bo wyglądała jak śliczny szczeniak. Niestety kradzieże szczeniaków zdarzały się już. Co niektórzy żałują datku na schronisko za adopcję psa, więc idą na łatwiznę.
|
|
w chowanego :))) mario
|
|
Samo to,że brudasy byli u Ciebie chatę obejrzeć świadczy o tym,że chciałeś im ją wynająć. To,czy im wynajmiesz to Twoja brocha. Fakt,że ludzie im wynajmują domy i mieszkania, świadczy o krótkowzroczności wynajmujących i potwierdza regułę,że forsa nie śmierdzi nawet w wypadku ukręcania z niej sznura na własną szyję. Niech się pokurcze stąd zabierają razem ze swoimi pokracznymi babami,zaniedbanymi bachorami oraz dziwkami kręcącymi przed nimi tyłkami a także wszelkiej maści "obrońcami pokrzywdzonych". nar
|
|
inne psy go zjadly. tez bym takiego pudelka wszamal Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jezeli blisko to :D - jedz z nimi do siemienia na altane , fajny widok i mozna sobie pifko strzelic na łonie natury - mazury , ruciane nida jak najbardziej - forty hmm... mozesz zaprosic ich na przejażdzke quadami po tych terenach jezeli masz troche papu :) - tak wiecej to nie pamietam tyle tego jest hehehe - aaaa no i najwieksza atrakcja na podlasiu ...... Czeczeny :) tam u nich pewnie ich nie ma to fotek narobia i wrócą szczęśliwi hehe nie no zartuje ale napewno cos wymyslisz bo jest co u nas porobic na podlasiu , moze krowy nie widzieli ? :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wiecie może co będzie na miejscu tej starej kamienicy? Coś dobudowują - może nowe centrum handlowe :D
|
|
z chudzielca pakera to moze za 10 lat bedziesz paker, bialko to jedzenie, więc jakich bys komentarzy na internecie nie czytal to wiesz, a jesli masz tylko pol godziny czasu na cwiczenia to tez zaprzestaj lepiej myslec o jakich kolwiek superatach ;) musisz mieć chęci i cwiczyc az ręce odmowią ci naprawde posluszenstwa podczaas wysilku a nie zrobię 10 powtorzen , pozniej 10 i starczy ;) bialko to tak jak bys cwiczyl na kotletach ;) Zresztą kto mądry to niebedzie robil z siebie kaleki pakera dopomagając sie sterami jak co drugi na silowni , tylko tak aby wyglądac jak czlowiek co jak najbardziej mozna dojadac bialko miedzy posilkami Takos
|
|
a jakieś newsy w tej sprawie ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
było trzeba iść i się dowiedzieć, Łomża nie Warszawa, wszędzie blisko :)
|
|
widziałem ostatnio jednych z nich w autobusie, stara, średnia(matka) , młoda i dzieciak. tenże dzieciak miał w ręku replikę mp40 w skali 1:1. ćwiczy się dzieciak, ćwiczy. oni to chyba lubią wojnę, jeśli matka kupuje 3 letniemu dzieciakowi takie zabawki. uciekli z kraju od wojny, a tu dzieciak...(patrz wyżej). czyż to nie dziwne?
|
|
ale to była replika jak prawdziwy karabin, uciekają od wojny a dzieciak bawi się karabinem jak prawdziwy. matka uciekła od wojny, a dzieciakowi kupuje takie zabawki. czemu mu nie kupi samochodzika, albo miśka? teraz rozumiesz o co mi chodzi? nie wiem, czy to bezdenna głupota, czy celowe działanie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Samsung to **** :/ nie polecam , już nokia :) mario
|
|
Nie, przysługa... Eh ,czy Wy wszyscy tacy dociekliwi?? Moze juz teraz nikomu nie odpisywac na posty... Dajcie ludzie spokoj.
|
|
turboneta a ankiete moze juz oddawałaś? bo ja mam taki mały problem bo o ile dobrze pamiętam to tam w ankiecie jest czy sie pracowało za granicą, ja pracowałem jakieś 5 lat temu byłem w niemczech na truskawkach przez 1 miesiac ale niepamietam dokladnie od kiedy do kiedy i ile tam zarobiłem :/ a to trzeba podać w ankiecie:( miał ktoś może podobny problem? Aha no i jakie pytania na WZ były :) i ile czekałaś na termin WZ po wyniku MS pozdrawiam KWP KATOWICE
|
|
L3g1on Oddałam już ankietę bezpieczeństwa i tak jak Ty również pracowałam poza granicą Polski. To, ze nie pamiętasz ile zarobiłeś pięć lat temu jest sprawą oczywistą, dochodzi do tego kwestia czy rozliczyłeś się z tego, bo jeżeli nie i była to praca na czarno to chyba nawet lepiej abyś tego nie ujmował. Co do WZ to już wcześniej pisałam, że dla mnie osobiście było to dużo gorsze niż MS. Gdy weszłam do pokoju ujrzałam trzy panie o spojrzeniu morderców, które wcześniej występowały prawdopodobnie w muzeum figur woskowych w zastępstwie ...miałam wrażenie, że ich mimika ogranicza się tylko i wyłącznie do ruchu warg w chwili gdy zadawały mi kolejne pytania. Po każdym pytaniu wbijały we mnie wzrok z jeszcze większą siłą...nie było to dla mnie miłe przeżycie ale oczywistym jest to, że nie dałam nic po sobie poznać jak bardzo mi nie odpowiada owa sytuacja. Co do pytań to standardowo: - przebieg dotychczasowej kariery zawodowej - największy problem w życiu i sposób w jaki sobie z nim poradziłam - największy autorytet - co byłoby dla mnie najtrudniejsze w pracy policjantki
|
|
ja mam k800i i nie narzekam. Jeżeli chodzi o joystick chodzi idealnie, jego wrogiem jest kurz, który osiada na stykach joya.Poza tym telefon jest prosty w obsłudze ma aparat mp3, radio z Rds.
|
|
Najlepiej jest w stokrotce jak za tobą chodzi jakiś koleś krok w krok xD
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja jeszcze nie pracuje ale w niedalekiej przyszłosci chetnie przeznacze swoje podatki na schronisko.
|
|
jasiu_smietana to głupek ze wsi wysokie mazowieckie :)))
|
|
Witaj Kasiulko44 , moj adres znajdziesz na stronie inetrnetowej oraz pozostałe informacje . A dla pozostałych istotna kwestia , : 1) nie jestem gówniarą bo swoje lata tez już mam 2) Jest to moja praca zawodowa i jak kazda opiera sie na płatnosci , bzdurą jest że prawdziwa wróżka nie bierze pieniędzy , czasem faktycznie nie biore pieniedzy jesli uznaje ze ktos ich naprawde nie ma . Po za tym poswiecam też swoj czas . 3) Pewnie gdybym mieszkała w stolicy naszego "kochanego"kraju , cena byłaby wyzsza , ale nie to jest najważniejsze . To już ostatna odpowiedz w tym dziale .Miłego dnia
|
|
Vivera - czytaj uważnie! Suczka była na moim utrzymaniu, nie korzystała z twoich podatków. Poza tym mieszkała nie w boksie tylko w biurze. Pracownicy schroniska nie zakopują psów pod płotem
|
|
Wrózka powie kiedy 4lomza zbankrutuje? Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |