Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiast płakać o zasiłki, bierzcie przykład z Pana R, |
WoW... Respekt dla WAS Tyle głosów po tak krótkim czasie- nie spodziewałem się :) Dzięki :) Pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiast płakać o zasiłki, bierzcie przykład z Pana R, |
nemo dla twojej głupiej ciekawości to ja na bonie byłem może rok temu i to 1 raz i jakoś żadnych śmieci po mnie i po moich znajomych nie pozostało :)) więc nie pierdo.... mi głupot. Wszedzie jest i będzie wielki śmietnik jasne i proste tak samo z kupami nie ma pojemników nie ma żadnych torebek to są kupki ;))
|
|
Powiedzcie mi w którym lokalu w obecnych czasach każe się sprzątać po sobie klientom którzy zostawili w kasie klubu jednego wieczoru ponad 500 zł ?????!!!!!! Dobrze by to przeczytał właściciel klubu i odpowiedział tu na tym forum gdzie takie zwyczaje jeszcze panują . Druga sprawa to nabijanie klientów na kasę przynosząc nie zamawiane wcześniej o wiele droższe dania. Tani chwyt niestety jak na tak renomowany klub. Tylko można się niestety przejechać gdy ktoś z towarzystwa jest trzeźwy i świadomy co zamawiał. Ostatnie pytanie i fakt to: czy rezerwując stolik i płacąc 50zł, czy płaci się dodatkowo za wstęp po 10 zł od rezerwujących osób czy to ochrona chce sobie dorobić ???!!!
|
|
Witam? jestem z Bstoku przeszłam większośc etapów teraz czekam na WZ ile czekaliśc? ile macie mniej wiecej punktów do tej pory? JAK WYGLĄDA TU KOMISJA LEKARSKA ciężko jest? czepiaja sie krzywego kregosłupa itp????
|
|
te wszystkie cluby czy tam potupaje to hamstwo jak nic ostatnio byłem w amnesi czy jakos tak na Sienkiewicza sala do tanca na 15 osób miejsc mało wcale labirynt jakis to powinien byc a nie amnesia. a tam na poznańskiej to wiadomo nazwa nowa właściciel ten sam i reszta taka sama tak wiec gówno sie zmieniło i tyle. I nie wiem o co tu kaman jak i tak wszystko jest bo bani i wcale żadnej nowości klubowej w Łomży to nie widać
|
|
Lasvegas piłsudskiego 25, albo serwis ogumienia sikorskiego na przeciwko straży
|
|
Muszę to wiedzieć, żeby już do końca życia nie głosować na niego, jego rodzinę ani sąsiadów!!!
|
|
czy jest tu ktoś kto jest na etapie komisji lekarskiej w Poznaniu?
|
|
Pani doktor Pisowodzka to jedna z najlepszych jakie znam. Leczy moje dzieci i jestem z tego zadowolony. Czasem obserwuję, jak nam rodzicom się śpieszy a tłum przed drzwiami, każde dziecko najważniejsze. Oj ciężka praca.bobo21 napisał(a):
|
|
Wiesz na jakie grupy dziela sie faceci? ..... ładni,brzydcy i z budowlanki ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dowiedziałem się ,że otwarty został nowy ośrodek nauki jazdy,,JAKUBEK''dobrzy instruktoży z dświadczeniem,a jeden ma uprawnienia egzaminatora,polecam.
|
|
Tak oczywiście, że można przyjechać wcześniej a nie o 17 no pod warunkiem że człowiek nie pracuje i ma dużo czasu. Wiem że są limity ale jeśli jestem lekarzem a widzę dziecko to chyba mama nie przychodzi z katarkiem tylko z czymś bardziej poważnym i jeśli wychodzisz z domu a jest wszystko dobrze a po powrocie okazuje się że dziecko jest chore to chyba nie zadzwonię wcześniej i się nie umówię skoro dziecko było zdrowe. A co do pogotowia to i owszem byłam bo co miałam zrobić tylko że tam odsyłają do lekarza rodzinnego. i tak dookoła a oni tylko chcą podwyżek. No jeśli ktoś pójdzie prywatnie to odrazu jaka zmiana i mili i sympatyczni. To dlaczego nie jest taka miła jak się idzie do przychodni?????
|
|
Miałam podobny przypadek w tej przychodni, też przyszłam z chorym dzieckiem przed 17- wtedy telefonicznie nie jeszcze nie można się było rejestrować i odmówiono mi wizyty u Pani doktor...Na początku strasznie się wkurzyłam i też sobie pomyślałam, co za przychodnia, że pacjenta nie chcą przyjąć... Ale przecież to nie jest wina pani doktor, że jest w naszym kraju taki a nie inny system, dla każdego jego dziecko jest najważniejsze i niestety ale my rodzice nie potrafimy spojrzeć na tego typu sytuacje obiektywnie. A przecież i pielęgniarki tam pracujące i lekarze mają swoje rodziny... A gdyby Pani doktor przyjmowała wszystkich, którzy by przyszli się rejestrować do godz. 18, to pewnie nie opłacałoby się jej wcale wracać do domu...a ma przecież też wizyty domowe... I chociaż mnie też spotkał taki sam przypadek jakCiebie to nie mogę przyznać Ci racji. Najpierw trzeba zmienić system , na jaki płacimy te kolosalne składki. Pani doktor jest tylko elementem tego systemu, my też. A przychodnie polecam (jednych jej pracowników darzę większą sympatią innych mniejszą ale to szczegół- nie trzeba wszystkich kochać ;))))np wczoraj pielęgniarki poświęciły mnóstwo swojego czasu - prywatnego mojemu choremu dziecku, a przecież mogły machnąć ręką. Zanim zaczniemy publicznie krytykować ludzi, warto dobrze wszystko przemyśleć...
|
|
no to teraz telefon będziesz miała gorący -;-) naładuj baterie
|
|
gdzie w łomży jest sex shop
|
|
Nowym właścicielem bedzie ten menadzer co miał maxa, odkupił ja i teraz dziaać bedzie na wlasna reke a bardziej kieszen.
|
|
Co do tego portu to mysle, ze jest to jeszcze na etapie bardzo wczesnego planowania, natomiast nie iem jak się rozwija projekt z halą sportową (czy są decyzje środowiskowe, pozwolenie na budowe, wybrany wykonawca, itd). Boisko Orlik napewno podniosłoby skromną ofertę rekreacyjna naszego miasta. Wielu młodych i nie tylko młodych mieszkańcow zazdrości takich boisk innym gminom, a ile ich jest napradę duzo - http://orlik2012.pl/index.php?option=co ... &Itemid=19 Do Grzegorza G - czy wyjąłeś już tę lufę z dupy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |