Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie stoję w kolejce w MOPS |
Najebaliśta tych postów ino gwizd.Na dodatek z deka bez sensu.Ja tam byłem już dużo razy,ostatnio nawet 7 dni pod rząd i jestem zadowolony.Nie rozumiem Was...jeśli coś jest nie tak to po prostu tam nie chodźcie.A jak żaden bar w Łomży nie pasuje to otwórzcie swój i wtedy zobaczycie jak to lekko.Prawdą jest, że każdego w ciągu kilku minut ogarnie chęć "oszczędzania" i niech nikt tu nikomu nic nie zarzuca.Życie w tej kwestii jest proste-człowiek idzie albo tam gdzie nic w bułce nie widać albo tam, gdzie się z niej "wylewa".Ten kto lubi sobie obsmarować pół twarzy,zjeść ze smakiem i donośnie beknąć niech idzie do kolegi z ul.Małachowskiego.Szczerze polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie stoję w kolejce w MOPS |
Witam, czy wie ktos moze czy w Lomzy sa nadal prowadzone zajecia z jogi ? Jeśli tak prosze o jakies informacje.
|
|
Śmietnik może być gdziekolwiek a i tak znajdą się tacy którzy wyrzucą śmieci obok sam widziałem akcję pod Żabką na Słowackiego. Zapytaj najpierw gdzie ta kultura i ludzi a potem dopiero gdzie będziesz chodził.
|
|
diuku haha ;D
|
|
Proponuję formata :) Ostatnio też mi wirusy kompa zaatakowały. Przeskanowałam go kilkoma antywirami w awaryjnym po tym jak IST odłączyło mnie od neta ;) Niby sie uspokoiło, ale przeglądarka dalej zamulała, komp sie przywieszał no i żaden antywir nie odpalał się ze startem systemu. W końcu się zmobilizowałam i przeinstalowałam system. Teraz juz wszystko ślicznie śmiga :)
|
|
Współczuję ,chociaż cała moja rodzina leczy się w tej przychodni i nie bylo jak dotąd problemów ale fakt - czasami o 16 -17 już nie chcą przyjmować pomimo że lekarze tam pracują chyba do 18? ja dziecko zapisałam na Wyszyńskiego - pani doktor przemiła jak dotąd pomogła w czym było trzeba.
|
|
Jak znam realia tej przychodni, to jeżeli pani doktor pracowała do 18 i o 17 nie miała innych pacjentów to na pewno by Cie przyjęła. Ale pewnie było tak, że przyszłaś o 17, a tam jeszcze czekali pacjenci, w takiej ilości, że co najmniej do 18 lekarka miala ich przyjąć. Wiec nie mogli Cię zarejestrować, bo na któą? Na 19? Kilka razy też byłem w podobnej sytuacji i odmówiono mi rejestracji, ale bądźmy obiektywni i nie wymagajmy tylko do innych, ale też od siebie. Jeżeli przychodzi się do przychodni na godzinę przed zamknięciem to nie ma żadnej gwarancji, że będzie się przyjętym. To nie wina przychodni, że NFZ każe zapisywac każdemu lekarzowi 2.500 pacjentów i lekarz nie może zapisać ich mniej. Jeżeli w taką pogosde jak teraz połowa dzieciaków kaszle i charczy, to nie dziwmy się, że lekarz nie da rady ich wszystkich obejrzeć, zwłaszcza pod koniec pracy. Pretensje miejmy do władz, które takie durne limity ustaliły. Poza tym przecież do tej (i chyba innych) przychodni można zadzownic i zapisać dziecko, więc gdybyś to zrobiła, to moze zdążyłabyś się zarejestrwać albo powiedziano by CI, ze nie bedziesz przyjęta i nie traciła byś czasu. A jeśli to coś poważniejszego, to po 18 zawsze można z dzieckiem pojechać do ambulatorium na Szosę Zambrowską, jest pediatra i zbada malucha.
|
|
Zwracam się z apelem do Zieleni Miejskiej lub Perspektywy o skoszenie trawy przy Szosie Zambrowskiej! W niektórych miejscach zielsko osiąga już wysokość metra!!!
|
|
przeciez to ku..a niepowazne jest dam 10000 za stary rynek moze jakis polityczyna sie polasi i ja zostane wlascicielem. przegieli palke jezeli ta gora naprawde zostala sprzedana
|
|
Witam,chciałabym się spytać do którego dentysty iść na leczenie zębów z 5-letnim chłopcem ? Najlepiej byłoby gdyby dentysta ten był "surowy" i stanowczy bo ostatnio jak byłam u miłej pani stomatolog to mój łobuziak nawt nie chciał otworzyć buzi na dłużej niż 2-3 sekundy i nie pomogły miłe zachęty,proszenia itp ... :(
|
|
Ja chodziłam do Wiesławy Wasik na Al.Legionów 15 i wyleczyła mi 3 zęby chociaż strasznie się bałam.Jest miła ale i stanowcza :)
|
|
Tak oczywiście bo fryzjer czy kosmetyczka to to samo co chore dziecko i można sobie iść i się zrelaksować. Chyba jeszcze nie masz dzieci i niewiesz co to znaczy nagła choroba jak dziecko ci słabnie na ręku...?
|
|
Zgoda masz trochę racji ale czy nie można zachować się jak człowiek cywilizowany, tym bardziej wykształcony a nie z pretensją że zadługo pracuję bo tak późno przyszłam to trzeba napisać informację że przychodnia otwarta do godziny a rejestracja do godzin wcześniejszych to chyba każdy by wiedział. Ja w każdym bądź razie bym już nie pojechała tam tylko od razu na pogotowie a tak to ..... I ja najpierw poprosiłam o przyjęcie a nie rządałam żeby ktoś mnie przyjął a to jest ogromna różnica.
|
|
dowiedziałam się, że reklamy zamieszcza się w innym miejscu, JAKUBKU ty też się dowiedz koniecznie!!!
|
|
Z tą surowością też nie można przesadzić, bo jak dziecko się zrazi to może dostać nawet dentofobii czyli panicznego leku przed dentystą, i wtedy nawet siłowe posadzenie dziecka na fotelu nie pomaga, dziecko jest przerażone i... żaden rodzic nie chciałby na to patrzeć. Bardzo dobrymi rozwiązaniami są leczenie z podtelnkiem azotu (gaz rozweselający), ewentulanie ze stosowaniem środków lekko oszałamiających, a w ostatczeności w narkozie (to ostatnie kosztowne, a co ważne trzeba upewnić się, że klinika ma odpowiednich anestezjologów i sprzęt). Są specjalini dentyści zajmujący się dziećmi - pedodonci. Niestety, te dobrodziejstwa nie są dostępne w Łomży. Wiem, ze takie kliniki są w Warszawie, sam jestem tam umówiony z małym do jednej z nich.
|
|
ale chcesz przerobic na ps3 tak? hehe
|
|
otóz to... pozatym zakladasz identyczny temat kopiując to co ja napisalem:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Skończ podstawówke korespondencyjnie i dopiero odwiedz nasze elitarne łomżyńskie forum! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja uwazam ze najlepiej jest na Makowej - i standard i personel
|
|
Podobno mała amnezja zmienia właściciela i będzie teraz zamknięte przez jakiś czas ???
|
|
Co sądzicie o imprezie wskazanej w temacie. Szczególnie interesują mnie opinie o występach na Starym Rynku. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Gdzie w naszym miescie jest tokarz co dorabia tulejki z teflonu badz czegos innego ? bo nie slyszalem zeby byl takowy
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |