piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zamiast płakać o zasiłki, bierzcie przykład z Pana R,

WoW...
Respekt dla WAS
Tyle głosów po tak krótkim czasie- nie spodziewałem się :)
Dzięki :)
Pozdrawiam

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zamiast płakać o zasiłki, bierzcie przykład z Pana R,

nemo dla twojej głupiej ciekawości to ja na bonie byłem może rok temu i to 1 raz i jakoś żadnych śmieci po mnie i po moich znajomych nie pozostało :)) więc nie pierdo.... mi głupot. Wszedzie jest i będzie wielki śmietnik jasne i proste tak samo z kupami nie ma pojemników nie ma żadnych torebek to są kupki ;))

Powiedzcie mi w którym lokalu w obecnych czasach każe się sprzątać po sobie klientom którzy zostawili w kasie klubu jednego wieczoru ponad 500 zł ?????!!!!!!
Dobrze by to przeczytał właściciel klubu i odpowiedział tu na tym forum gdzie takie zwyczaje jeszcze panują .
Druga sprawa to nabijanie klientów na kasę przynosząc nie zamawiane wcześniej o wiele droższe dania. Tani chwyt niestety jak na tak renomowany klub. Tylko można się niestety przejechać gdy ktoś z towarzystwa jest trzeźwy i świadomy co zamawiał.

Ostatnie pytanie i fakt to: czy rezerwując stolik i płacąc 50zł, czy płaci się dodatkowo za wstęp po 10 zł od rezerwujących osób czy to ochrona chce sobie dorobić ???!!!

Witam? jestem z Bstoku przeszłam większośc etapów teraz czekam na WZ ile czekaliśc? ile macie mniej wiecej punktów do tej pory? JAK WYGLĄDA TU KOMISJA LEKARSKA ciężko jest? czepiaja sie krzywego kregosłupa itp????

te wszystkie cluby czy tam potupaje to hamstwo jak nic ostatnio byłem w amnesi czy jakos tak na Sienkiewicza sala do tanca na 15 osób miejsc mało wcale labirynt jakis to powinien byc a nie amnesia.
a tam na poznańskiej to wiadomo nazwa nowa właściciel ten sam i reszta taka sama tak wiec gówno sie zmieniło i tyle.
I nie wiem o co tu kaman jak i tak wszystko jest bo bani i wcale żadnej nowości klubowej w Łomży to nie widać

Lasvegas piłsudskiego 25, albo serwis ogumienia sikorskiego na przeciwko straży

Muszę to wiedzieć, żeby już do końca życia nie głosować na niego, jego rodzinę ani sąsiadów!!!

czy jest tu ktoś kto jest na etapie komisji lekarskiej w Poznaniu?

Pani doktor Pisowodzka to jedna z najlepszych jakie znam. Leczy moje dzieci i jestem z tego zadowolony. Czasem obserwuję, jak nam rodzicom się śpieszy a tłum przed drzwiami, każde dziecko najważniejsze. Oj ciężka praca.bobo21 napisał(a):

Wiesz na jakie grupy dziela sie faceci?
.....
ładni,brzydcy i z budowlanki ;)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

dowiedziałem się ,że otwarty został nowy ośrodek nauki jazdy,,JAKUBEK''dobrzy instruktoży z dświadczeniem,a jeden ma uprawnienia egzaminatora,polecam.

Tak oczywiście, że można przyjechać wcześniej a nie o 17 no pod warunkiem że człowiek nie pracuje i ma dużo czasu. Wiem że są limity ale jeśli jestem lekarzem a widzę dziecko to chyba mama nie przychodzi z katarkiem tylko z czymś bardziej poważnym i jeśli wychodzisz z domu a jest wszystko dobrze a po powrocie okazuje się że dziecko jest chore to chyba nie zadzwonię wcześniej i się nie umówię skoro dziecko było zdrowe. A co do pogotowia to i owszem byłam bo co miałam zrobić tylko że tam odsyłają do lekarza rodzinnego. i tak dookoła a oni tylko chcą podwyżek. No jeśli ktoś pójdzie prywatnie to odrazu jaka zmiana i mili i sympatyczni. To dlaczego nie jest taka miła jak się idzie do przychodni?????

Miałam podobny przypadek w tej przychodni, też przyszłam z chorym dzieckiem przed 17- wtedy telefonicznie nie jeszcze nie można się było rejestrować i odmówiono mi wizyty u Pani doktor...Na początku strasznie się wkurzyłam i też sobie pomyślałam, co za przychodnia, że pacjenta nie chcą przyjąć...
Ale przecież to nie jest wina pani doktor, że jest w naszym kraju taki a nie inny system, dla każdego jego dziecko jest najważniejsze i niestety ale my rodzice nie potrafimy spojrzeć na tego typu sytuacje obiektywnie. A przecież i pielęgniarki tam pracujące i lekarze mają swoje rodziny... A gdyby Pani doktor przyjmowała wszystkich, którzy by przyszli się rejestrować do godz. 18, to pewnie nie opłacałoby się jej wcale wracać do domu...a ma przecież też wizyty domowe...
I chociaż mnie też spotkał taki sam przypadek jakCiebie to nie mogę przyznać Ci racji. Najpierw trzeba zmienić system , na jaki płacimy te kolosalne składki. Pani doktor jest tylko elementem tego systemu, my też.
A przychodnie polecam (jednych jej pracowników darzę większą sympatią innych mniejszą ale to szczegół- nie trzeba wszystkich kochać ;))))np wczoraj pielęgniarki poświęciły mnóstwo swojego czasu - prywatnego mojemu choremu dziecku, a przecież mogły machnąć ręką.
Zanim zaczniemy publicznie krytykować ludzi, warto dobrze wszystko przemyśleć...

no to teraz telefon będziesz miała gorący -;-) naładuj baterie

gdzie w łomży jest sex shop

Nowym właścicielem bedzie ten menadzer co miał maxa, odkupił ja i teraz dziaać bedzie na wlasna reke a bardziej kieszen.

Co do tego portu to mysle, ze jest to jeszcze na etapie bardzo wczesnego planowania, natomiast nie iem jak się rozwija projekt z halą sportową (czy są decyzje środowiskowe, pozwolenie na budowe, wybrany wykonawca, itd).
Boisko Orlik napewno podniosłoby skromną ofertę rekreacyjna naszego miasta. Wielu młodych i nie tylko młodych mieszkańcow zazdrości takich boisk innym gminom, a ile ich jest napradę duzo - http://orlik2012.pl/index.php?option=co ... &Itemid=19

Do Grzegorza G - czy wyjąłeś już tę lufę z dupy?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org