piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kościół biednieje... hahaha

JA nie byłem ale się wybiorę:D podobno całkiem nieżle z opinii moich znajomych no ale fakt uraz po atomie jakiś zostaje... do tego dodam ze jeśli jest tak jak na sienkiewiczatzn mniej wiecej ten sam rodzaj ludzi taka sama kultura i obsługa to mamy w łomży nowy zaje*** klub...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kościół biednieje... hahaha

Treść jest ukryta

Ty to masz zapłon wielki fanie polonezów, temat z przed prawie roku odswieżać.

i ja tez nie napisalem tego ze zlosliwosci ;)

Jedz busem dojedziesz pod sam dom i spod wlasnego domu a autobusem jest masakra jechalem 2 razy bo musialem wrocic. jedzie sie bardzo dlugooo!!! jak chcesz to dam tobie kilka numerow busy z suwalk, goldapi, sejn sa bo 65 Euro z Łomzy sa po 70 a za autobus zaplacisz 60 euro jak chesz jakis numer to pisz tu

mam pytanie gdzi mozna kupic takie bulki do hot doga jak są na stacji paliw . w sklepach to ich wogole nie ma jak sie nazywaja te bulki . moze ktos wie.

Startuje ktos do wyzszej szkoły oficerskiej we wrocku?

w makro

Wiesz Magdalenka, to spora naiwność z twojej strony- zaufać politykowi. Ale bardzo dobrze należy piętnować złodziejstwo i już.

ja mogje silnika umalowac... mam pendzla odpowiedniego i chyba mam jeszcze hobok farby w bokowce bo spoldzielnia u mnie trzymala jak klatki malowali

To ze w piatki w Łomży sa kiepskie imprezy to prawda, tez bylem w piatek w rzymiance, ale nie powiedzialbym zeby tam byla rewelacja, duzo ludzi tak naprawde nie bylo (ale wiecej niz w innych klubach) w tym sporo malolatow - takze nie wiem czy od razu klub sie zmienia na lepsze (o ile w ogole sie zmienia)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Przy "rytmicznych rytmach"? hehehe spoko

Treść jest ukryta

ja to juz widzialam faceta w tamtym roku tez z takim czymś na kułkach. heheh ludzie myśleli ze on trumne ciągnie

Jak instruktor będzie na Ciebie krzyczał to d... nie instruktor i mozesz mu to powiedzieć.

dla mnie rzymiana jak na razie wygrywa w porownaniu z innymi klubami, wezmy np. 7 kier- zeszlo na psy przez duze P, bo az roi sie tam od 16-stek i nizej, co do VIP-a to samo, nawet yama jest juz do dupy, niby taki super klub,a prawda jest taka, ze tam tez pelno gowniarstwa, w rzymiance tez czasem trafia sie goscie bez dowodow ale tam mimo wszystko, przynajmniej jak dla mnie jest mila atmosfera.O alibi juz nie wspomne...
To tylko moje zdanie,wiec kazdy moze to odczuc inaczej

witam... w jaki sposób uruchomić w sieci orange ROAMING? czy płacę coś za to?

Pozdrawiam
Glos Rozsadku

zadzwon na infolinie zglos cec po 24 bedzie uruchomiony-nic nie placisz

Może ktos z Was jakims cudownym sposobem wie czy będziemy mogli obejrzeć w Łomży najnowszy film Larsa Von Triera "Antychryst".

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Pomoszcie mi byc prawdziwym kasanova i jak sie mowi psem na babki mam potencjał ale w tym swiecie baby sa nie zdecydowane nie dogodzic jej co robic ?

w Zambrowie w niedziele o godz.19 .koncert zespołu Sumptuastic a o 20.30 koncert Blue Cafe

ahahhaha xD, ciesze sie ze tu zagladam, mialem zjebany humor a teraz znowu swietnie sie bawie :)

kto tu gejoz?trochę szacunku.ja jestem tego zdania że tylko kulawy debil bez nogi albo z brzydkim ryjem szuka dziewczyny na forum albo na czacie(już nie wspominam o płaceniu za stosunki :p).ty prosisz o poradę więc jesteś tylko kretynem.no i pisz po polsku bo ci załatwię przekierowanie z tej strony na www.maillist.ru

http://www.trans-avia.pl/ -----> i wszystko jasne
pozdrawiam

PS: Luka_sz zacytuje Ciebie:
" Ja mogę mu obiecać że za każdym razem kiedy będę go widział czy w sklepie czy na ulicy zrobię mu lipę przy ludziach, nie tylko ja ale każdy z moich koleszków. "

Te zdanie świadczy o Twojej inteligencji i dojrzałości. Przeczytaj posta Agenta22 i zastanów się czy Twoje żale są uzasadnione, a następnym razem zamgławiając niestandardowa usługę zapytają się ile ona kosztuje.

Panu nr. 21 z taxi MPT życzę miłego dnia.

co teraz wykasowac temat bo sie zblaznilem jak ... jakbys mial honor poszedlbys do taryfiarza dal mu 200zl i przeprosil w oczy

chlopaku tam wszystkich przyjmuja :D

kiła blues.)
Poje.anie z poplątaniem. Jak wciągniesz ścieżkę , to moze zajarzysz.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

lepiej do liceum technikum trudne jest heee ja np. żałuje ze w technikum jestem

Zastanawia mnie własnie administracja, bo politologia i socjologia to raczej niepewne kierunki. Mam to na mysli ze w przyszlosci udaje sie niewielu zablysnac.

Co do matmy jestem sredni, lapie wszystko jednak troche wiecej potrzebuje czasu na to niz ludzie ktorzy sa dobrzy z tego przedmiotu.

Ze zdawalnoscia liczby osob to nie wiem czy masz racje. W tym roku z tych informacji co posiadam jedynie 7% maturzystow wybralo polski na rozszerzeniu, a mnie wlasnie interesuje rozszerzenie.

W kazdym badz razie dzieki za odpowiedz:) i czekam na kolejne:)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Niech Ci będzie, skoro ma pomóc to jeszcze raz kliknełam :)

Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7
VII Liceum Ogólnokształcące
30 miejsc(a) / 10 kandydat(ów) I a

Technikum Nr 7 im. Ludwika Bojanusa
60 miejsc(a) / 56 kandydat(ów) Technik weterynarii
60 miejsc(a) / 53 kandydat(ów) T.Technologii żywn.
30 miejsc(a) / 25 kandydat(ów) T. Żywienia i g. dom
30 miejsc(a) / 20 kandydat(ów) Technik agrobiznesu
30 miejsc(a) / 13 kandydat(ów) T.Architektury Kraj.
Pozdrawiam!

Jak mozna czepiac sie jasia ?(ktory robi bledy od ilus tam lat w celu niewyjasnionym i robi to specialnie na tym nicku)Grzes89 chcesz pokazac ze jestes madrzejszy?

Takos

'Zlikwidować sąsiada.' dobra myśl..ciekawe jak?

'Legalizacja jest dosc latwa. Wystarczy miec 50.000,00 Pln-ow.'
po wejściu tej ustawy w życie napewno sporo mniej.. poczytaj sobie i później się wypowiadaj, nie bez powodu zadaje owe pytanie, na które niestety nie doczekanie by pojawiła sie jakaś sensna odpowiedź..

'Autor: krilan (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 29-03-09 00:38

kto tak mówił? "legalizacja samowoli budowlanej"? za swoje pieniądze będzie trzeba ją rozebrać i sporą karę zapłacić. Bo to chyba prawo budowlane(ustawa) reguluje takie rzeczy mam racje? ostatnio były tam jakieś zmiany ale żeby aż takie?? jak można bez pytania stawiać to po co ustawa....
Pytaj, próbuj, szukaj aż znajdziesz wyjście...'
kolejna nie mająca pojęcia osoba, która tylko nabija posty.. najpierw zorientuj się, pomyśl, a później pisz...

ponawiam pytanie.. wie ktos coś kiedy ma wejść w życie ta ustawa, bo podobno została juz zatwierdzona przez sejm tylko należy poczekać na wejście w życie..

Czy jest ustalony terim, w którym Trybunał Konstytucyjny ma czas wydać wyrok?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org