sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sondaż OBW poparcia dla partii politycznych w styczniu 2003

Czy fotogaleria na 4Lomza jest platna, czy tez darmowa???
Fotografia to moje hobby, wiec chcialbym sie podzielic moimi zdieciami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sondaż OBW poparcia dla partii politycznych w styczniu 2003

... a z dodatkiem jakich składników? :)

Chcialo i to mocno:) Piwo jednak mi nie sluzy:(

Dzięki za spotkanie. Napewno się jeszcze spotkamy .
Może dzisiaj na chwilkę wieczorkiem? Tylko jedno piwko, choć mam kłopoty z liczeniem :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Piotrze wejdź na www.gabo.hi.pl i na linki, tam jest kilka moich kiedyś napewno się za nie wezmę :)

Qufer

"Rywin Gate" początkiem upadku ekipy Millera?

I jeszcze jedno: dlaczego nikt nie moze krytykowac fundacji Owsiaka a Ty mozesz krytykowac innych???? Co jest?? Szanowny Panie: jakby pan nie zauwazyl w Polsce mamy od kilku lat wolnosc slowa (podobno) zagwarantowana.

Re: "Rywin Gate" początkiem upadku ekipy Millera?

Panie AJ.......
...czy panu chodziło o Jawę - jedną z wysp archipelagu Wielkich Wysp Sundajskich (że niby pan PA nie zna realiów życia w polsce...... ....?)
....a może o Jawę - czeski motocykl (że niby, przechodzi okres buntu i za wszelką cenę chce być inny, porzucił mieszkanie, samochód, wszelki dach nad głową i zamieszkał na "dwukółku".... inaczej postrzega świat......?)
....a może o jawę - ‘stan przytomności, czuwania; niespanie’ (słownik języka polskiego) - ale to to chyba raczej nie.... bo nijak nie pasowałoby do kontekstu.......

......przepraszam, że nie włączaczam się de sedna dyskusji (moja kobieta cały czas mi wypomina, że jestem taki kulturalny i ciągle Was przepraszam), ale już dawno doszedłem do wniosku, (podejrzewam, że podobnie jak wiekszość forumowiczów), że na tematy polityczne z panem AJ nie ma co dyskutować.....

Pozdrawiam!

Przeszkadza Ci praca w piciu? Rzuć pracę. Przeszkadza Ci żona w piciu? Zostaw żonę:))

ola

Panie Andrzeju.
Nie popiera Pan żadnej partii i pewnie nie popiera Pan też LPR - JA TEŻ NIE POPIERAM LPR i co z tego? A to, że nie mam zamiaru z wami walczyć natomiast wytykać głupotę tak. Jak do tej pory nie wyjaśnił Pan jak to się mogło stać z tymi waszymi a teraz już nie waszymi trzema "radnymi".
Panie Andrzeju w Piśmie Świętym stoi jak wół - prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, niż LPR dojdzie do władzy- czyżby i to pismo kłamało?
Ponad to żadna z partii nie ma szans na dłuższe rządzenie doputy dopuki będą durne podziały na czarnych, czerwonych, zielonych, paskudnych komunistów i tych jedynych mających rację nie liczących się ze społeczeństwem, tych którzy jeszcze niedawno krzyczeli POMOŻEMY a dziś krzyczą precz z komuną. Skrajność, fanatyzm, zaślipienie czy głupota NIE MOŻE rządzić. Marzy mi się, usłyszeć -jestem radnym wybranym przez społeczeństwo m.Łomży, reprezentuję mieszkańców i dbam o ich wszystkich interesy i żeby to była prawda. Uwierzę w to wtedy kiedy przynajmniej tu na FORUM nie będzie podziałów a polemika będzie konstruktywna, kiedy decyzje zapadać będą w Ratuszu a nie w Kurii, kiedy wreszcie "rządzący" nie będą słuchać KW w postaci Kurii!!!
Panie Andrzeju historia uczy, że jeszcze niczego i nikogo nic nie nauczyła,to może przestańmy wciąrz oglądać się wstecz spójżmy przed siebie i wspólnie MY MIESZKAŃCY MIASTA ŁOMŻY weźmy się do roboty.
Jeszcze jedno, przeżyłem już trchę ale widać jestem nie oświecony i dlatgo proszę Pana o naukę /chętnie się uczę nawet od młodszych byle mądrzejszych/ co to jest k o m u n a, kto to jest k o m u n i s t a, czy może Pan podać przykład łomżyńskiego komunisty. Jak do tej pory to ja słyszałem o socjaliźmie i wiem kto to taki s o c j a l i s t a.
Pozdrawiam i nie odchodzę od monitora.
e-mail: talizman@wp.pl

andrzej jarota

Po korekcie

Panie Andrzeju.
Nie popiera Pan żadnej partii i pewnie nie popiera Pan też LPR - JA TEŻ NIE POPIERAM LPR i co z tego? A to, że nie mam zamiaru z wami walczyć natomiast wytykać głupotę tak. Jak do tej pory nie wyjaśnił Pan jak to się mogło stać z tymi waszymi a teraz już nie waszymi trzema "radnymi".
Panie Andrzeju w Piśmie Świętym stoi jak wół - prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne, niż LPR dojdzie do władzy- czyżby i to pismo kłamało?
Ponad to żadna z partii nie ma szans na dłuższe rządzenie dopóty dokupi będą durne podziały na czarnych, czerwonych, zielonych, paskudnych komunistów i tych jedynych mających rację nie liczących się ze społeczeństwem, tych którzy jeszcze niedawno krzyczeli POMOŻEMY a dziś krzyczą precz z komuną. Skrajność, fanatyzm, zaślepienie czy głupota NIE MOŻE rządzić. Marzy mi się, usłyszeć -jestem radnym wybranym przez społeczeństwo m.Łomży, reprezentuję mieszkańców i dbam o ich wszystkich interesy i żeby to była prawda. Uwierzę w to wtedy kiedy przynajmniej tu na FORUM nie będzie podziałów a polemika będzie konstruktywna, kiedy decyzje zapadać będą w Ratuszu a nie w Kurii, kiedy wreszcie "rządzący" nie będą słuchać KW w postaci Kurii!!!
Panie Andrzeju historia uczy, że jeszcze niczego i nikogo nic nie nauczyła,to może przestańmy wciąż oglądać się wstecz spójrzmy przed siebie i wspólnie MY MIESZKAŃCY MIASTA ŁOMŻY weźmy się do roboty.
Jeszcze jedno, przeżyłem już trochę ale widać jestem nie oświecony i dlatego proszę Pana o naukę /chętnie się uczę nawet od młodszych byle mądrzejszych/ co to jest k o m u n a, kto to jest k o m u n i s t a, czy może Pan podać przykład łomżyńskiego komunisty. Jak do tej pory to ja słyszałem o socjalizmie i wiem, kto to taki s o c j a l i s t a.
Pozdrawiam i nie odchodzę od monitora.
e-mail: talizman@wp.pl

aleks

ola

Twardy jesteś, jeżeli obchodzisz całe miasto po to, żeby policzyć kościoły. Jasne, że potem może być więcej. Zauważ, że w X-XI wieku był tylko jeden. Mamy wiek XXI i mamy kościołów w mieście tyle ile mamy. Mieszkańców przybywa to i kościołów też. Zakładam, że są to mieszkańcy wyznania rzymskokatolickiego (bo chyba o nim cały czas mowa). Aleksandrze: zastanawiam się i zastanawiam dlaczego dwanaście.... nie mogę dojść do konkretnych wniosków;)))) Jeżeli możesz to oświeć mnie:)

Zbychu..... nasza parafia ma tylko 3ha gruntu. I bynajmniej nie od państwa..... i co Ty na to?

Zbych

A mnie to już szczerze....... dozobaczenia w następnym wątku.

michal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org