Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to nie komedia? |
aha rozumiem Ciebie masz utratę pamięci a spelunę masz w domu? ahaaaa to nie zazdroszczę...współczuje Ci człowieku a teraz Zamilcz idioto ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to nie komedia? |
nie lubie Kayah wolałabym żeby był kto inny np.Feel
|
|
nie robia tam u was w Łomży kursów "prowadzącego strzelanie??? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
dziękuje „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
moja kolezanka haha jasne jasne.. nie opalac sie przez sito i bedzie dobrze :P „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
taa i na bone juz nie mozna bo ktos kupil i ogrodzili pozamiastem plaża i lasek jednaczewski nam zostały no i forty ;]
|
|
perfekt w łomży będzie
|
|
Perfect to ma być na beer festival Łomża ;) 13 czerwca 2009 roku.
|
|
polecam Drukarnie Libra Print naprzeciwko stacji paliw Pryma maja otwarte od 8 rano
|
|
Megan_5 O ile dobrze jestem poinformowana to, by "zrobic" kurs z HRow itp nie musisz miec wyksztalcenia wyzszego (oczywiscie jest mile widziane jak wszedzie...). Poza tym o jakim prestizu Ty mowisz i kto wg. Ciebie jest nim objety ? Tylko prosze nie pisz, ze myslisz o lekarzach, prawnikach itp... Poza tym spojrz na rynek lomzynski nie zawsze wygra ten z bardziej "prestizowa" uczelnia na papierze, w wiekszej czesci wazne sa kontakty jakie posiadasz... freesh Przykladem uczelni gdzie mozesz polaczyc politologie lub inne humanistyczne kierunki z zarzadzaniem (dla kierunkow humanistycznych) jest np. UMK w Toruniu
|
|
Formacja Nieżywych Schabuf ma wystąpić 4 lipca, przynajmniej tak mają podane na swojej stronie http://www.fns.pl/tkoncertow.html
|
|
Nie chodzi mi o wyważenie koła tylko o ustawienie zbierznosci,a z tego co mi wiadomo to są dwie różne rzeczy...
|
|
robiem panaie a jile trzeba tych kursow ??
|
|
Średnio 2 tygodnie, ale czasem termin może się wydłużyć nawet do 5 tygodni ze względu na dużą ilość osób chętnych Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
nie ma bardziej ludzkiego od Pani Pisowodzkiej lekarza w tej przychodni... piszę te słowa z perspektywy około 10 lat... miałaś szczęście, że nie trafiłaś do Pani K-N dwojga nazwisk... tam to dopiero można się nasłuchać... mi zdarzyło się to na razie o dwa razy w życiu za dużo :(
|
|
Grzegorz po co wrzucasz swoje fotki z kąpieli na forum - wstydziłbyś się
|
|
NA 100% dorabiają na Wesołej koło hotelu robotniczego jest zakład. Uważaj jednak na takie dorabianie bo zawieszenie robi się zajebiście sztywne. Ja przez takie coś dachowałem kiedyś autkiem. Ale dobrze dorabiają...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |